Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Cerere - Sniperinho - Avatar

Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

• Display Name: Sniperinho
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): 
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură):-
  • Tema (În caz că nu există o imagine):biciclete (de preferat MTB)
  • Text: Sniperinho
  • Dimensiuni: Le stiti voi (sa fie dimensiunile ca la avatarul pe care il am eu acum daca se poate)
  • Alte precizări: Textul si imaginea sa fie animate cu .gif daca se poate. Textul sa aiba in font fain. Multumesc.
Edited by Sniperinho

1 minute ago, Sniperinho said:

@North ExampleSi textul unde e ? :) + Imaginea ... Ai putea pune aceeasi imagine cum e la avatarul meu actual.

Nu trebuie sa-ti pun eu textul daca nu vreau, eu consider ca aceasta poza arata mai bine fara text, asta e viziunea mea.

l9AzTdZ.png

On ‎5‎/‎5‎/‎2018 at 11:12 AM, Beyond said:

w8S1ilI.gif 3kZIWPc.gif

Foarte frumos, imi plac efectele.

On ‎5‎/‎5‎/‎2018 at 2:31 PM, Soricel said:

l9AzTdZ.png

Imi place textul.

On ‎5‎/‎5‎/‎2018 at 3:21 PM, F4LJohn said:

nJhpmZP.gifxL6Iai5.gif

Frumos. Imi place mult animatia si ca mi-ai dat o variant alb-negru si una color.

On ‎5‎/‎5‎/‎2018 at 6:40 PM, A n d r a said:

nhicxiu.jpgqtjWJoo.jpgtbkLJJv.jpgs2MHff2.jpg

Multumesc mult pentru efortul depus.Imi place ca te-ai straduit sa imi faci mai multe ca sa imi dai drept de alegere.

Imi plac toate creatiile voastre dar am sa o aleg pe cea a lui F4LJohn . Aceasta este pe gustul meu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.