Jump to content

New Rank's

Snik
 Share

Recommended Posts

Am si eo niste Suveniruri cu niste rank's ,am incercat si eo :D

Fondator:78174944326027640660.png

Administrator: 11213023504823436890.png

Admin SA-MP: 31572220086696388571.png

Designer: 37063788557436465509.png

Cs-Team: 96736597427189186837.png

Moderator: 44284432756925546324.png

VIP: 15232365593337403854.png

Member: 21446212342171485964.png

Sper sa va placa astept pareri!!

Cam simple dar pentru prima "incercare" e bine :), oricum, multumim!

Le'ai facut in Paint ? :P

Da, sunt facute in paint..ti-ai dat seama privindu-le doar o data?! :O

Edited by SnizeL

Ok, am sa fiu sincer cu tine. Sunt NASPA. N-arata bine deloc. Imi pare rau, sunt sincer.

Inteleg ca esti incepator, mai invata si apoi arata-te, asa, nu-stiu, e cam penibil.

Edited by SmithWilliams

Daca vrei sa faci o treaba calumea o duci pana la capat ... GG-TEAM, DR-TEAM ... JB-TEAM ... RPG-TEAM - FUN-TEAM nu e Admin SA-MP si Cs-Team ... :| culorile nu se potrivesc cu forumu'.

Ai postu' lu' Kaiac ... care nu se stie daca e sincer sau nu ....

Răspunzând la subiecte

Raspunsuri de un cuvant (ex : "lol" ) sau folosirea iritanta a emoticoanelor, vor fi şterse. Orice membru gasit facand post hunting(vanare de posturi) pentru a-si creste numarul sau de mesaje, va fi resetat.

A pus frumos,gj ... da' tot aia e ...

SPAM

Pur şi simplu nu o face! Ele vor fi şterse, iar personalul poate lua măsuri suplimentare, dacă se consideră necesar.

* SPAM = Stupid Pointless Annoying Mesaje

* Poate acoperi mesaje fără nici un sens real, de exemplu, haha.

* Poate acoperi, de asemenea, de publicitate de site-uri.

sunt urate , cred ca esti incepator , oricum multumim pentru munca depusa :) (nare rost sa te mint ca sunt frumoase , cred k preferi adevaru)

Ok, am sa fiu sincer cu tine. Sunt NASPA. N-arata bine deloc. Imi pare rau, sunt sincer.

Inteleg ca esti incepator, mai invata si apoi arata-te, asa, nu-stiu, e cam penibil.

Sincer apreciez pe cei care spun ce cred,nu vreau sa ziceti: Vai ce frumos!! ( dar in gand sa ziceti ca sunt foarte urate)

Nici nu m'a asteptam sa fie schimbate cu astea dar am incercat ceva,vroiam sa vad cateva pareri si apreciez parerile lu smith si del pt ca ei sunt sinceri!

Va multumesc si celor care va plac,poate si voi sunteti sinceri si va plac ,nu foarte mult,dar vi se par dragute,multumesc!

Frumoase , gj.

Mincinosule. :))

ON: /:)

Bineinteles ca nu o sa faci ceva bun din prima,dar pana inveti nu posta.Crezi ca cei care sunt buni la ps cand erau ca tine faceau ceva mai bun ? Nu,dar noi nu postam :)) .

Stii ce-mi place mie cel mai mult si cel mai mult la voi ? Ca faceti cu toate rank-urile , inafara de Faction Leader :) care daca e sa ne gandim , si ala e un rank :)

ON : Frumoase , gg !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.