Jump to content

PE B ZONE SE DA FLOOD 24/24

Jackus

Recommended Posts

Nick-ul tau:Dumnezeu

Server:rpg 1 b zone
Descrierea bugului:N-am ce sa descriu, nu poti intra pe server, baietii isi fac de cap si floodeaza intr-una mai ales la war @Keltonnu inteleg de ce l-ai banat pe Bitzi daca tot da flood, facem si noi un sistem anti-flood?
Screenshot(s):

A dat nonorocitu' ala cu viteza =))

Bun, deci povestea continua.Se pare ca saptmana de saptamana se da flood, pica server-ul, sigur ce sa facem noi, nu?Adminii nu sunt in stare sa impiedice acest flood dar voi astia mari, adminii 6?Nimic?Un sistem anti-flood nu se poate face?Asa ca fapt divers, vreti sa bagati anti-cheat dar server-ul pica mai tot timpul si oricine da flood cand i se scoala, pai ce e asta, asa de rau am ajuns?Sa fim floodati de oricine, oricand?

Cateva faze de la wars de azi, si nu, nu doar gangsterii iau desync, ci toti ceilalti

@Kelton

@F4L KillerFish

@Adi007

@Odin

@FnZ

@Omega16

@Bobo

Am dat mention la adminii care am considerat eu ca sunt capabili sa rezolve problema asta definitiv.Sa nu-mi dea nimeni Topic Closed deoarece nu este ceva de moment, asa se intampla zi de zi.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.