Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Sistem Ajutor Financiar

Kelton
 Share

Ajutor Financiar  

301 members have voted

1. 1. Ati dori adaugarea unui sistem de ajutor financiar pentru bizuri/case?

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Just now, ROBBEN ToV said:

O casa daca o vinzi la stat, primesti maxim $3.000. 

25% din asta insemna destul de putin .. sau n-am inteles eu ? =)) 

@Donald se lucreaza la sistemul de misiuni zilnice.

Nu poti sa vinzi o casa la stat daca n-ai platit ipoteca pe ea, adica 25% din valoarea ei reala pe care ai imprumutat-o (optional) la achizitionare.

O idee buna pentru incepatori, am dat +. Dar de ce acum? De ce aceasta idee? Exista zeci, sute de idei mult mai bune decat asta, care necesita a fi adaugate cat mai rapid. Salariul la unele factiuni nu exista, lag la war, nu exista anti-cheat, poate 2025. Nu observi cum se prabuseste comunitatea in fata ochiilor vostri? Ori in fata ochilor sunt doar banii? Te gandesti ca nu mai sunt jucatori din cauza copiilor prosti, nu am de ce zice nu, dar crezi ca asta e singurul motiv? Serios? Nu mai veniti cu aceeasi scuza de fiecare data, nu mai aruncati cu rahat in oameni si spuneti-le pe fata. Nu credeti ca de 8 ani jucatorii de top, cat si incepatorii (bineinteles, de la ei vin banii), merita sa stie adevarul despre ce faceti de fapt? Cred ca la inceput a fost un proiect de incercat, a evoluat comunitatea, ati castigat banii, dar apogeul B-Zone-ului s-a dus pe apa zambetei in anul 2017, un an in care speranta nu mai exista. Foarte multi prieteni de ai mei s-au lasat din cauza regulilor si a acestor actualizari de 2 lei. 

Cu acest mesaj nu am vrut sa aduc ura asupra nimanui, dar vreau sa va treziti odata la realitate.

Cu stima, un simplu jucator de pe B-Zone. (Noi, astia, pirlitii, nu avem voie sa ne spunem parerea).

Sanatate!

Edited by 1234

Just now, ROBBEN ToV said:

@Claudiu eu am inteles, dar am dat exemplu ala pentru ca daca o vinzi la stat primesti pretul real al casei. Uite, am luat una random de level 15: https://www.rpg.b-zone.ro/players/house/MesiMihai

pretul ei real este $1.500! 25% din $1.500 este 375$.

Posibil sa nu fi inteles eu.

Pretul real o sa fie redefinit in urma unui studiu de piata organizat de adminii fiecarui server in parte plus corelarea inflatiei si deflatiei. Vanzarea casei la stat nu o sa reprezinte pretul real cum nu il reprezinta nici acum, statul nu o sa iti ramburseze banii integral pe o casa niciodata. Nici in joc, nici in realitate. Chiar daca iti recunoaste adevarata valoare a ei.

9 hours ago, Donald said:

@Kelton, in loc sa lucarati la economie mai bine faceti ceva mai interesant, de exemplu: un upgrade la race (harti noi (mapping) si un sistem de car upgrade), un sistem de questuri zilnice, joburi care nu necesita doar plimbatul cu masina (e unu la rusi la care trebuie sa pui dopuri la niste sticle, stie bobo). Daca deschideti sectiunea de sugestii o sa aveti destule sugestii bune. Cu niste sisteme noi o sa mai creasca numarul de jucatori si activitatea serverului.

Cred ca cel mai bun comentariu, dupa ender.

Mi se pare total aiurea acest sistem de imprumut. Ori luam cu banii nostri, ori numai luam, in felu' asta chiar se strica economia. Mai bine bagati ruleta ca pe rivala decat asta :))

1 minute ago, Alexush said:

Mi se pare total aiurea acest sistem de imprumut. Ori luam cu banii nostri, ori numai luam, in felu' asta chiar se strica economia. Mai bine bagati ruleta ca pe rivala decat asta :))

E sfarsit de vara, nu isi are rostul.

1 minute ago, 1234 said:

Quest-urile zilnice sunt cunoscute peste tot.

Poate sa fie cunoscute, cu atat mai cunoscute, cu atat mai multa popularitate si mai multi playeri pe server. Se mai poate face si un sistem cum este pe serverul lui Awake, de Battlegrounds, sau de ce nu, odata la 60 de minute sa se spawneze un sac cu bani cum a fost de zilele B-Zonului anul trecut, iar premiile sa varieze intre 50-60k asa, deoarece este destul de greu de gasit pe o mapa intreaga. 

