Jump to content

Tipu' codat

South STEPH
 Share

Recommended Posts

Hmm, mai ai de lucrat la imaginatia ta, nu te supara pe mine.

4 minutes ago, Padre said:

Hmm, mai ai de lucrat la imaginatia ta, nu te supara pe mine.

Nu ma supar, atat timp cat fac caterinca si cand vad alte meme-uri prind curaj, si e cam grav sa spui de imaginatie cand e vorba despre un joc, no offense.

;)

Edited by South STEPH

4 minutes ago, South STEPH said:

Nu ma supar, atat timp cat fac caterinca si cand vad alte meme-uri prind curaj, si e cam grav sa spui de imaginatie cand e vorba despre un joc, no offense.

;)

Ai inteles gresit, eu nu zic ca e vorba de real life sau jocuri, dar zic se vede prima poza ca ai un pic de gluma in ea si nu e facuta de tine iar la urmatoarele nu sunt asa bune ...  sper sa ma intelegi acu :)

5 minutes ago, Padre said:

Ai inteles gresit, eu nu zic ca e vorba de real life sau jocuri, dar zic se vede prima poza ca ai un pic de gluma in ea si nu e facuta de tine iar la urmatoarele nu sunt asa bune ...  sper sa ma intelegi acu :)

Eu te-am inteles perfect de la prima chestie, cred ca tu nu m-ai inteles, am facut acele ''glume'' pentru mafioti, sunt la ordinea zilei pentru astia din gang-uri, acum depinde si cine a stat prin ele si cine nu ;)

normal intelege cine poate.

Mersi de parere.

+PCOKkLj.png

Edited by South STEPH

56 minutes ago, GF Lewoo said:

CHIAR SUNT BUNE! =))
În unele m-am și revăzut în trecut,... tuți... și... ăla care mi-ai dat ban degeaba! =))

povestea oricarui gangster

Multumesc baieti, sunt facute la caterinca =)) o sa mai postez pe aici cateva:

uR5fdcH.png

56 minutes ago, GF Lewoo said:

CHIAR SUNT BUNE! =))
În unele m-am și revăzut în trecut,... tuți... și... ăla care mi-ai dat ban degeaba! =))

Edited by South STEPH

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.