Jump to content

B-Zone : King of the City -DEFEATED-

Marmaduke
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Zone King of the City-XviD HD Rendered.avi

Gen: Actiune

Durată: 5min+

Data lansării: 27 August 2010

Scurtă prezentare: Un tip invadeaza teritoriul unui om cunoscut din LS...restu ,in video

Link către clip :

Super frumos filmul , 10/10 , dar cred ca mergea mai bine melodia Tokyo Drift.

@Imi lasi si mie prin PM un id de messenger ?

Edited by HeinekeN

Genial film , felicitari "tinere" :)) , mergea melodia Tokyo Drift sau Gibi - No Speed Limit (cauta youtube) sau Gibi - Masini ( youtube )

Am observat ca la sfarsitul filmului apare cineva din Barzini , ar fii frumos sa faci si partea a 2-a insa mult mai frumoasa , cu mai multa actiune , daca vrei da`mi un pm si iti dau idei...vedem poate facem partea a 2-a si mai frumoasa. Tine`o tot asa.

WTF ! OMFG ! OMG ! VALEUUUU ! MAICAAAA ! MAMICAAAA ! VASILEEEE !

Omaigad !

Esti nebun la cap :O ! Ne mai pomenit filmul ! Te pricepi tovarase !

Genial frate editarea, habar n-aveam ca mi-a iesit asa bine driftu ala , ce misto se vede. Pentru filmul asta ti-am bagat 250k in cont :))

Editarea e perfecta , cu ce le editezi ? Ce programe folosesti ?

WOW :O ,cele mai tari efecte.Un singur lucru,la tranzitii logo-ul din colt sus clipeste si masina aia avea un bug,cand te urcai te dadea sus...in rest e super,efectele sunt minunate :X .Bravo se vede ca ati muncit la el.

Ai mare dreptate andrew.Abea dupa ce l-am facut,cand l-am urmarit....am realizat..la cursa,trebuia ceva special,e prea simplu..

Ma gandeam sa fac ca in 2fast2furious,sa apara o defectiune la masina si dupa sa fac alt episod ,but...maybe next time ~

@ Gabb...

Folosesc : Sony Vegas Pro 8.0

SaCamHack

Fraps

Si ...cam atat!

Felicitari chiar arata bine, dar in unele parti se vede cum lag'u isi face aparitia.

Se vede urat cum Gabb se urca sus pe masina, ca sa poata urca in masina.

Oricum e reusit. Felicitari

Daca ai nevoie de ideei pt filmari contacteaza-ma cu un PM.

P.S: id tau prin PM te rog. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.