Si plus de asta, sistemul de misiuni o sa se bage cat mai curand posibil, mai se lucreaza deocamdata la el, daca ai fost pe live la Bobo, probabil ca stii acel sistem cu boti, in care tragi si alte misiuni. Toate la timpul lor. :)

Just now, Alexush said:

Poate sa fie cunoscute, cu atat mai cunoscute, cu atat mai multa popularitate si mai multi playeri pe server. Se mai poate face si un sistem cum este pe serverul lui Awake, de Battlegrounds, sau de ce nu, odata la 60 de minute sa se spawneze un sac cu bani cum a fost de zilele B-Zonului anul trecut, iar premiile sa varieze intre 50-60k asa, deoarece este destul de greu de gasit pe o mapa intreaga. 

Zici tu, zici, dar daca nu baga anti-cheatu si sa vina momentul iertarii, jucatorii nu mai vin inapoi. Asta nu o sa fie curand deoarece banii is pe primul loc.

Just now, 1234 said:

Zici tu, zici, dar daca nu baga anti-cheatu si sa vina momentul iertarii, jucatorii nu mai vin inapoi. Asta nu o sa fie curand deoarece banii is pe primul loc.

Corect.. In maxim 2-3 ani, probabil ca peste 75% din playerii actuali nu o sa se mai auda nimic de ei, maxim 200-300. Probabil ca va ramane doar 1 server, si se unesc bazele de date intre ele, si ramane doar 1, maxim 2.

Probabil ca ti se pare o prostie, dar sa stii ca nu este. ;)

Este o idee buna cu imprumutul, si chiar ar trebui redefinit pretul real al unei afaceri/case pentru ca e foarte aiurea. Iau exemplu Bike Rent LS, este scos la vanzare pe website-ul RPG1 si are pretul de $150.000.000, produce in medie cam $20.000 pe zi iar daca am calcula pe an ar fi $7.300.000, asta inseamna ca vei intra pe profit abia dupa 20 (!) de ani iar din cate stiu, daca ai o afacere trebuie sa scoti profit cu ea. Care mai e rostul sa detin o afacere daca nu imi iese profit deloc? 

Just now, Alexush said:

Corect.. In maxim 2-3 ani, probabil ca peste 75% din playerii actuali nu o sa se mai auda nimic de ei, maxim 200-300. Probabil ca va ramane doar 1 server, si se unesc bazele de date intre ele, si ramane doar 1, maxim 2.

Probabil ca ti se pare o prostie, dar sa stii ca nu este. ;)

Nu mai traiesti B-Zone 2-3 ani daca continua asa. Abia se strang 500 de jucatori pe RPG 1

5 minutes ago, Alexush said:

Cred ca cel mai bun comentariu, dupa ender.

3 minutes ago, Alexush said:

1 minute ago, Alexush said:

Draga fecior, aici nu este topicul in care vorbesti la o tigara cu prietenii si familia. Inteleg ca esti un economist desavarsit si ca in vacanta de vara lucrezi la FMI pe post de Director, dar incearca sa te rezumi la o singura postare legat de acest subiect si sa nu mai deviezi in filme si seriale pe care le-ai vazut. 

Am inteles ca esti de acord cu plagiatul, ca na, daca Geani se arunca in cap, noi de ce nu? Dar hai sa discutam ideile tale care urmeaza sa revolutioneze SA:MP-ul si tot ce tine de el in alta parte, cum ar fi aici

Pana atunci, te rog sa lasi un vot, un reply si sa inchei polemicile. Salut.

Just now, 1234 said:

Nu mai traiesti B-Zone 2-3 ani daca continua asa. Abia se strang 500 de jucatori pe RPG 1

Dintre care peste 70-80 au conectate si minim 2-3 conturi secundare.

1 minute ago, Claudiu said:

Draga fecior, aici nu este topicul in care vorbesti la o tigara cu prietenii si familia. Inteleg ca esti un economist desavarsit si ca in vacanta de vara lucrezi la FMI pe post de Director, dar incearca sa te rezumi la o singura postare legat de acest subiect si sa nu mai deviezi in filme si seriale pe care le-ai vazut. 

Am inteles ca esti de acord cu plagiatul, ca na, daca Geani se arunca in cap, noi de ce nu? Dar hai sa discutam ideile tale care urmeaza sa revolutioneze SA:MP-ul si tot ce tine de el in alta parte, cum ar fi aici

Pana atunci, te rog sa lasi un vot, un reply si sa inchei polemicile. Salut.

=))) Prietene, daia este facut acest topic sa se discute, sa afle parerile tuturor, nu sa se dea reply din ore in ore la el. Uite d-aia scade B-Zone ma.

3 minutes ago, Alexush said:

Dintre care peste 70-80 au conectate si minim 2-3 conturi secundare.

=))) Prietene, daia este facut acest topic sa se discute, sa afle parerile tuturor, nu sa se dea reply din ore in ore la el. Uite d-aia scade B-Zone ma.

Aici dezbati strict ce tine de acest topic, aici e locul unde poti sa vorbesti despre cai verzi pe pereti despre ce artist nerecunoscut esti tu.

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.