Jump to content

Prezentare [AIM]UnDeRsLiM27

LEGEND Codrutz
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau:[AIM]UnDeRsLiM27
- Prenume:Codrut
- Varsta:16 ani.
- Locatia:Boldesti-Scaeni,Prahova.
- Ocupatie:Elev.
- Jocul(rile) preferat(e):SA-MP.
- Hobby-urile tale:PC,Fotbal.
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Salut, numele meu este Codrutz,am varsta de 16 ani, locuiesc in orasul Bolesti-Scaieni, invat la Liceul Tehnologic de Transporturi Ploiesti si imi dedic tot timpul liber PC-ului. Sunt un baiat cu o fire calma, imi place sa joc fotbal, imi place sa ma distrez, am calitati si defecte ca orice om, imi place sa respect si totodata sa primesc si eu respect, nu imi place sa injur, nu imi place sa imi bat joc de oameni, imi place sa ajut cu tot ce pot, sunt un baiat cu capul pe umeri, cu cei 7 ani de acasa, ambitios, nu renunt usor, imi place ca pe unde merg sa imi las loc de "Buna ziua" ! Hobby-urile mele sunt fotbalul, plimbarile cu prietenii, si ultimul dar nu cel din urma sa:mp-ul care imi ocupa cel mai mult din timp, pentru ca imi place si imi face o deosebita placere sa joc. Nu beau, nu sunt fumator, ma bucur de viata cat pot, intr-un mod cat mai sanatos si mai adecvat varstei mele. Cam atat va pot spune eu.
- De unde ai aflat de B-Zone Community?:Stiu aceasta comunitate de foarte mult timp dar m-am reapucat si ma gandeam sa fac aceasta prezentare.
- Alte precizari?:Va salut pe toti! Codrutz s-a intors.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.