Jump to content

Ce se intampla cu Wanted Listul departamentelor?

SilenCe

Recommended Posts

@@Kelton, http://imgur.com/a/G2HRK

Eu zic ca totusi e mai bine sa fie cativa decat sa nu fie. E avanajos si pentru membrii departamentelor deoarece au de unde isi face raportul dar si pentru suspecti ca nu mai ajungem la ei la 30 de secunde dupa ce au dat /work. Totusi, trebuie facut ceva...

Iti garantez eu ca nu o sa mai vezi 60-70 suspecti + pe wanted list cum era inainte. La numarul de playeri de acum, nu or sa mai fie asa multi. Probabil o sa se ajunga maxim pe la 40-45 de suspecti dar vor fi procesati imediat stai calm.

Sunt de acord cu Maxim16. Si faptul ca ai intrebat liderii si ultima decizie ai luat-o pe baza a ceea ce au zis ei consider ca nu este asa relevant deoarece cine stie de cand nu au mai fost dupa vreun suspect cu wanted sa vada cum e "treaba pe teren". Ai putea sa faci un Poll doar pentru politisti unde sa-i intrebi daca sunt de acord cu micsorarea numarului de sloturi daca vrei sa vezi care este situatia actuala pentru ca nu s-a imbunatatit cu nimic fata de acum cateva saptamani.

Eu nu fac parte din vreun departament, insa o spun din persectiva celui care ar vrea sa dea un /work la job-urile precum arms, drugs, unde primesti wanted de la skill 3 in sus. Practic job-urile acestea nu mai sunt folosite deloc pentru ca nu este convenabil sa dai un /work si desi timpul de asteptare este de doar 5 minute, nici nu poti sa-l prinzi pe al doilea ca au si venit politistii pe tine si cine crezi ca sta atata timp pentru un skill 5 la arms unde sunt vreo 1000 de curse de facut?

Eu am fost de 2 ori in NG si o data in FBI timp acumulat cam aproape 1an. Pana sa ajung eu la r3 si sa iau infernusul,a trebui sa ma chinui cu premieru si mi-a mers destul de bine,secretu era sa iei suspectu prin surprindere si daca avea o masina fortoasa,sa-l blochezi si 99% care se vedeau incoltiti preferau sa se predea decat sa ia runner.

Ei... acum cand un politist vine dupa tine iti arata ca se apropie si cand vezi acel mesaj iei toate cele 3 orase la rand numai sa-ti bati joc de el ca isi pierde timpu ( sau nu sa-ti bati joc de el,dar sa scapi si sa te lase in pace sa-ti vezi de joc), sa-i dai o lectie ca data viitoare sa nu mai vina. Eu cel putin asa fac cand vad ca vine un cop dupa mine, poate oi fi si eu nesimtit dar e dreptu meu sa fug. Eu as propune sa fie inlaturat acel avertizor cand vine un cop sau macar sa apara la tog la politisti daca doresc sa apara acel mesaj sau nu( stiu foarte bine pentru ce a fost adaugat,dar politistul daca il dezactiveaza din tog suporta consecintele), ca pana la urma mai e si buguit... vine politistu cu nr1 dupa tine,si dintr-un motiv te lasa in pace,politistu nr 2,3,4... 999 nu iti mai apare acel mesaj,si pana la urma e deampulea,unii dau find pe tine doar asa sa apara mesaju ala,si vin dupa tine peste 10min si te miri ca n-ai stiut ca vin.

@@D E A L E R,un suspect poate stii cand il urmareste un cop da' nu poate sa stie de unde vine si ce are copul acela in cap deci ambii trebuie sa fie intuitivi. Bine, daca face raport de 500 puncte sa se astepte ca acel suspect o sa dea /find pe el ca pnm mai sunt si d'astia.

vezi ca se baga dlc nou pe gta 5 cu armata, umpleti pusculita :))

@SilenCe Poi da nu mergi ba de 10ori pe un suspect intr-o ora... ma refeream la jucatori diferiti ca sa nu stea cu find pe tine,si aia care lucreaza la arms nu prea pot sta cu find xd

Apropo, am niste maruntis pusi la ciorap,cred ca 60kk imi ajung nu?

@@D E A L E R,in ziua de azi ba da, pentru ca nu prea mai sunt suspecti si ti-o spun din propria experienta pe care am avut-o pe un cont din departament :))

cumpara-ti asociatia import/export ca parca nu o aveai si o sa iti ajunga si de dlc-ul cu armata

@@AT FanTaS, trist man, te rog sa iti inviti leader-ul in acest topic ca sa isi spuna opinia sau eventual sa comenteze propunerile de pe prima pagina a acestui topic, daca i se par ok sau chiar daca ar mai schimba ceva la ele, astfel Kelton o sa aprobe aceste schimbari.

Eu totusi nu inteleg, fara suparare, domnule Kelton, dar nu vezi ca jucatorii dispar incet, incet? Mai nou, ma uit la demisii, toti cu fraza "Ma las de SAMP", este din cauza obligatiilor si restrictilor, dupa parerea mea, 10 puncte scazute la raport sunt suficiente, iar pentru jucatori, sa jefuiasca singur ca daca stai 5 ore pentru un rob, te oftici ca da ala [/q] in mijlocul jafului. Mi-a placut acea idee pentru civili, pasnici  sau alte factiuni ca terenurile sa para ca un razboi. Ca si atunci cand consta ca naiba sa iti iei o masina de tip Perrenial. Oamenii intra pentru [/getgift] sau quest, ti se pare normal acest lucru? De cand cu 20 de ore jucate lunar, activitatea s-a dus de rapa. De exemplu, K3nt, care era om fain, s-a lasat definitiv de acest server. Cand nu chestia cu 20 ore, erau si mai multi jucatori. Am vazut cand rivala si-a deschis noul server, erau de 1000/1000. Eu nu desconsider acesta comnunitate, chiar o apreciez, aici mi-am facut o "familie". Nu sunt un veteran, dar, am auzit atatea lucruri placute despre 2014, dar acum, numai lucruri neplacute. Orice taran are de la nivel 10 Infernus, cand altii au stat si 7 luni sa stranga de un Premier. Iar legat de politisti, ei au fost cei mai neindreptatiti, raport mare, [/wanted] gol, abia mai este ceva la [/radar]. Nu am fost niciodata intr-un departament, dar le inteleg munca grea, cum e sa stai ore in sir pentru un 1 punct la raport. Ma gandeam si eu sa intru intr-un departament, dar parerea mea s-a schimbat odata cu aceste actualizari. Eu consider ca trebuie luate masuri, dar vad ca se face mai nimic. 

Este momentul sa decizi, domnule Kelton. Vrei sa revina jucatorii sau vrei sa disparem cu totul?

1 hour ago, WaZZy Legend said:

Uuuu, acum am gasit explicatia la intrebarea ''de ce cand am wanted vin 10 gabori dupa mine?'' :))

Si eu care credeam ca sunt iubit de garda... :( 

sa stii ca esti iubit, esti unul dintre putinii cu wanted si au pe ce sa isi faca raportu', esti vanatul lor

On 4/18/2017 at 5:22 AM, Kelton said:

Ce s-a mai întâmplat între timp în joc?

Liderii nu mi-au mai comunicat nimic despre această problemă.

A trecut ceva timp si lucrurile au ramas la fel, ce facem cu wanted listul ala gol?

Am deschis câte un topic într-o secțiune specială să discut cu liderii de pe fiecare server despre această problemă și să găsim o soluție.

8 hours ago, Kelton said:

Am deschis câte un topic într-o secțiune specială să discut cu liderii de pe fiecare server despre această problemă și să găsim o soluție.

degeaba vorbesti cu liderii, aia habar nu au ce e ala raport, de cate ori vezi un lider sa mearga dupa wanted?, ai vazut parerile atator playeri, de ce doamne iarta-ma nu ai luat o decizie pana acum? cat mai trebuie discutata o problema evidenta? ce solutie poti gasi inafara sa diminuezi raportul/numarul de membrii din departamente? sa bagi bani in promovare sperand ca veti avea 1000/1000? ==))))))))

cu asa nepasare fata de playeri nu vad eu prea curand serverele full

On 5/17/2017 at 7:19 AM, vTuDoR said:

degeaba vorbesti cu liderii, aia habar nu au ce e ala raport, de cate ori vezi un lider sa mearga dupa wanted?, ai vazut parerile atator playeri, de ce doamne iarta-ma nu ai luat o decizie pana acum? cat mai trebuie discutata o problema evidenta? ce solutie poti gasi inafara sa diminuezi raportul/numarul de membrii din departamente? sa bagi bani in promovare sperand ca veti avea 1000/1000? ==))))))))

cu asa nepasare fata de playeri nu vad eu prea curand serverele full

we daca il iei asa o sa se subinteleaga ca provoci cearta iar toate sforile mele trase or sa se rupa u know xD se rup pentru ca noi ne certam aici si adevarul nu este intotdeauna bine venit.

• XES locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.