Jump to content

Ce se intampla cu Wanted Listul departamentelor?

SilenCe

Recommended Posts

Pe langa reducerea slot-urilor din departamente parerea mea ca ar trebuii sa mariti timpul de rank up nu sa faci rank 4 in 3 luni, dar ideea sa fie 40 de membrii la toate departamentele este una foarte buna.

Adaugarea unor noi activitati ilegale care se pedepseste cu wanted ar fii din nou o idee buna .1. De exemplu sa jefuiesti un 24/7 , primesti wanted 3 fara drept de predare .

2.Spargator de case , sa se faca un job unde intri in case si furi . Wanted 1 cu drept de predare .

3.Schimbarea sistemului de rob , dupa ce treci cu shamal-ul prin cp sa fi dat acasa cu wanted 4 cu drept.

4.Acordarea wanted-ului mai usor , pana dau eu cu premier de politie 3 /ms-uri la unu cu infernus-ul il fugaresc toata harta . Sa se poata da /ms odata la 2 secunde sau 1 secunda .

5. Nu mai sunt rob-uri . Sistem e prea usor pentru noi , se primeste wanted prea repede iar ei sunt descurajati sa mai dea rob .Acum 1 luna la ora 22 era rob din 5 in 5 minute , acum vezi 10 toata ziua , problemele astea nu o sa se rezolve de la sine , daca ne bagati reguli retardate cu 20 de ore pe luna , oferiti-ne conditii de a juca , nu va bateti joc de noi si de civili. Spun regula retardata pentru ca eu pot in 5 ore sa fac de 5 ori mai multe puncte pentru factiune decat o face unu care joaca 200 ore pe server si doar se plimba si face afaceri . CALITATE NU CANTITATE dar sunt sigur ca la asta nu v-ati gandit.

Ideea e ca noi in departamente suntem vanati la greu . La fiecare cm trebuie sa facem dovezi cu sutele . Cu toate acestea nu faceti nimic sa ne ajutati si pe noi sa ne fie mai usor . Sa fi in departament inseamna anume riscuri . Propun sa se reduca rapoartele pentru fiecare rank cu cate 10 puncte , sa ne expunem si noi post-hunterilor mai putin , sa avem si noi o viata in afara jocului .

@@Mugetsu nWo, oferă-ne te rog niște exemple de multiple lucruri pe care le pot face civilii acolo și aici nu.

M-am gândit la niște lucruri.. În viitorul apropiat să se facă un update specializat pe Deathmatch. În ce constă asta?

Să existe niște zone (2 sau 3) în fiecare oraș, (zone destul de mari), asemănătoare cu turfurile numai că să fie în Virtual Worldul cu toți jucătorii. Acele zone să fie specializate pe un fel de capture de flag, să se facă niște party-uri de genul, (/createparty (nume)) și să fie echipe de câte 5 jucători. În acele zone, jucătorii care sunt în party-ul respectiv să nu poată da damage decât jucătorilor aflați pe turf și care fac parte din alte party-uri și de fiecare dată când mor să primească un set de arme(să nu mai fie nevoiți să meargă ei la gunshop) sau să primească arme în funcție de skill-ul pe care îl au la arms dealer, skill 1 - deagle, ak47, skill 2 - deagle,ak47, mp5, skill 3 - m4, deagle, mp5, skill 4- m4, deagle, combat, mp5 - skill 5 - Deagle, m4, tec9, Combat. De fiecare dată când un grup de jucători cuceresc o zonă (când cucerești o zonă trebuie ca liderul de party să dea ceva în gen /party attack. Jucătorii care stau cel mai mult pe zona respectivă și reușesc să omoare ceilalalți jucători să primească (pe lângă numele party-ului scris pe turf) și o sumă de bani sau ceva.

A da și să existe și un kill streak, cu cât avansezi în killuri cu atât să fii avansat în premii.. Sau eventual să se facă niște rank-uri ceva si cu cât faci mai multe killuri cu atât să avansezi în rank etc. Sunt un milion de modalități în care se poate face chestia asta în așa fel încât să fie role-play, distractiv și în același timp să beneficieze atât civilii cât și membrii departamentelor. Când cineva pierde o zonă toți membrii party-ului care au pierdut zona să primească wanted +3.

