Jump to content

Cine este de fapt AdmBot.

Quavo

Recommended Posts

Poate te-ai întrebat de multe ori cine este AdmBot.

Ei bine, acum află răspunsul.

Ca angajat secret al B-Zone S.R.L, AdmBot, pe numele lui real Ţi-l-ling, un cetăţean român de etnie asiatică, este plătit de Bobo (fondatorul comunităţii) cu ~3.000 de euro lunar, după cum spun spionii noştrii.

Îndatoriile lui sunt să dea kick constant pe toate cele patru servere jucătorilor care stau AFK mai mult de 30 de minute, dar şi jucătorilor care folosesc Jetpack.

Detalii fizice:

• 1.50m şi-o flegmă înălţime.
  • Hidos la faţă.
  • Acnee peste tot, până şi în buric.
  • Virgin, chiar dacă acesta are în jur de 35 de ani.

Făcând parte din masoneria sa:mp-ului, scopul lui suprem este să atragă cât mai mulţi copii, cu vârste cât mai fragede pe acest joc, să-i avanseze în helper/ admin, să-i oblige să joace 150 de ore pe lună şi să le ţină într-un borcan virginitatea şi viaţa socială până la vârste înaintate.

ATENŢIE!

NU CĂDEŢI PRADĂ ACESTU INDIVID!

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 mrr

@Mita VODA

38 minutes ago, Quavo said:

Îndatoriile lui sunt să dea kick constant pe toate cele patru servere jucătorilor care stau AFK mai mult de 30 de minute, dar şi jucătorilor care folosesc Jetpack.

38 minutes ago, Quavo said:

dar şi jucătorilor care folosesc Jetpack.

Am auzit ca vrea sa invete tehnici de dat kick permanent. 

Pe langa asta, din surse total anonime, se spune ca Adi007 ar vrea sa il invete tehnici si mai avansate.

SOC SOC SOC SOC SOC SOC SOC!!!!

26 minutes ago, Rake said:

Cu toate acestea e mult mai activ decat multi admini :)

Cred si eu la 3000e lunar.

On 5/28/2017 at 4:38 PM, Quavo said:

Poate te-ai întrebat de multe ori cine este AdmBot.

Ei bine, acum află răspunsul.

Ca angajat secret al B-Zone S.R.L, AdmBot, pe numele lui real Ţi-l-ling, un cetăţean român de etnie asiatică, este plătit de Bobo (fondatorul comunităţii) cu ~3.000 de euro lunar, după cum spun spionii noştrii.

Detalii fizice:

• 1.50m şi-o flegmă înălţime.
  • Hidos la faţă.
  • Acnee peste tot, până şi în buric.
  • Virgin, chiar dacă acesta are în jur de 35 de ani.

Făcând parte din masoneria sa:mp-ului, scopul lui suprem este să atragă cât mai mulţi copii, cu vârste cât mai fragede pe acest joc, să-i avanseze în helper/ admin, să-i oblige să joace 150 de ore pe lună şi să le ţină într-un borcan virginitatea şi viaţa socială până la vârste înaintate.

ATENŢIE!

NU CĂDEŢI PRADĂ ACESTU INDIVID!

E o înşelăciune făcută din spate de nişte nemernici care au de câştigat de pe urma asta... dar e o mainupulare complexă ce se foloseşte de stările interioare ale victimelor... de sentimentul ăla c-ai descoperi că tot ce ţi se spune e greşit şi că doar ei au adevărul suprem despre orice... nu-i de joacă cu aşa ceva, poate deveni periculoasă, în modul cel mai serios.

In fiecare zi descoperim noi lucruri. De unde stim ca ele chiar sunt adevarate? Adica nu ar parea o minciuna cand ii spunem cuiva ca stim adevarul etc? Cum imi permit eu cuiva sa-i spun ca exista Dumnezeu sau sa-i spun ca nu exista Dumnezeu, Alah etc. Daca eu nu am experimentat asa ceva? Si nici el sa-mi spuna ce exista. Cand cineva iti spune versete din Biblie drept dovada, iar eu fragmente din carti stintifice. Nu ar fi mai bine sa-i spun: "Priveste in jur si poate vei reusi sa-ti da-i seama, ca eu inca incerc" neinfluentat de altcineva sau ceva din jur, ceea ce e improbabil avand in vedere ca de obicei argumentam cu ceea ce am auzit/citit....

Pe langa asta, omul e o ființă mincinoasă. Mințim atât de mult, încât de multe ori ne mirăm de cum reușim să ne ținem bullshit-urile în frâu. Ăsta nu e neapărat un lucru rău. Dacă am spune mereu ce credem, ne-am trezi singuri uitându-ne în oglindă la singurul om pe care-l mai putem minți și pe care până acum l-am mințit cel mai mult.

3 minutes ago, AUDI RS8 said:

E o înşelăciune făcută din spate de nişte nemernici care au de câştigat de pe urma asta... dar e o mainupulare complexă ce se foloseşte de stările interioare ale victimelor... de sentimentul ăla c-ai descoperi că tot ce ţi se spune e greşit şi că doar ei au adevărul suprem despre orice... nu-i de joacă cu aşa ceva, poate deveni periculoasă, în modul cel mai serios.

In fiecare zi descoperim noi lucruri. De unde stim ca ele chiar sunt adevarate? Adica nu ar parea o minciuna cand ii spunem cuiva ca stim adevarul etc? Cum imi permit eu cuiva sa-i spun ca exista Dumnezeu sau sa-i spun ca nu exista Dumnezeu, Alah etc. Daca eu nu am experimentat asa ceva? Si nici el sa-mi spuna ce exista. Cand cineva iti spune versete din Biblie drept dovada, iar eu fragmente din carti stintifice. Nu ar fi mai bine sa-i spun: "Priveste in jur si poate vei reusi sa-ti da-i seama, ca eu inca incerc" neinfluentat de altcineva sau ceva din jur, ceea ce e improbabil avand in vedere ca de obicei argumentam cu ceea ce am auzit/citit....

Pe langa asta, omul e o ființă mincinoasă. Mințim atât de mult, încât de multe ori ne mirăm de cum reușim să ne ținem bullshit-urile în frâu. Ăsta nu e neapărat un lucru rău. Dacă am spune mereu ce credem, ne-am trezi singuri uitându-ne în oglindă la singurul om pe care-l mai putem minți și pe care până acum l-am mințit cel mai mult.

Dacă există sau nu ştie doar marele principe Aristotel, dacă există cum îmi permit să mă întreb "Dacă există?".

Date fiind aceste fapte, deoarece nu există o instituţie numită BBC care prin Pentagon a aflat adevărul suprem al lui Ninja Maiestate, cum se poate ca AdmBot să dea kick?

Cam aşa a sunat ce ai scris tu acolo. :))

On 5/30/2017 at 11:09 AM, AUDI RS8 said:

ti-ai folosit toate cuvintele bune din vocabular

Topicul este destul de vechi, drept urmare va fi inchis. (Daca doresti redeschiderea lui, astept un simplu mesaj privat)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.