Jump to content

[Portofoliu] Andra

Andrada
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, IngeruDrogat said:

Ador fiecare lucrare pe care o creezi (mai ales cele pentru mine ;;))  tine-o tot asa felicitari.

Daca tot sunt aici imi poti face un logo.(daca ai timp).

Btw +1.

Mulțumesc enoooorm! Chiar mă bucur când aud că munca îmi este apreciată! :)

Îmi poți trimite un PM pentru acel logo sauu bagi o cerere pe forum. :D

2 hours ago, ToVarasu Adrian said:

Hmm... Dupa parerea mea lucrarile sunt cam luminoase, incearca sa mai scazi din blur si ce mai ai pe acolo.

Mai ai de lucrat la text dar si pozitionarea lui, succes mai departe si kw! :-H

Mersi!

Maaaaaaaaaaaaaaai, neata! 

Vine 2018, asa ca vreau sa va urez tuturor un an nou cat mai fericit!  

Ca revin cu lucrari noi am zis, ca postez tocmai azi n-am zis. :))

Nu o mai lungesc, enjoy! Lucrarile-s, as always, free to use.

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

Cover profile (nu-s chitra dar nu pot pune multe lucrari intr-o postare):

image.png

Logo-uri:

TvoGO2s.png

90agX7M.png

Nu pot face dublu-post: @xPhenoZEWx, multumesc pentru aprecieri, stiuuuu ca ies luminoase, insa asta pot zice ca e stilul meu. 

Va place ceea ce vedeti? Atunci puteti lasa un +1 (nu va oblig :)) ).

Imi puteti lasa critici / pareri / propuneri pentru noi lucrari mai jos. Sarbatori fericite, boiiiiiiiz!

Edited by A n d r a

31 minutes ago, Splash RPG3 said:

nu imi place textul, parca e cam uratel. baga sharpen-ul la o opacitate mai mare ca sunt cam neclare. tocmai ce am zis, incearca sa experimentezi mai mult cu textul, nu am vazut prea multe lucrari cu text.

Lucrari ce contin text, am, insa nu le expun pe toate aici, deoarece creatiile postate aici sunt free to use. Nu prea imi place mie sa bag sharpen-ul la opacitate mare, imi sar in ochi acele detalii, mi se pare ca arata inestetic. Parerea mea. La text inca mai lucrez. Mersi totusi de critica, din greseli invat. :)

42 minutes ago, A n d r a said:

stiuuuu ca ies luminoase, insa asta pot zice ca e stilul meu

Si eu le faceam prea blurate, prea luminoase si prea inchise, insa mereu poti face o schimbare pe placul tuturor, nu trebuie sa ramai mereu cu acelasi stil, si crede-ma, cu cat mai multe variante incerci cu atat mai mult te dezvolti si iti deschizi un nou stil. Eu nu folosesc blur si chestii de genu' de foarte mult timp, ma axez doar pe color correction care arata genial, e cu mult peste blur si altele.

11 minutes ago, ToVarasu Adrian said:

Si eu le faceam prea blurate, prea luminoase si prea inchise, insa mereu poti face o schimbare pe placul tuturor, nu trebuie sa ramai mereu cu acelasi stil, si crede-ma, cu cat mai multe variante incerci cu atat mai mult te dezvolti si iti deschizi un nou stil. Eu nu folosesc blur si chestii de genu' de foarte mult timp, ma axez doar pe color correction care arata genial, e cu mult peste blur si altele.

Inteleg. Incerc si voi incerca in continuare sa ma diversific. Blurul asta il folosesc unde e nevoie, nu peste tot. Adica nici prea-prea, nici foarte-foarte, daca intelegi. Am vechime in PS, insa, cei drept, am avut pauze mari anul asta si se observa pe la primele pagini ca pauza aia isi face simtita prezenta. Acum vreau sa ma dezvolt mai mult si sa creez ceva ce e pe placul tuturor. O sa postez si aici unele lucrari, voi incerca sa fac schimbari. La text am mai 'progresat' putin, insa vreau mai mult. 

1 minute ago, XxX DeviL XxX said:

ai putea incerca ceva mai dark ?

toate imaginile alese sunt asa "inofensive" fara viata . macar un filtru alb-negru sau un efect ..

in orice caz , lucrezi destul de ok .

Am lucrari, le voi posta cat de curand aici. Multumesc!

8 hours ago, A n d r a said:

:))

Lasa linguselile, Vidi, nu-ti mai sunt lidera. :))

Ce vad eu ce vad eu? Manevra Vidi inca merge! Cei care vad comentariul asta nu sunt iubitul lui Andra ci sotul lui Andra, numele de familie este Vidiric BOMBARUSA si Andra BOMBARUSA. =]

Cred ca am fantezi iarasi.

Edited by TGC VidiricGOLD

5 hours ago, TGC VidiricGOLD said:

Ce vad eu ce vad eu? Manevra Vidi inca merge! Cei care vad comentariul asta nu sunt iubitul lui Andra ci sotul lui Andra, numele de familie este Vidiric BOMBARUSA si Andra BOMBARUSA. =]

Cred ca am fantezi iarasi.

=))

Cum zici tu. Hai fără dublu post. :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.