Jump to content

Cerere - Kristi72 - Avatar

Kristi72
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Kristi72
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Aici
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (În caz că nu există o imagine): Nu stiu, ceva in gen: masini, fete, peisaje, nu am idee. Va las pe voi sa-mi gasiti un avatar potrivit. :) 
  • Text: Kristi72
  • Dimensiuni: Potrivite pentru un Avatar.
  • Alte precizări: Sper sa am de unde alege si sa nu mi se inchida topicul pana nu mi-am ales un avatar. Multumesc pentru munca depusa! :* 

@A n d r a frumos, dar parca nu mi se potriveste fundalul. =)) Multumesc pentru munca depusa!! :* 

@Mikey este ok, nu mi se pare frumos doarece nu se imbina culoarea numelui cu fundalul, asta este parerea mea. Multumesc pentru munca depusa! :) 

@SESHMVz frumos, dar pare iarna in acel fundal, cel putin asa am vazut la prima vedere, dupa am stat putin si am analizat si am vazut ca e alt ceva defapt. =)) Este frumos, multumesc pentru munca depusa!

@IngeruDrogat fain rau, imi place, ceva simplu. Este unul pintre cele mai bune de pana acum. Multumesc pentru munca depusa! :) 

@MrKinG frumos, imi place, ai facut acea imbinatie intre fundal si culoarea scrisului. Multumesc pentru munca depusa! :D 

Mai astept si alte avatare! Multumesc pentru munca depusa pana acum! :* 

@V i d i r i c frumos, dar nu prea-mi place ca nu se imbina culoarea scrisului cu fundalul. Aceasta este parerea mea. Multumesc pentru munca depusa!

@Iepurash imi place ca ai imbinat culoarea scrisului cu fundalul. Multumesc pentru munca depusa!

@uS Adrian frumos, dar vreau sa trec si la alt mode de scris, daca ai observat si avatarul prezent este pe acelasi font. Multumesc pentru munca depusa!

Mai astept si alte creati frumoase! Multumesc pentru interesul acordat topicului meu! :* 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.