Jump to content

Rapoarte activitate, reguli sublideri, legalizare moduri, waruri sarbatori / Activity reports, subleader rules, mod legalization, holiday wars

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vorbesc strict de RPG1.

Cea mai proasta decizie aleasa la sublideri. Dupa ce ca in majoritatea gangurilor sunt 10-20 membrii, doar 2 cu 40... o sa fie si mai jale pentru ca unii in momentul de fata stau si ei in gang si suporta sa manance bataie war de war sau sa stea fara waruri ca sa faca rank 3 sa spere la sublider, apoi la lider etc. Asa fiecare o sa plece unde e gramada pentru ca nu are rost sa mai stea in gang degeaba.

Din 2018 o sa existe doar avispa si red dragon pe server. Restul gangurilor le puteti scoate. Bafta!

On 12/15/2017 at 1:25 PM, A n d r e i said:

Fake Afk, dupa parerea mea, ar trebui sa fie in continuare interzis, se face prea usor abuz, eu fiind in PD o sa fie enervant sa filmez 3 minute cum sta unu pe loc doar pentru ca abuzeaza

30 de secunde* daca nu raspunde = Kill :D 

Total aiurea, în ritmul ăsta urmează ca în maxim 2-3 luni să se legalizeze și wall-hack că așa vor acei "mafioți". Mna, daca stai sa te gandesti si ala e necesar, sa te asiguri ca nu e adversaul intr-un bug sau alte scuze de genu'... Sau de ce nu, v2/v4, că tot îl folosesc majoritatea.

Total aiurea totul, ar fi fost mai bine să-ți pui adminii ăia "experimentati in coduri si chestii de genu'" la treabă, decât să legalizezi ăstea. 

De fapt, totul a început să devină aiurea în ultimul timp... Vrei să scapi de codați, dar le dai admin. Și ca admini ce fac? Kick pentru desync prietenilor, intră pe server odată pe an și atunci nu se ocupă. Asta înseamnă corectitudine? Să aibe prioritate codații (Majoritatea mafioților, cum s-ar spune)?

Edited by TFG AlexDN

26 minutes ago, TFG AlexDN said:

Asta înseamnă corectitudine? Să aibe prioritate codații (Mafioții cum s-ar spune)?

Nu îi băga pe toți în aceeași oală. Nu zic de mine sau ceva, dar unii chiar dau foarte bine fără. 

Legalizarea modului "Infinite Run" e o chestie buna dupa parerea mea. Acum nu mai putem spune ca se fac discriminari, il putem avea cu totii. Este un avantaj mare si pentru cei de pe turf-uri, nu stai jumatate de war sa il alergi pe unu care intra pe turf sa faca secunde. In schimb de "Fake Esc" nu stiu ce sa zic. Vine un PD dupa tine te vede in joc si gata, kill. "Ne bazam pe incredere" ce incredere, cand vine unu de lvl 3 sare in fata masinii tale si dupa iti face post. Oricum, eu nu il folosesc si nici nu cred ca osa il folosesc tot din cauza acestei probleme.

O decizie foarte Ok.

O idee foarte bună, acum sunt mai echilibrate wars-urile cu acel infinite run.
Fake ESC a fost legalizat pentru a putea folosit samp addon care, dacă nu știți, rezolvă multe bug-uri ale samp-ului. Deci eu văd de 10 ori mai multe parți bune decât părți rele.

4 hours ago, South Edward NissaN said:

30 de secunde* daca nu raspunde = Kill :D 

On 12/15/2017 at 4:25 PM, A n d r e i said:

Fake Afk, dupa parerea mea, ar trebui sa fie in continuare interzis, se face prea usor abuz, eu fiind in PD o sa fie enervant sa filmez 3 minute cum sta unu pe loc doar pentru ca abuzeaza

use /id X .. player status will show he is afk not. Soon there will be rule if you find a player not responding To Your /ms use his /is and than calculate 30 seconds or 3 minutes time.

toti brotacii aleg sa comenteze in pula mea despre infinite run, dar ei alearga doar pana la CNN pentru /heal si licente. n-aveti treaba cu mafiile si totusi comentati. nu va afecteaza cu nimic si totusi comentati. cand o sa stiti si voi ce e ala "4/4 maraton", mai vorbim, pana atunci sunteti rasa inferioara.

La faza cu orele lunare.E valabila doar pentru decembrie sau si ianuarie?

Nu inteleg ,de ce vin aici toti pasnici sa comenteze.Toata lumea are acces  la acest "mod".E o decizie buna ,voi nu va ganditi ?E war (maraton) si vine numai unu pe turf,sa ziceam ca ai 0-1 ,tu ramani cu -1  , de ce ? Ca nu mai ai speed,si stai o ora sa alergi dupa altu , si aia care nu au obosit ,iau toate kill uri.Daca nu ati jucat niciodata la un war (maraton) , de ce comentati ? Nu inteleg..

Felicitari RPG3 in loc sa stati cu familia de sarbatori sa mergeti cu colindul, plugusorul, sa fiti aproape de cei dragi, la un sanius voi ca naivii ca altceva nu pot sa zic ati ales sa stati la war-uri iar asta demonstreaza ca sunteti niste obsedati de turf-uri ori stati la internat atunci:D

Edited by F0rever

• Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.