Jump to content

❖ Portofoliu Founce ❖

Founce
 Share

Recommended Posts

Noroc, pentru inceput iti recomanda sa lasi deoparte textul pentru o perioada, in perioada asta ar trebui sa te axez doar pe poza in sine, sa stii sa lucrezi pe ea, sa stii sa o redimensionezi, sa iti obisnuesti ochiul dupa efectele tale si sa iti propriul stil, originalitatea conteaza mult, cel putin pentru mine, si nu fa lucruri care nu-ti sau sa te iei dupa altii si tie sa nu iti placa. Intai trebuie sa iti placa tie. Dupa ce faci cele de mai sus, poti trece la partea de text, exista si acolo multe tutoriale, dar la inceput nu strica sa iei un text si sa te uiti prin blending options sa te joci, il asezi pe stock cum vrei tu, eventual folosesti warp, skew samd, doar sa iti placa.

Parerea mea personala, foloseste Photoshop-ul pentru ceva mai multe decat avatare, si nu ma refer doar la ce tine de forum, semnatura, user bar, logo etc etc. Evolueaza singur si te poti uita la tutoriale.

Sper ca te-am putut ajuta cu cate ceva.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

23 hours ago, eB Alphadores Stefan said:

Noroc, pentru inceput iti recomanda sa lasi deoparte textul pentru o perioada, in perioada asta ar trebui sa te axez doar pe poza in sine, sa stii sa lucrezi pe ea, sa stii sa o redimensionezi, sa iti obisnuesti ochiul dupa efectele tale si sa iti propriul stil, originalitatea conteaza mult, cel putin pentru mine, si nu fa lucruri care nu-ti sau sa te iei dupa altii si tie sa nu iti placa. Intai trebuie sa iti placa tie. Dupa ce faci cele de mai sus, poti trece la partea de text, exista si acolo multe tutoriale, dar la inceput nu strica sa iei un text si sa te uiti prin blending options sa te joci, il asezi pe stock cum vrei tu, eventual folosesti warp, skew samd, doar sa iti placa.

Parerea mea personala, foloseste Photoshop-ul pentru ceva mai multe decat avatare, si nu ma refer doar la ce tine de forum, semnatura, user bar, logo etc etc. Evolueaza singur si te poti uita la tutoriale.

Sper ca te-am putut ajuta cu cate ceva.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

O sa incerc. Nici nu prea am eu mult timp de photoshop ca mai mult stau cu familia sau la munca. In timpul meu liber mai lucrez asa sa ma distrez. Inca o data multumesc pentru sfat.

12 minutes ago, Capital said:

Mai ai de lucrat la text, redimensionare si efecte.

Multe avatara iti ies cam pixelate.

La redimensionare nu cred ca mai am ce lucra, folosesc o tehnica usoara si care nu strica imaginea.

La pixelate nu stiu. La mine se vad normal. Poate e ca le vad pe un ecran 1280x1024 dar nu stiu despre asta. Si daca te referi la cele rainbow  asa ies ele la salvare.

Multumesc pentru sfat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.