Rhino. Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 stroke-ul de la moderator nu imi place. mai bine il lasai asa. ai plasat doua rendere la logo si le-ai sters prost cu erasetool-ul. aici nu am ce sa-ti reprosez. daca tu ai facut de la 0 asta, e bine. la avatare nu-mi dau cu parerea ca nu e punctul meu forte. eu le detest. :)). astept si ceva mai nou. keep work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted August 31, 2018 Author Share Posted August 31, 2018 Sper ca nu v-am plictisit cu creatiile de genul. Pareri ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 Sa revenim putin la creatiile din requests. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlixRPG Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Frumoase lucrări. Felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 (edited) @FlixRPG, fără post-hunting ori te sancționez. Edited September 2, 2018 by Andrada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EViLDEADROYAL Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Imi place, continua <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 puteai continua. Aici ai pus 2 stroke-uri si c. mask pe shape. Text-ul l-ai integrat perfect. Imi place de tine. ai stricat-o cu text-ul. in rest bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 7, 2018 Author Share Posted September 7, 2018 @Doru, Mersi de parere insa la semnatura chiar cred ca am nimerit fontul perfect care se integreaza cu imaginea din spate. Nu pot face pe placul tuturor, unora le place, altora nu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW EdW Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Fain ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeldris Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 (edited) @Beyond Imi plac lucrarile tale mai ales cele in stilul gotic/sumbru, se vede dedicarea si dibacia cu care lucrezi. Ai petrecut mult timp perfectionandu-ti abilitatile grafice si stilul propriu, acest lucru se observa in lucrarile tale. Eu nu sunt decat un ,,mini-amator,, in ceea ce priveste Photoshop-ul care nu stie decat cateva chestii de baza. Sper ca pe viitor sa devii din ce in ce mai bun, criticile negative/rautacioase doar ignorale, ele vin de la oamenii ce incearca sa te demoralizeze si care vor sa te faca sa renunti. Bafta mai departe! Edited September 14, 2018 by Zeldris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 14, 2018 Author Share Posted September 14, 2018 @Zeldris, Sincer iti multumesc din suflet pentru acest comentariu care chiar mi-a facut ziua mai buna. Apreciez asemenea persoane ca tine care incearca sa-i motiveze pe altii sa continue cu hobby-ul sau si sa se perfectioneze. Iti multumesc din nou, o zi buna sa ai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 25, 2018 Author Share Posted September 25, 2018 Cover Profil Free De data aceasta cu un stil mai neobisnuit si frumos dupa parerea mea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhino. Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 On 9/25/2018 at 12:20 PM, Beyond said: Cover Profil Free De data aceasta cu un stil mai neobisnuit si frumos dupa parerea mea. incearca sa adopti si stilu' manipulation daca tot te pasioneaza cover-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Good Artwork Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeNt1234 Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Frumos tine-o tot asa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 29, 2018 Author Share Posted September 29, 2018 De data aceasta v-am pregatit ceva mai special, am facut o creatie impreuna cu Chain, un prieten de-al meu, pe baza unui cover de muzica. Sper ca va place si ne puteti sustine cu un +1 pentru a continua colaborarea. #SDC 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Ai avansat foarte mult de la primele tale poze. Ultima creatie arata ca una care ar folosi-o un Rapper sau un Cantaret Pop/Hip-pop. Continua tot asa si probabil vei ajunge un Designer la o companie profesionala. Noroc cu creatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted September 29, 2018 Author Share Posted September 29, 2018 @Founce, Iti multumesc foarte mult pentru parere, sper si eu sa devin un Designer al unei companii insa mai am mult de invatat si de lucrat, cu timpul se rezolva si asta. La ultima creatie am facut o colaborare cu un prieten, el se pricepe mai bine la cover-uri, in timp ce ascultam o muzica ne-a venit ideea de a face acest cover, ne-am impreunat cunostintele si cred ca a iesit ceva interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Just now, Beyond said: @Founce, Iti multumesc foarte mult pentru parere, sper si eu sa devin un Designer al unei companii insa mai am mult de invatat si de lucrat, cu timpul se rezolva si asta. La ultima creatie am facut o colaborare cu un prieten, el se pricepe mai bine la cover-uri, in timp ce ascultam o muzica ne-a venit ideea de a face acest cover, ne-am impreunat cunostintele si cred ca a iesit ceva interesant. Mult noroc sa ajungi la acest statut dar am o singura chestie care-mi enerveaza ochii. Aia din mijloc trebuia facut ca celalate ceva gen Ca penultima cu bucati lipsa ca arata super smecher daca era asa. Dar asta e preferinta mea, daca tie iti place asa lasa sa fie asa, Noroc inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Ți-am mai spus asta și îți spun în continuare, lucrezi excelent de bine, îmi plac toate lucrările pe care le face, se vede pasiunea și munca depusă în realizarea acestora, pot spune că ești cel de la care am ce învăța în acest domeniu și cel care mă motivează și pe mine să mă dezvolt și să lucrez mai mult in Photoshop, din partea mea ai toat respectul și îți spun toate astea cu mare drag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lian Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 Lucrezi foarte profesional și curat .Îmi place foarte mult ceea ce faci ! KW ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Madalin Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Arata foarte bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 Imi plac mult lucarile tale, lucrezi curat. Text frumos, efecte frumoase, felicitari! ------ Imi pots face si mie unul? sau macar sa imi dai sursa de la imagini cu skin-urile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 Demult n-am mai postat ceva, deci, asa cum suntem in prag de sarbatori minunate o sa va bucur cu o creatie si in acelasi timp va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si cu un nou an care vine peste doua saptamani. Cred ca aceasta este ultima mea creatie din portofoliu de anul acesta, posibil sa va mai surprind cu o alta creatie aproape de anul nou, dar pana atunci ,, Sarbatori fericite tuturor! ''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts