Jump to content

[B-Zone Battle] CLouD vs Cristina

CLouD
 Share

Recommended Posts

Hello,

O sa incep prin a comenta putin despre cea de-a doua lucare. Ideea in sine e buna, dar cand te apuci sa faci manipulari si ai atata rabdare la decupat e obligatoriu sa ai rabdare si la integrarea, mie mi se pare ca ti s-au inecat corabiile la sfarsit, n-ai mai avut rabdare, asa-i? (te inteleg). Prima imagine (cea cu castelul) mi se pare integrata corect, dar celelalte doua... nu. Pe viitor mai multa rabdare.

Prima lucare are o compozitie calda si culori placute ochiului, iar pe langa aceste argumente imi place foarte mult ca este simpla, dar sunt sigur ca s-a lucrat mai putin decat la cea de-a doua lucrare.

Acuma cand trebuie sa dau votul nu stiu exact unde sa punctez, daca ar trebui sa punctez nivelul de dificultate al lucrarilor as merge cu a doua lucrare, dar aspectul este mult mai placut la prima lucrare. In cele din urma conteaza produsul final, iar acestea sunt motivele pentru care votez prima lucrare si vreau sa-i felicit pe concurenti. Bye-bye.

Edited by Fiveo

Amândouă sunt drăguţe şi pot spune respectă tema cerută. Prima variantă este destul de simplă şi puţin prea " verde ". Nu pot spune îmi place claritatea ei şi cred s-a pus prea mult în evidenţă acel centru. Doar acele pietre ies în evidenţă, acea crenguţă şi acea lumină. Nu cred acest lucru este drăguţ din punctul meu de vedere şi se putea alege un stock mult mai complex. Puţin amuzantă chestia cu acele becuri din a doua variantă, dar este o alegere interesantă şi plăcută. Nu descurc la capitolul manipulări şi nu pot comenta integrarea lor. Dar pot spune domină acele becuri şi fundalul este puţin evitat, nu este pus prea mult în evidenţă. Poate aşa este normal şi aşa se procedează în aceste lucrări. Votez a doua variantă (V2). Succes!

Votez v1 deoarece este mult mai simpla. Detine niste culori frumoase, calde, care nu sunt Hard. Stock-ul a fost ales bine pentru a indentifica fiecare detaliu aflat in poza.

v2 s-a complicat prea mult facand o manipulare. Background-ul nu se potriveste cu tema, and more.

In lucrarea a doua a imbinat in cele trei becuri agatate de cer un castel tinut intr-o mana, niste iarba si 3 delfini, absolut genial :clap:

Votez 1, imi place foarte mult cum s-a jucat cu lumina, sper ca nu era asa stockul

Votez cu V1 doarece imi place stocku si mi se pare ca s-a lucrat mai mult la ea,effecte si tot ce imi place mie.

Votez cu lucrarea numarul 1. De ce? Pentru ca in a doua imagine nu vad decat un edit slab, manipularea e total gresita, lumina aiurea, nimic nu e incadrat corect. Nici V1 nu este tocmai cea mai reusita dar macar nu este un fail total.

Ce vorbiti ma acolo?"Nu e integrat corect", "Se putea lucra mai mult".Eu votez V2 din simplul motiv ca s-a muncit mai mult decat la V1.E clar ca V2 e mai buna, munca mai multa.Acum sa nu vad edit cu "nu e argument solid" ca nu dam BAC-ul la romana aici.Sa nu mai frecam ca e clar ca V2 bate; adevarat ca se putea lucra mai mult la lumini si la cerul din spate.

Votez V2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.