Jump to content

Drogul [ PERICOL PENTRU TOTI ]

psihidelick
 Share

Recommended Posts

Drogurile ? De ce aici posteza toti nestiutorii care habar nu au ce sunt alea drogurile ? Kaiac si qazdawN sunt cu mine din orash , si pot sa jur ca cel putin Kaiac e modest cand zice ca nu prizeaza/injecteaza/sau fumeaza din cand in cand . Acum cateva luni , eram cu niste prieteni pe la unu' si au facut ei vreo 3 joint'uri si am tras si eu o data dintr'unu .. am avut o senzatie pe moment greu de explicat , chiar daca a fost placut , nu voi mai incerca , deoarce tin la sanatatea mea . Bafta celor care consuma daca nu zilnic , de cateva ori pe saptamana , o sa ajungeti sa va fie rusine de voi , nu o sa mai iesiti din casa , o sa vindeti tot de prin casa , si o sa muriti in baie din cauza unei supradoze .

@Am auzit vorbe cum ca unele droguri sunt legale ? Ia incercati voi sa le prizati/injecati/sau fumati sa vedeti cum va alearga garda , o sa ajungeti sa va rugati la Dumnezeu sa va scoata parintii pe cautiune. IN ROMANIA NIMIC DE GENU "DROG" NU ESTE LEGAL , SUNT PREA PROSTII SA FACA DIFERENTA .

Edited by TazZmAniA

Te inseli amarnic Tazzmania, dupa cum am spus intr-un post anterior.. am consumat " Magic " timp de 6 luni, si nu mi-a facut nimeni.. nimic, politia nu are ce sa-ti faca, poti sa pui magic in suc, sa-l injectezi,sa-l tragi pe nas.. nu au ce sa-ti faca pentru ca sunt " produse etnobotanice ", legale. In concluzie, poti sa bagi Magic pana iti sar ochii. Eu ma bucur intr-un fel ca m-am lasat de " produsele etnobotanice ", ma mai bucur din cand in cand ( :)) ) de un cui, doua..

Tazz,fi atent.

Cocaina care o tragi pe nas,indiferent cat de mica ar fi cantitatea pe care o tragi,te simti atat de bine,incat mai vrei mai mult,si mai mult,si mai mult.La fel este cu heroina.Vrei mai mult,mai mult,mai mult...

De aceea ajungi sa-ti vinzi lucruri prin casa.

Insa,cu fumatul este altceva.La fumat cel mai des pui si tu o cheta,faci si tu si de exemplu iti iei un gram de chill.Va combinati vreo 6 oameni,dati cate 10 lei fiecare si ti-ai facut damblaua.Te simti bine,razi de te spargi si iti trece.

LE: Chill-ul este legal.Este vandut liber sub numele de ierburi etnobotanice.

N-are ce sa iti faca tie,decat sa te traga la raspundere de unde l-ai luat.

Edited by qazdawn

Spuneti Da !!

Jur sunt foarte bune :X

Eu atat va zic incercati :X

Intradevar : Spuneti nu COCA eu am patito cu asta era sa ma duc dracu ;)

dar fumati iarba este totul oke

in rest de tras pe nas trageti Magic ;)

Edited by Crytek

Spuneti Da !!

Jur sunt foarte bune :X

Eu atat va zic incercati :X

Intradevar : Spuneti nu COCA eu am patito cu asta era sa ma duc dracu ;)

dar fumati iarba este totul oke

in rest de tras pe nas trageti Magic ;)

O data am tras magic,si m-a bagat in trip-uri nasoale :))

Orcum, o sa ajungem o lume plina de drogatii, majoritatea incep sa fumeze de la varste fragede. Si eu am fumat pt o perioada de timp, cateva lunii, dar nu-mi provocau o stare de bine, asa ca le-am lasat .... Si Kaiac, si eu tin sa te contrazic ... Drogul tot drog ramane, ca e sub forma de iarba sau prafuri, pastile etc... Poate tu vorbesti din perspectiva unui consumator :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.