Party-urile să fie aprobate de admini înainte de creearea lor..

Țin să spun că nu trebuie făcut neaparat cum am scris eu mai sus, se pot modifica anumite lucruri dar faza este că trebuie mereu să existe ceva de făcut și majoritatea cam au dreptate, dacă ești civil/mafiot și esti în timpul zilei de plictisești de moarte.. Lucrurile pe care le poți face în momentul actual sunt:

-/Work

-Deathmatch (pe alți civili până iei W6 și după pa)

-Deathmatch (pe cops, până vin 100 că n-au raport și iei jail)

-Escape (până dă unu turn in)

-Paintball (unde se pune accent pe cine-i cel mai baștan dintre toți ăia)

-Spray (lucru care nu prea se mai face pentru că sunt o grămadă de noobi care ies de pe turf și dau /call 112)

+ alte lucruri minore cum ar fii să te îmbeți și așa pe care oricum nu le mai face nimeni..

Acum... ce puteai face înainte pe B-Zone,

Materials get, materials deliver, ne strângeam câte 10-15 noobi în fiecare seară și făceam drumuri din LS - LV să facem materiale,

Rupeam /fish ca să fac skill 5(chiar dacă nu mai știu cu ce mă ajuta așa mult) da trebuia să fac skill 5 că altfel nu se putea..

Puteai să omori pe oricine, oricând, nu exista restricție sau mai știu eu ce dar după îți luai reclamație și ajail sau ban pentru DM aiurea sau excesiv..

Warurile nu erau pentru turfuri, nici măcar nu existau turfuri, daca erai în gang pe vremea aia, erai civil cu nume colorat și puteai să-ți iei arme din casă, ce mai era diferit era că mai învățai să tragi, acum toată lumea întră direct pregătită de zici că au venit din Iraq..

Acum să nu mă mai leg și de facțiuni și de ce s-a schimbat și așa. Problemă e că da pe vremea aia nu erau așa mulți codați, singurul aimbot pe care îl știam eu atunci era joypad-ul și știu că mi-am luat ban 3 zile pentru că l-am folosit odată. Dar chiar și așa, a evolua nu înseamnă a limita posibilitățile de a face un lucru, acum în momentul actual totul e controlat pe B-Zone. Dai /work - Tre să livrezi - Dacă cobori ai pierdut cursa. (nici măcar n-ai un timp anume de a reveni în vehicul, 10 secunde). Dacă intri în safezone, nu se mai poate trage în tine.. ca na, se supără civilii de level 3 când mor aiurea.. În loc să băgați safe-zone, puteați să băgați o comandă de genul /safe care să fie valabilă jucătoilor până în level 10. Când au comanda aia on să nu se poată trage în ei dar nici ei să nu poată trage în voi. Problema e că e cu schepsis...

Orice s-ar spune, mereu o să fie cineva împotrivă.. nu zic că tot ce am spus este 100% corect și că eu am dreptate însă ar trebui făcută o schimbare care să fie pe placul tuturor..

Cred că asta e și problema.. că evoluăm.. poate evoluăm prea repede, ce-i de pe adversă au rămas la tipul de gamemode vechi.. până și la sumele de bani de atunci, poate că oamenii nu știu să facă diferența între banii de acolo și cei de aici și se gândesc că (Lasă frate că mă duc pe adversă decât să merg pe b-zone unde fac 2k la /work, acolo fac 50k în 3 secunde).. Chiar dacă aici un infernus costă 1,3kk și acolo 600kk.. Legat de gamemode, ce pot să zic, este depășit din toate punctele de vedere... până și staff-ul e plin de handicapați însă playerii sunt mulțumiti spre mirarea mea.. Oricum, sampul ușor ușor se stinge și n-ai ce să faci, asta e lumea, evoluam..

Cu ocazia asta am scris și pomelnicul că tot e paștele.

