Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Faction General Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

YebYr8y.png

Salutare,

 

Vreau să încep prin a vă spune că de îndată ce actualizăm regulamentele facțiunilor vom trece și la regulamentul liderilor unde urmează să modificăm niște aspecte care ar trebui să facă munca liderilor mai obiectivă (sperăm).

 

Împreună cu adminii și liderii am ajuns la următoarele variante ale regulilor generale:

- facțiuni pașnice/mixte: http://imgur.com/dBT0Vag

- ganguri: http://imgur.com/ssNlt6J

- departamente: http://imgur.com/Ztvxlb4

 

Vă rog să lăsați o părere dacă regulile și sancțiunile sunt clare. Dacă există anumite reguli care lipsesc și credeți că ar trebui să fie acolo (e vorba de reguli care să se aplice tuturor facțiunilor de același tip, nu reguli specifice unei anumite facțiuni).

 

English

 

 

Sorry guys but we have not manage to translate yet the current new version of the faction general rules. We will only do so after we have a final version.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, m-am uitat peste ambele 3 regulamente, după părerea mea pare destul de ok, e bine structurat și foarte explicit însă am eu o întrebare poate că o au și mai mulți referitoare la punctul 1. Am observat că acolo orice tip de limbaj se va sancționa deci asta înseamnă că un jucător care are o facțiune nu mai poate fi scutit de sancțiuni în cazul în care are un limbaj vulgar fie că folosește cuvinte foarte vulgare sau injurii minore?

 

Apropo, verifică PM-ul de la mine unde se află și Bobo, e important. :)

Link to comment
Share on other sites

M-am uitat in special la regulamentul departamentelor, consider ca este bine pus la punct, la fel si regulamentul celorlalte factiuni, si treaba cu minim 20 de ore jucate e extrem de buna, multi stau degeaba si nu fac prea multe in factiuni.

Link to comment
Share on other sites

Regulamentul departamelntelor:

 

Punctul 10. Altele Frisking spune asa ca comanda poate fi folosit doar de membrii FBI si National Guard.

Jos la droguri se spune ca se poate da frisk de oricare departament.

S-ar putea sa coincida putin!

Edited by Power24
Link to comment
Share on other sites

LA GANG URI: Limvaj sanctionabil: sugi **** ma *** pe tine etc

propun ca jignirile :prost,retard, handicapat, ma ta, sugagi etc sa nu fie sanctionabile

Dar nici lbj cenzurat: sugi ****

Link to comment
Share on other sites

Este foarte buna regula cu 20 de ore pe luna, asa cei cu conturi secundare sau inactivi in factiune vor avea activitate.

Edited by LEET
Link to comment
Share on other sites

@@Botys Ghytza, Acele jigniri cretin idiot tampit etc se sanctioneaza doar FATA DE COLEGI. 2 colegi de factiune, etc.

@, Nu cred ca o se scoata, atata timp cat ai intrat intr-o factiune/gang/ha etc nu cred ca ai intrat sa jignesti si nu stiu ce, avem nevoie de jucatori care stiu ce inseamna o factiune, sper ca ai inteles ceva :D


@@GF Maxim16, Tot 20 de ore, cum zicea si Kelton, o ora jumate nu cred ca strica pe zi sa nu poti intra.

Link to comment
Share on other sites

Trebuie clarificată o anumită regula;

Anume: "- orice suspect cu wanted care atacă un polițist isi pierde automat dreptul de predare polițistul având dreptul să-l omoare in legitimă apărare."

In cazul in care un suspect cu drept de predare ataca un politist automat își pierde dreptul de predare astfel politistii care au fost de fata când suspectul a făcut dm pe unul din polițiști sa îl poată omorî.

Din regula veche se înțelege ca doar polițistul atacat are voie sa îl omoare.

 

 

Încă ceva de clarificat in regulamentul actual scrie legat de dovezile pentru reclamații așa: "

In rest e totul Ok.Toate dovezile de pe server trebuie să includă marcajele serverului cu data, ora, numele jucătorului și al serverului (reclamație respinsă automat)."

O dovada fără timestamp este valida sau invalida ?

