Jump to content

Portofoliu 80onmyWRIST

Shaq KIA
 Share

Recommended Posts

Am revenit pe comunitate dupa o pauza destul de lunga. Niste lucrari de-ale mele, unele recente altele putin mai vechi, sper sa va placa.

9euOOje.jpgjfhfMmA.jpg  Zz9gW1g.jpg408om3l.jpg  rV0pAFt.jpgOK43wN7.jpg  jfe8hvj.png

vCHlLmQ.pngUrly19A.jpg  VgaiX2e.jpg80zBw55.jpg   KE4iol4.png  XYxxvv8.png  4m4KNrK.png

6olRfa6.png  1mLxAWp.png

ggLDsps.png   ugUZm7u.png

Edited by A n d r a

4 hours ago, GF Hawx said:

Ai grija la astfel de comentarii, data viitoare ai av.

Eu care credeam ca vrei sa iti dau cu parerea despre lucrari =))

Requests:

zlhL0wa.png-jb5LYMv.png-lpzaAHY.png-QPXykwj.png

--------------------------------------------------------------------------------

tA59YOd.png-TMjFZd5.png-fJewO02.png-ekIt1VJ.png

Multumesc pentru sfaturi băieti, a fost acum perioada asta când m-am reapucat de PS si nu mai aveam cunoștiințele pe care le-am avut pe vremea cand aveam Designer, dar incet incet

imi revin :)

New:

a38V2SL.png-8TKYqm9.jpg-3aRnE2Y.png-fQAfL4j.png

ZbaFOZR.png-fPweboM.png-VnOp7BQ.png

QC31lmz.jpg-x64Ruqt.png-

Pentru moment, blur-ul e relativ OK, dar eşti la pământ cu textul, nu ştii să alegi un font potrivit cu stock-ul, nici culori, nici efecte, totul ține de estetică, încearcă să te uiți la celelalte portofolii, să te inspiri, la contrastele între culori iar apoi poți învăța cum să faci Text Style-uri mişto.

Baftă în continuare!

În afară de alegerea textului și perfecționarea acestuia, consider că efectele pe care le alegi se potrivesc și arată chiar foarte bine, încearcă să găsești fonturi și să potrivești textul cu contextul imaginii, succes în continuare! Cea cu Barca îmi place !!! :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.