Să existe niște zone (2 sau 3) în fiecare oraș, (zone destul de mari), asemănătoare cu turfurile numai că să fie în Virtual Worldul cu toți jucătorii. Acele zone să fie specializate pe un fel de capture de flag, să se facă niște party-uri de genul, (/createparty (nume)) și să fie echipe de câte 5 jucători. În acele zone, jucătorii care sunt în party-ul respectiv să nu poată da damage decât jucătorilor aflați pe turf și care fac parte din alte party-uri și de fiecare dată când mor să primească un set de arme(să nu mai fie nevoiți să meargă ei la gunshop) sau să primească arme în funcție de skill-ul pe care îl au la arms dealer, skill 1 - deagle, ak47, skill 2 - deagle,ak47, mp5, skill 3 - m4, deagle, mp5, skill 4- m4, deagle, combat, mp5 - skill 5 - Deagle, m4, tec9, Combat. De fiecare dată când un grup de jucători cuceresc o zonă (când cucerești o zonă trebuie ca liderul de party să dea ceva în gen /party attack. Jucătorii care stau cel mai mult pe zona respectivă și reușesc să omoare ceilalalți jucători să primească (pe lângă numele party-ului scris pe turf) și o sumă de bani sau ceva. A da și să existe și un kill streak, cu cât avansezi în killuri cu atât să fii avansat în premii.. Sau eventual să se facă niște rank-uri ceva si cu cât faci mai multe killuri cu atât să avansezi în rank etc. Sunt un milion de modalități în care se poate face chestia asta în așa fel încât să fie role-play, distractiv și în același timp să beneficieze atât civilii cât și membrii departamentelor. Când cineva pierde o zonă toți membrii party-ului care au pierdut zona să primească wanted +3.

Asta e deja in gta 5 ma :)) n-au ei bani sa plateasca drepturi de autor celor de la rockstar.

Din RPG in roleplay, doar acolo vezi cate 4-5 masini de politie pe un jucator..

Faceti update-uri calumea, nu porcariile astea, ganditi-va ca un update trebuie sa ajute toti jucatorii nu doar o parte dintre ei.

Ce s-a mai întâmplat între timp în joc?

Liderii nu mi-au mai comunicat nimic despre această problemă.

Acum, cum sunt sărbătorile si getgift, nu mai sunt chiar 0 suspecți, sunt cam între 5 si 10 dar dacă un membru din departament se pune calumea sa facă raportul, imediat se golește :))

Ca un sfat, degeaba sunt acum sa zicem 10 suspecți din care să alegi pe care mergi căci stim cu toții că după scoaterea "zonei getgift" numărul de playeri va scădea si vom avea aceași problema.

O soluție trebuie găsită fie că avem 850 playeri pe server, fie că avem 600-700 playeri (Media de playeri când nu e getgift) pe server.

M-am gândit la niște lucruri.. În viitorul apropiat să se facă un update specializat pe Deathmatch. În ce constă asta?

Să existe niște zone (2 sau 3) în fiecare oraș, (zone destul de mari), asemănătoare cu turfurile numai că să fie în Virtual Worldul cu toți jucătorii. Acele zone să fie specializate pe un fel de capture de flag, să se facă niște party-uri de genul, (/createparty (nume)) și să fie echipe de câte 5 jucători. În acele zone, jucătorii care sunt în party-ul respectiv să nu poată da damage decât jucătorilor aflați pe turf și care fac parte din alte party-uri și de fiecare dată când mor să primească un set de arme(să nu mai fie nevoiți să meargă ei la gunshop) sau să primească arme în funcție de skill-ul pe care îl au la arms dealer, skill 1 - deagle, ak47, skill 2 - deagle,ak47, mp5, skill 3 - m4, deagle, mp5, skill 4- m4, deagle, combat, mp5 - skill 5 - Deagle, m4, tec9, Combat. De fiecare dată când un grup de jucători cuceresc o zonă (când cucerești o zonă trebuie ca liderul de party să dea ceva în gen /party attack. Jucătorii care stau cel mai mult pe zona respectivă și reușesc să omoare ceilalalți jucători să primească (pe lângă numele party-ului scris pe turf) și o sumă de bani sau ceva.

A da și să existe și un kill streak, cu cât avansezi în killuri cu atât să fii avansat în premii.. Sau eventual să se facă niște rank-uri ceva si cu cât faci mai multe killuri cu atât să avansezi în rank etc. Sunt un milion de modalități în care se poate face chestia asta în așa fel încât să fie role-play, distractiv și în același timp să beneficieze atât civilii cât și membrii departamentelor. Când cineva pierde o zonă toți membrii party-ului care au pierdut zona să primească wanted +3.

Party-urile să fie aprobate de admini înainte de creearea lor..

Țin să spun că nu trebuie făcut neaparat cum am scris eu mai sus, se pot modifica anumite lucruri dar faza este că trebuie mereu să existe ceva de făcut și majoritatea cam au dreptate, dacă ești civil/mafiot și esti în timpul zilei de plictisești de moarte.. Lucrurile pe care le poți face în momentul actual sunt:

-/Work

-Deathmatch (pe alți civili până iei W6 și după pa)

-Deathmatch (pe cops, până vin 100 că n-au raport și iei jail)

-Escape (până dă unu turn in)

-Paintball (unde se pune accent pe cine-i cel mai baștan dintre toți ăia)

-Spray (lucru care nu prea se mai face pentru că sunt o grămadă de noobi care ies de pe turf și dau /call 112)

+ alte lucruri minore cum ar fii să te îmbeți și așa pe care oricum nu le mai face nimeni..

Acum... ce puteai face înainte pe B-Zone,

Materials get, materials deliver, ne strângeam câte 10-15 noobi în fiecare seară și făceam drumuri din LS - LV să facem materiale,

Rupeam /fish ca să fac skill 5(chiar dacă nu mai știu cu ce mă ajuta așa mult) da trebuia să fac skill 5 că altfel nu se putea..

Puteai să omori pe oricine, oricând, nu exista restricție sau mai știu eu ce dar după îți luai reclamație și ajail sau ban pentru DM aiurea sau excesiv..

Warurile nu erau pentru turfuri, nici măcar nu existau turfuri, daca erai în gang pe vremea aia, erai civil cu nume colorat și puteai să-ți iei arme din casă, ce mai era diferit era că mai învățai să tragi, acum toată lumea întră direct pregătită de zici că au venit din Iraq..

Acum să nu mă mai leg și de facțiuni și de ce s-a schimbat și așa. Problemă e că da pe vremea aia nu erau așa mulți codați, singurul aimbot pe care îl știam eu atunci era joypad-ul și știu că mi-am luat ban 3 zile pentru că l-am folosit odată. Dar chiar și așa, a evolua nu înseamnă a limita posibilitățile de a face un lucru, acum în momentul actual totul e controlat pe B-Zone. Dai /work - Tre să livrezi - Dacă cobori ai pierdut cursa. (nici măcar n-ai un timp anume de a reveni în vehicul, 10 secunde). Dacă intri în safezone, nu se mai poate trage în tine.. ca na, se supără civilii de level 3 când mor aiurea.. În loc să băgați safe-zone, puteați să băgați o comandă de genul /safe care să fie valabilă jucătoilor până în level 10. Când au comanda aia on să nu se poată trage în ei dar nici ei să nu poată trage în voi. Problema e că e cu schepsis...

Orice s-ar spune, mereu o să fie cineva împotrivă.. nu zic că tot ce am spus este 100% corect și că eu am dreptate însă ar trebui făcută o schimbare care să fie pe placul tuturor..

Cred că asta e și problema.. că evoluăm.. poate evoluăm prea repede, ce-i de pe adversă au rămas la tipul de gamemode vechi.. până și la sumele de bani de atunci, poate că oamenii nu știu să facă diferența între banii de acolo și cei de aici și se gândesc că (Lasă frate că mă duc pe adversă decât să merg pe b-zone unde fac 2k la /work, acolo fac 50k în 3 secunde).. Chiar dacă aici un infernus costă 1,3kk și acolo 600kk.. Legat de gamemode, ce pot să zic, este depășit din toate punctele de vedere... până și staff-ul e plin de handicapați însă playerii sunt mulțumiti spre mirarea mea.. Oricum, sampul ușor ușor se stinge și n-ai ce să faci, asta e lumea, evoluam..

Cu ocazia asta am scris și pomelnicul că tot e paștele.

Sunt de acord cu tine în anumite puncte de vedere. Multe update-uri la facțiuni și așa, cred că sunt bune, e totul mult mai "colorat", mai demult nu era cine știe ce, și astea eu unul cred că ajută. Dar evoluția asta și controlul e mare, adică "control", mă refer, cum ai spus și tu, chestia cu safe-zone e de multe ori enervantă, mai ales că este aproape în orice loc mai important, la jobs, de multe ori pierd datorită unui enter din greșeală și o chestie să te urci înapoi în vehicul în 10 secunde de exemplu ar fi foarte utilă, iar cât despre salarii, știu că de multe ori s-a vorbit despre chestia asta, dar poate că ar mai trebuii puțin mărite. Adică pentru in civil, care abea s-a apucat, și nu are posibilitatea să doneze sau altă posibilitate decât work pentru bani, pentru a-și cumpăra o mașină acceptabilă și așa cred că ar trebuii măcar 2.000$ la skill 1 la Trucker de exemplu, 3.000$ cu cont premium, pentru că durează destul de mult, și e foarte mult timp până să faci bani să-ți cumperi ce-ți place, iar așa, cei mici nou apucați, se plictisesc, poate chiar se lasă, și multe altele. Acum, nu prea are treabă asta cu salariile și așa aici, dar vreau să generalizez. Evoluțiile astea, aproape toate, eu zic că sunt bune, dar sunt anumite lucruri care cred că ar trebuii schimbate pentru o și mai plăcută experiență de joc, a tuturor, și vreau să spun a TUTUROR, inclusiv a civililor. Pentru că înafară de monotonia de la work, care cum am spus e mai greu să zic așa, Paintball, Racingul e mai gol, și alte mici distracții e cam pustie treaba pentru un civil. Oricum, eu nu vreau să critic sau să fac altceva aici, eu sunt foarte mulțumit, dar cred cu tărie că sunt anumite lucruri care pot fi modificate pentru un timp mult mai plăcut tuturor, la fel și cu departamentele. Nu sunt într-unul, dar știu cum e. Sunt mulți, foarte mulți, e complicat la ei cu raportul, și e foarte greu și pentru cei cu wanted, de exemplu un robber să fugă și de asemenea aici cred că ar putea fi schimbat ceva.

@@Kelton, S-a mentionat de multe ori propunerea cu "Misiuni zilnice" si tot nu aveti de gand sa o adaugati ar sporii activitatea iar aici se pot gandii multe lucruri care s-ar putea face, mai exact sa faci o anumita misiune sa primesti bani, rp etc si depinde de misiune sa poti face "activitatea" ceruta sa poti lua si wanted spre exemplu' pentru a ajuta putin si membrii departamentelor.

La fel sa poti jefuii si afaceri, case si nu neaparat in grup aici sa o poti face si singur sa primesti wanted etc. Sunt multe idei.

p.s. De ce nu deschideti topicul de sugestii sa se faca propuneri pentru ca sunt sigur ca majoritatea jucatorilor au ceva de spus dar cum sa o faca daca acel topic este "Locked".

@@FrankCapone, noi vorbim aici strict despre wanted listul departamentelor nu despre questuri si daca le-ar baga crezi ca ar rezolva ceva? Vei primii maxim 10k stai linistit.

@Kelton majoritatea opteaza pentru scaderea numarului de sloturi sau scaderea numarului de puncte pentru SWAT TEAM, fa un poll cu astea 2 variante si sa voteze doar leaderii/adminii ca daca il faci public se baga cine nu trebuie.

Nu. Am discutat cu liderii și am ajuns la concluzia că încă nu e necesar să reducem din sloturi pentru că ar putea apărea următoarea problemă: chestia discutată aici să fie doar temporară și ulterior să reapară suspecții cu wanted din abundență, moment în care din nou polițiștii nu vor reuși să le facă față cum s-a întâmplat și în trecut.

Deocamdată zic să mai așteptăm și să vedem ce se întâmplă.

@@Kelton, Stii vorba aia: "e mai bine sa ai decat sa n-ai deloc" si "unde's multi sunt degeaba". In 2017 n-ar trebuii sa ne mai gandim la golirea wanted listului ci la cum am putea sa ne facem treaba cat mai bine, adica sa actionam corect.

Poate timpul o sa le rezolve pe toate ^^

• XES locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.