Edited by RW Jokye
Link to comment
Share on other sites

Jucătorii cu o vechime de minim 2 ani în GANGURI, să nu mai fie nevoiți să joace acele 20 de ore. Având în vedere că sunt foarte mulți, ar trebui să oferiți și voi la rândul vostru unele beneficii jucătorilor care și-au bătut capul la waruri, dând reporturi, prinzând codați sau mai știu eu ce.

 

#Ca o mică paranteză, să se aplice jucătorilor care nu au primit ban pentru coduri.

 

De asemenea, playerii cu minim 2 ani în DEPARTAMENTE, să aibă acces la 3/4 învoiri pe lună. Antrenamentele s-au învechit, nu mai au același farmec. Având în vedere că, Gangurile au decis să le anuleze din cauza warurilor, sper să oferiți și voi un avantaj mic membrilor vechi.

 

#Ca o mică paranteză, după mine ar putea fi chiar și anulate pentru cei cu 2 ani+ în departamente. De exemplu, am fost LSPD 2 ani și 8 luni, am fost și antrenor... și nu cred că sunt singurul în acest caz. Ar putea fi această regulă pentru cei care au minim rank 5.

 

Respectați-vă jucătorii vechi și nu îi mai tratați la fel ca cei care donează. B-Zone a crescut din punct de vedere calitativ cu ei, nu cu cei care au umflat portofelele și au primit funcții ca drept răsplată.

 

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

@@South Max,Gresesti, asa o sa devina o factiune de inactivi cu 2 ore jucate pe luna vreo 20 de membrii si altii care asteapta sa intre ce fac, stau dupa ei 1-2 ani? La departamente la fel, nu mai esti interesat de factiune si esti inactiv? Ai demisie pe website.

Link to comment
Share on other sites

Una e să vii de plăcere la activități, alta e să te cheme și să fii, oarecum, obligat.

 

Pe lângă asta, un gangster face minim 25 de ore / lună.

 

Luni - Vineri (5 zile de waruri x 2 ore de waruri (2 payday-uri).

 

5 ZILE x 2 ORE = 10 ore (într-o săptămână).

 

10x4 - 40 ore, dar asta însemnând să ai 4 waruri zi sau să mai joci separat.

 

 

La departamente sunt aceleași exerciții, ar trebui făcut ceva. Tu ai dat acel reply din postură de pașnic.

 

 

# Din momentul în care te-ai alăturat unui gang, automat vei face și acel minim de ore jucate pe lună. Dar dacă te întorci dintr-o perioadă de inactivitate, nu-ți vine să faci 20 de ore ca civil.

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare aiurea faza cu confiscatul licentei de arme, mi se pare exagerat ca ti arma la vedere sa iti ia licenta. Si regula ca daca esti in LSPD si vrei sa pui radar in LV trebuie sa ceri voie cuiva din LVPD, mi se pare una aiurea si fara rost. "Sa-ti moara familia" Demitere, si asta mi se pare exagerat.

Link to comment
Share on other sites

Aiurea regula cu 20 de ore jucate pe lună. Vor scădea numărul de playeri pentru că nu toți au timp să intre, acum ne mai și obligați să stăm online pe samp pentru că da, altceva nu avem ce face decât să ne jucăm SAMP.

Meh, și cea cu 14 zile de inactivitate la 45 de zile e cam aiurea, nu știi câte se pot întâmpla în alea 45 de zile și nu poți fi online. Oricum, nu mai sunt vremurile care erau acum 1 an 2 când intrai de plăcere ca să te joci.

Dacă începeți să săriți pe mine că regula e foarte bună nu știu ce, nu aveți decât. Trăim într-o țară liberă unde-ți poți exprima părerile. Ceau.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton Regulamentele sunt ok, insa cele 20 de ore jucate pe luna in ganguri mi se pare prea mult. Multi au conturi secundare in ganguri, acolo ceea ce conteaza e sa participi la waruri, cel putin asa consider eu. Dupa ce participi la waruri, ce mai poti sa faci..? :| Cam 15 ore ar fi mai ok.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.