Jump to content

[Portofoliu] Matt

Matt
 Share

Recommended Posts

Burul este frumos, bine pus pe stock-ul ales, stock-uri alese bine pentru a iesii bulrul evident

Dar mereu e loc de mai bine :)

Adica?

In loc sa te repeti cu acest blur, poti sa-l editezi putin sau sa-ti lasi imaginatia sa se joace in photoshop.

Poate iti va placea ce-ti va mai iesii dupa acesta

BTW lucrezi bine, imi place stilul tau de lucru. @KW@

Edited by ARMYs ZEW

Nu mai folosi opacitate in printing, foloseste acelasi padding intre elemente ( text & chenar in cazul de fata ) stanga/dreapta/sus/jos. In stanga ai fontul taiat, in dreapta ai 2px in plus de chenar, mare atentie. Succes pe viitor.

Just now, Elena said:

Mie imi pare rau pentru ca nu mai esti designer , @Claudiu iti simte lipsa enorm de mult la discutii. Lucrezi superb, am vazut ca ai un text super dragut dar nu prea lucrezi cu el, imi place tot. Felicitari.

adik?

On 4/9/2017 at 7:09 PM, Matt said:

, , , ty lil' homies.

O să revin cu alt ''avatars pack'' pe o altă temă, așa că.. stay tuned.

still waitin' :))

stii deja ca imi place extrem de mult cum lucrezi deci nu mai are rost sa comentez 

7. Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile, vor fi închise. În caz că membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

• Beyond locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.