Jump to content

[B-Zone Battle]Berutu vs Cristina

South vaN
 Share

Recommended Posts

Votez cea de-a doua lucrare, interesant mixul de culori, dar cel mai tare ma deranjeaza cum a fost decupata domnisoara in prima imaginea. Mai multa atentie la decupat, chiar daca e dimensiune mica nu inseamna ca nu se observa greselile, iar la cum ai integrat imaginea nici nu mai trebuia sa mai schimbi backgroundul. Fara suparare, dar parerea mea e ca te-ai complicat degeaba.

Edited by Fiveo

Votez v1 deoarece are o redimensionare mai buna, are un border foarte bun si a reusit sa combine efectele incat sa nu strice stock-ul. Se poate observa ca lucrarea este inca HQ.

Lucrarea a doua a dat fail. A incercat foarte mult sa iasa din tipar incat a reusit sa strice stock-ul. Dintr-un stock HQ a reusit sa-l faca LQ. Efectele folosite sunt suprapuse ceea ce face ca si combinatia acestora sa fie una de proasta calitate. Efectele ce au fost folosite sunt prea arse, prea hight. Borderul se potriveste cu efectele, adica a reusit sa faca si mai rau avatarul.

KW .

Lucrări simple şi drăguţe. Nu prea s-a lucrat la claritatea lor şi chiar era un stock destul de reuşit, util din multe puncte de vedere şi frumos. Prima variantă duce spre original, este mai vie, clară cât de cât şi pare puţin prea blurată. Observ a fost schimbat acel background şi este o chestie inutilă din punctul meu de vedere. Nu cred s-a ales unul potrivit şi nu strica tot ceva legat de natură. O redimensionare greşită şi o poziţionare greşită. A doua variantă este redimensionată şi poziţionată cum trebuie, dar lucrarea este prea " coaptă ", galbenă pentru gustul meu. O votez prima variantă (V1). Succes!

Votez v2. Produsul final este mult mai reusit, poza mult mai plina de viata, efecte aplicate bine, incadrare buna.

La v1 incadrarea este foarte slaba si nici culorile nu imi plac, parca ar fi sterse. Nu stiu cu ce te-ai jucat, dar rezultatul final nu a iesit ok.

Votez v1.

Redimensionarea e mai buna fata de v2, la fel si efectele.

Imaginea are nuante calde care ies in evidenta, iar la v2 ele nu trebuiau accentuate atat de tare. Pe langa acest lucru, borderul nu se potriveste.

Votez lucrarea V2 pentru efectele si redimensionarea corectă, V1 este prost redimensionată şi border-ul abia se vede şi parcă a folosit numai 'Gradient Map' Si pus pe 'Screen' cu opacity mică.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.