Carbune Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 6 minutes ago, Carbune said: +1 Ai grijă cu postari de genul, risti sancțiuni pe forum. 12 minutes ago, KingRedD said: Le faci prea blana le ador <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Necomercial Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Continua tot asa, felicitari! P.S: M-am indragostit de tine +1 +1 +1 +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 Just now, S4F Necomercial said: Continua tot asa, felicitari! P.S: M-am indragostit de tine +1 +1 +1 +1 Merciiiiiii, cu siguranță continui! Si awww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Ador fiecare lucrare pe care o creezi (mai ales cele pentru mine ) tine-o tot asa felicitari. Daca tot sunt aici imi poti face un logo.(daca ai timp). Btw +1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 27, 2017 Author Share Posted December 27, 2017 1 minute ago, IngeruDrogat said: Ador fiecare lucrare pe care o creezi (mai ales cele pentru mine ) tine-o tot asa felicitari. Daca tot sunt aici imi poti face un logo.(daca ai timp). Btw +1. Mulțumesc enoooorm! Chiar mă bucur când aud că munca îmi este apreciată! Îmi poți trimite un PM pentru acel logo sauu bagi o cerere pe forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hori1919 Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 Ai niste lucrari frumoase, se vede ca depui multa munca pentru ceea ce faci aici dar si pentru ceea ce faci pe Samp. Toata stima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 29, 2017 Author Share Posted December 29, 2017 @Hori1919, iti multumesc enorm pentru aprecieri si sustinere! Inseamna mult pentru mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Hmm... Dupa parerea mea lucrarile sunt cam luminoase, incearca sa mai scazi din blur si ce mai ai pe acolo. Mai ai de lucrat la text dar si pozitionarea lui, succes mai departe si kw! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 30, 2017 Author Share Posted December 30, 2017 2 hours ago, ToVarasu Adrian said: Hmm... Dupa parerea mea lucrarile sunt cam luminoase, incearca sa mai scazi din blur si ce mai ai pe acolo. Mai ai de lucrat la text dar si pozitionarea lui, succes mai departe si kw! Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oStefan Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Foarte bine, Andra. Lucrezi din ce in ce mai bine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 6 minutes ago, Cerhosky said: Foarte bine, Andra. Lucrezi din ce in ce mai bine. Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPhenoZEWx Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Îs destul de bune lucrările. Părerea mea e că le faci prea luminoase. Totuși, felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 (edited) Maaaaaaaaaaaaaaai, neata! Vine 2018, asa ca vreau sa va urez tuturor un an nou cat mai fericit! Ca revin cu lucrari noi am zis, ca postez tocmai azi n-am zis. Nu o mai lungesc, enjoy! Lucrarile-s, as always, free to use. Cover profile (nu-s chitra dar nu pot pune multe lucrari intr-o postare): Logo-uri: Nu pot face dublu-post: @xPhenoZEWx, multumesc pentru aprecieri, stiuuuu ca ies luminoase, insa asta pot zice ca e stilul meu. Va place ceea ce vedeti? Atunci puteti lasa un +1 (nu va oblig ). Imi puteti lasa critici / pareri / propuneri pentru noi lucrari mai jos. Sarbatori fericite, boiiiiiiiz! Edited June 29, 2018 by A n d r a 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Aia cea mai din dreapa pe primul rand seamana cu ce mi-am imaginat eu ca arati =] Rest sunt tari tari super pozele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 1 minute ago, TGC VidiricGOLD said: Aia cea mai din dreapa pe primul rand seamana cu ce mi-am imaginat eu ca arati =] Lasa linguselile, Vidi, nu-ti mai sunt lidera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 nu imi place textul, parca e cam uratel. baga sharpen-ul la o opacitate mai mare ca sunt cam neclare. tocmai ce am zis, incearca sa experimentezi mai mult cu textul, nu am vazut prea multe lucrari cu text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 31 minutes ago, Splash RPG3 said: nu imi place textul, parca e cam uratel. baga sharpen-ul la o opacitate mai mare ca sunt cam neclare. tocmai ce am zis, incearca sa experimentezi mai mult cu textul, nu am vazut prea multe lucrari cu text. Lucrari ce contin text, am, insa nu le expun pe toate aici, deoarece creatiile postate aici sunt free to use. Nu prea imi place mie sa bag sharpen-ul la opacitate mare, imi sar in ochi acele detalii, mi se pare ca arata inestetic. Parerea mea. La text inca mai lucrez. Mersi totusi de critica, din greseli invat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 42 minutes ago, A n d r a said: stiuuuu ca ies luminoase, insa asta pot zice ca e stilul meu Si eu le faceam prea blurate, prea luminoase si prea inchise, insa mereu poti face o schimbare pe placul tuturor, nu trebuie sa ramai mereu cu acelasi stil, si crede-ma, cu cat mai multe variante incerci cu atat mai mult te dezvolti si iti deschizi un nou stil. Eu nu folosesc blur si chestii de genu' de foarte mult timp, ma axez doar pe color correction care arata genial, e cu mult peste blur si altele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 11 minutes ago, ToVarasu Adrian said: Si eu le faceam prea blurate, prea luminoase si prea inchise, insa mereu poti face o schimbare pe placul tuturor, nu trebuie sa ramai mereu cu acelasi stil, si crede-ma, cu cat mai multe variante incerci cu atat mai mult te dezvolti si iti deschizi un nou stil. Eu nu folosesc blur si chestii de genu' de foarte mult timp, ma axez doar pe color correction care arata genial, e cu mult peste blur si altele. Inteleg. Incerc si voi incerca in continuare sa ma diversific. Blurul asta il folosesc unde e nevoie, nu peste tot. Adica nici prea-prea, nici foarte-foarte, daca intelegi. Am vechime in PS, insa, cei drept, am avut pauze mari anul asta si se observa pe la primele pagini ca pauza aia isi face simtita prezenta. Acum vreau sa ma dezvolt mai mult si sa creez ceva ce e pe placul tuturor. O sa postez si aici unele lucrari, voi incerca sa fac schimbari. La text am mai 'progresat' putin, insa vreau mai mult. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 ai putea incerca ceva mai dark ? toate imaginile alese sunt asa "inofensive" fara viata . macar un filtru alb-negru sau un efect .. in orice caz , lucrezi destul de ok . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted December 31, 2017 Author Share Posted December 31, 2017 1 minute ago, XxX DeviL XxX said: ai putea incerca ceva mai dark ? toate imaginile alese sunt asa "inofensive" fara viata . macar un filtru alb-negru sau un efect .. in orice caz , lucrezi destul de ok . Am lucrari, le voi posta cat de curand aici. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v i d i r i c Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 (edited) 8 hours ago, A n d r a said: Lasa linguselile, Vidi, nu-ti mai sunt lidera. Ce vad eu ce vad eu? Manevra Vidi inca merge! Cei care vad comentariul asta nu sunt iubitul lui Andra ci sotul lui Andra, numele de familie este Vidiric BOMBARUSA si Andra BOMBARUSA. =] Cred ca am fantezi iarasi. Edited January 1, 2018 by TGC VidiricGOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted January 1, 2018 Author Share Posted January 1, 2018 5 hours ago, TGC VidiricGOLD said: Ce vad eu ce vad eu? Manevra Vidi inca merge! Cei care vad comentariul asta nu sunt iubitul lui Andra ci sotul lui Andra, numele de familie este Vidiric BOMBARUSA si Andra BOMBARUSA. =] Cred ca am fantezi iarasi. Cum zici tu. Hai fără dublu post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Bv, incearca alt blur... lucreaza si la text. Felicitari pentru munca depusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts