Jump to content

Prezentare Cocolino

Cocolino
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: Nimsoc
- Prenume: Cosmin
- Varsta: 21
- Locatia: Reading , UK
- Ocupatie: warehouse worker
- Jocul(rile) preferat(e): Fifa , Pes , SA:MP
- Hobby-urile tale: muzica , fotbalul si sportul in general , filmele , calatoriile .
- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Am 21 de ani , locuiesc in Anglia iar in timpul liber imi place sa ma joc .Cand eram mai micut pasiunea mea era SA:MP-ul , majoritatea timpului meu mi-l petreceam in joc , lipseam foarte mult de la scoala din aceasta cauza .Cu toate astea , am terminat scoala cu bine si iata-ma din nou aici alaturi ca multi dintre voi .Nu ma pot desprinde de acest joc chiar si la varsta asta dar nici curand nu o voi face ca am legate amintiri placute despre acest joc .Nu pot zice ca imi permit atat timp liber ca atunci cand eram copil sa ma joc dar e ok .Mai multe daca vreti sa devenim amici va astept sa ne imprietenim pe joc . Enjoy , my friends !
- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Nici nu mai stiu .
- Alte precizari?: Bucurati-va si nu luati jocul mai in serios decat viata !

Welcome! Dacă dorești să te apuci de un server de SA:MP îți recomand RPG4! Poți folosi codul de refferal 676.

Salut Alex , Mersi de sfat dar am un cont pe RPG 4 maricel chiar daca pe 1 sunt nevoit sa o iau de la 0 .

- Nick-ul tau: Nimsoc

- Prenume: Cosmin

- Varsta: 21

- Locatia: Reading , UK

- Ocupatie: warehouse worker

- Jocul(rile) preferat(e): Fifa , Pes , SA:MP

- Hobby-urile tale: muzica , fotbalul si sportul in general , filmele , calatoriile .

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Am 21 de ani , locuiesc in Anglia iar in timpul liber imi place sa ma joc .Cand eram mai micut pasiunea mea era SA:MP-ul , majoritatea timpului meu mi-l petreceam in joc , lipseam foarte mult de la scoala din aceasta cauza .Cu toate astea , am terminat scoala cu bine si iata-ma din nou aici alaturi ca multi dintre voi .Nu ma pot desprinde de acest joc chiar si la varsta asta dar nici curand nu o voi face ca am legate amintiri placute despre acest joc .Nu pot zice ca imi permit atat timp liber ca atunci cand eram copil sa ma joc dar e ok .Mai multe daca vreti sa devenim amici va astept sa ne imprietenim pe joc . Enjoy , my friends !

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Nici nu mai stiu .

- Alte precizari?: Bucurati-va si nu luati jocul mai in serios decat viata !

Welcome.

http://acxsky.tumblr.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.