Jump to content

Posthunterii ăştia...

.Lizard
 Share

Recommended Posts

On 4/11/2019 at 1:13 PM, Lizard WARMACHINE said:

Nu e nevoie sa jignesti persoane...

Daca ai tai nu ti-au oferit educatia necesara nu demonstra asta.

Expand  

Da te-am jignit cumva pe tine sau doar mi-am exprimat parerea despre meme?

Uite, pentru ca esti o zână firavă, o sa schimb modul in are m-am adresat. =))

On 4/11/2019 at 1:16 PM, Lizard WARMACHINE said:

Mai mult ai jignit...

Fa tu un meme sa vedem ce poti tu.

Nu mai judeca ca nu esti Dumnezeu...

Expand  

Omule, meme-urile le pui aici pentru a fi vazute de alte persoane, iar ei sa-si exprime opinia despre el, daca vrei doar sa le vada prietenii tai sau oricine vrei tu, trimite-le direct lor.

Si da, te judec fiindca pot, iar daca nu-ti face placere sa fi judecat, uite un pont: NU MAI POSTA MEME-URI.

Daca chiar vrei sa vezi toate meme-urile postate de mine, te invit in topicul [B-GAG] - HOT MEMES

Edited by Lewoo

On 4/11/2019 at 1:22 PM, Lewoo said:

Omule, meme-urile le pui aici pentru a fi vazute de alte persoane, iar ei sa-si exprime opinia despre el, daca vrei doar sa le vada prietenii tai sau oricine vrei tu, trimite-le direct lor.

Si da, te judec fiindca pot, iar daca nu-ti face placere sa fi judecat, uite un pont: NU MAI POSTA MEME-URI.

Daca chiar vrei sa vezi toate meme-urile postate de mine, te invit in topicul [B-GAG] - HOT MEMES

Expand  

Iti dau cu parerea, nu faci munca persoanelor ''cacat''

Ca sa-ti demonstrez de ce e de "c*cat", vorba lui @Lewoo, meme-ul tau. CLICK aici si vei vedea.

Ce se considera posthunt:
- raportarea unui membru de factiune care face ceva ce nu te afecteaza in mod direct (ex: anunturi date de cei din NR).
- raportarea unui admin de level mare pentru ca nu-ti convine decizia finala a acestuia (ex: nu-ti convine raspunsul unui admin mai mic si-l raportezi iar adminul de level mare spune ca a procedat corect, apoi raportezi inclusiv adminul de level mare).
- raportarea unui lider ca a respins aiurea un alt jucator care a aplicat in factiune.
- raportarea unui lider ca nu a raspuns la timp la reclamatii fara ca tu sa ai o reclamatie activa la factiunea respectiva.
- raportarea unui lider ca nu posteaza pe forum anumite sanctiuni/evidente fara ca tu sa faci parte din acea factiune sau ca tu sa fi fost cel sanctionat/testat, etc.
- raportarea unui helper ca greseste un raspuns fara ca tu sa fii cel caruia i se raspunde (exceptie pentru mesaje jignitoare/vulgare).
- raportarea unui jucator/lider/admin care te-a sanctionat doar pentru a vedea dovada, stiind ca ai fost sanctionat corect.
- raportarea unui admin/lider care a sanctionat gresit pe altcineva in afara de tine.
- raportarea unui membru taxi atunci cand ii ceri acestuia sa te duca in locatii necunoscute/care nu se afla in regulament.
- alte situatii pe care poate le-am omis.

Expand  

dos equis facepalm GIF by Dos Equis Gifs to the World

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.