DragoshCosmin Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Toate is Frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WhiskY Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Interesant mi-am bagat si eu cateva Skinuri . Imi poti trimite si mi-e prin pm Siteul de unde le-ai luat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Brown Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Mi-am adaugat si eu skin-urile de la mafii merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLv3rStaR Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 cum pot sa imi adaug si eu skinurile ? ..ce program folosesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarveL Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 is ft faine Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Supeer:X skinurile astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Unde pot gasi skinuri pentru familia Corleone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrax Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Dami si mie pm cu site plzz.... imi plac alea de politist www.gtainside.com aci gasesti detoate pt orice gta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 cum pot sa imi adaug si eu skinurile ? ..ce program folosesc? img efitor , SAMI, image tool etc. Unde pot gasi skinuri pentru familia Corleone ? In general pe gtainside sau gtagarage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiiii Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Super frumoase,tocmai mi le-am adaugat si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Am o intrebare , cum pot de exeplu sa bag un skin mdoat care lam descarcat de pe net cu un nume oarecare pe barzini rank 1 de exeplu ? adica la barzini rank 1 se numeste "fam1.dff" si "fam1.txd" dar ala se numeste altfel , am auzit ca pot face asa ceva, dar cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haose Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Deci ai descarcat de pe net "fam1.txd si fam1.dll" ,si tu vrei sa pui pe rank 1 Paterno ,schimbi ( rename ) "fam1" in "ballas2" si dupa intri in img tool(sau ce program ai tu dar eu stiu sigur ca folosesti img tool ) si adaugi ... dupa intri in game si o sa fie skin-ul pe rank 1 Paterno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Mitchell Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Cum pui un skin: #Descarcati mod-ul dorit. #Descarcati img tool. #Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models". #Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1). #Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD) Ex: Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel. #Trebuie sa nu fiti in GTASA! ##Have Fun## Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Cum pui un skin: #Descarcati mod-ul dorit. #Descarcati img tool. #Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models". #Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1). #Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD) Ex: Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel. #Trebuie sa nu fiti in GTASA! ##Have Fun## Deci ai descarcat de pe net "fam1.txd si fam1.dll" ,si tu vrei sa pui pe rank 1 Paterno ,schimbi ( rename ) "fam1" in "ballas2" si dupa intri in img tool(sau ce program ai tu dar eu stiu sigur ca folosesti img tool ) si adaugi ... dupa intri in game si o sa fie skin-ul pe rank 1 Paterno Aha , Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredd Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Frumoase skinuri , o sa folosesc si eu cateva , dar sper sa nu iau crash mereu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mages Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Vai, is super tari, te mai asteptam cu mai multe skinuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
nKFaTaL Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Foarte frumoase skinurile .Multumim mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
unK Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Foarte tari skinurile. Voi cauta si eu maine cateva si voi posta aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Sunt superbe toate skinurile aproape... cred ca o sa-mi instalez si eu cateva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Eu iau crash odata la 15 minute , dupa ce am instalat alt skin. . . @ Le-am dezinstalat , nu mai iau crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spookie Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 niste profesori pentru school instructor gasesti ? ar fi super , oricum skinurile sunt deja prea tari Keep up the good work !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Mi-am bagat si eu cateva skinuri. Mersi pentru tutorial d3nys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLe007 Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Frumoase skinurile , Am si eu o intrebare . 1. Daca pun skin la oameni Afecteaza cu ceva SA-MP , Merge mai greu mai in reluare mai mult lag se blocheaza etc ? 2. Daca pun mod la masini de ex Eleggy ii pun Bmw X5 , Cand vreau sa il tunez afecteaza la ceva modu da errori , Sau merge mai greu lag etc? 3. Eu vreau sa imi bag mod la masina daca nu cauzeaza ce am mentionat mai sus Vreau sa ma ajutati sa imi pun ? 4. Denis daca nu se intampla ce am mentionat la 2 Sa imi dai un pm cu id tau Sau punel aicia ca vreau sa te intreb cum se punse sau ceilanti care stiti cum se pune si nu cauzeaza problemele de la 2 datimi id vostru ! Multumesc , O zi buna , Sa se deschida cat mai curand serverul ! Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 1.Skinul il vezi doar tu si nu afecteaza cu nimic, nu merge mai greu, nici lag, nici nimic.(si eu mi-am bagat) 2.Masinile de gen BMW X5 , Dacia Logan, toate moduri de masini - nu poti sa le tunezi.(don't send) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 1.Skinul il vezi doar tu si nu afecteaza cu nimic, nu merge mai greu, nici lag, nici nimic.(si eu mi-am bagat) 2.Masinile de gen BMW X5 , Dacia Logan, toate moduri de masini - nu poti sa le tunezi.(don't send) Dupa cum a spus si sapty , le vezi doar tu , nu le poti tuna (masinele modate) Si daca teai uita mai bn la topic ai vedea cn si cea postat , tia zis d3nys cum sa pui sau tie iti e lene? nu astepta sa ti le puna singur , tia spus tot tot nu ai cum sa nu intelegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.