Jump to content

|Skins Mods|

DaniSteptu

Recommended Posts

Am o intrebare , cum pot de exeplu sa bag un skin mdoat care lam descarcat de pe net cu un nume oarecare pe barzini rank 1 de exeplu ? adica la barzini rank 1 se numeste "fam1.dff" si "fam1.txd" dar ala se numeste altfel , am auzit ca pot face asa ceva, dar cum?

Deci ai descarcat de pe net "fam1.txd si fam1.dll" ,si tu vrei sa pui pe rank 1 Paterno ,schimbi ( rename ) "fam1" in "ballas2" si dupa intri in img tool(sau ce program ai tu dar eu stiu sigur ca folosesti img tool ;)) ) si adaugi ... dupa intri in game si o sa fie skin-ul pe rank 1 Paterno :)

Cum pui un skin:

#
Descarcati mod-ul dorit.

#
Descarcati img tool.

#
Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models".

#
Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1).

#
Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD)

Ex:

Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel.

#
Trebuie sa nu fiti in GTASA!

##
Have Fun
##

Cum pui un skin:

#
Descarcati mod-ul dorit.

#
Descarcati img tool.

#
Deschideti img tool,click stanga pe "Open" si cautati "gta3.img" in folderul "GTA San Andreas/Models".

#
Cautati pe net Google: "GTA San Andreas skins id" de preferabil de pe site-ul Wikipedia,acolo gasiti si skinname:(ex:ballas1).

#
Reveniti inapoi la img tool si dati click pe "Edit" apoi pe "Find" si cautati numele skinului pe care doriti sa il schimbati(la sfarsit puneti odata .DFF/.TXD)

Ex:

Find: ballas.dff apoi click dreapta pe el si dati "Replace" cautati skinul MODAT pe care l-ati descarcat de pe net si il cautati dff(nu trebuie sa se numeasca neaparat la fel)si ok apoi cautati Find: ballas.txd si procedati la fel.

#
Trebuie sa nu fiti in GTASA!

##
Have Fun
##

Deci ai descarcat de pe net "fam1.txd si fam1.dll" ,si tu vrei sa pui pe rank 1 Paterno ,schimbi ( rename ) "fam1" in "ballas2" si dupa intri in img tool(sau ce program ai tu dar eu stiu sigur ca folosesti img tool ;)) ) si adaugi ... dupa intri in game si o sa fie skin-ul pe rank 1 Paterno :)

Aha , Va multumesc ;)

Frumoase skinurile , Am si eu o intrebare .

1. Daca pun skin la oameni Afecteaza cu ceva SA-MP , Merge mai greu mai in reluare mai mult lag se blocheaza etc ?

2. Daca pun mod la masini de ex Eleggy ii pun Bmw X5 , Cand vreau sa il tunez afecteaza la ceva modu da errori , Sau merge mai greu lag etc?

3. Eu vreau sa imi bag mod la masina daca nu cauzeaza ce am mentionat mai sus Vreau sa ma ajutati sa imi pun ?

4. Denis daca nu se intampla ce am mentionat la 2 Sa imi dai un pm cu id tau Sau punel aicia ca vreau sa te intreb cum se punse sau ceilanti care stiti cum se pune si nu cauzeaza problemele de la 2 datimi id vostru !

Multumesc , O zi buna , Sa se deschida cat mai curand serverul ! Bafta

1.Skinul il vezi doar tu si nu afecteaza cu nimic, nu merge mai greu, nici lag, nici nimic.(si eu mi-am bagat)

2.Masinile de gen BMW X5 , Dacia Logan, toate moduri de masini - nu poti sa le tunezi.(don't send)

1.Skinul il vezi doar tu si nu afecteaza cu nimic, nu merge mai greu, nici lag, nici nimic.(si eu mi-am bagat)

2.Masinile de gen BMW X5 , Dacia Logan, toate moduri de masini - nu poti sa le tunezi.(don't send)

Dupa cum a spus si sapty , le vezi doar tu , nu le poti tuna (masinele modate) Si daca teai uita mai bn la topic ai vedea cn si cea postat , tia zis d3nys cum sa pui sau tie iti e lene? nu astepta sa ti le puna singur , tia spus tot tot nu ai cum sa nu intelegi :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.