Jump to content

B-zone TV : F.B.I Departament

Sonnyy
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: F.B.I Departament

Gen: Gaming

Durată: 4:28

Data lansării: 01.november.2010

Scurtă prezentare: o mica prezentare F.B.I

Link către clip :

Primul meu filmulet , astept cat mai multe sfaturi pentru viitor !

Edited by lcxx

Deci: Ai facut o greseala "maricica" si unele mititele:

A) Cea mare: Ai apasat pe T in timpul filmarii - Non RP

B) Trebuia sa pui si ceva actiune , gen traficanti de droguri , dealeri de arme prinsi in flagrant si dusi la sectie , nu numai o urmarire

C) Suspectul trebuia sa cada pe fata , nu pe spate , deci trebuia sa-l omori , nu sa dea el fall - atunci cand omori un suspect in realitate si il impusti din spate , cade-n fata.

D) Ai lovit masina de politie , in realitate , masinile de politie au un "plug" la bara din fata...

Avand in vedere ca-i primul tau film , iti acord 9/10 , nu o lua in nume de rau :D

@ EDIT: Cand vin acasa , te ajut eu la un alt film despre FBI si iti garantez ca o sa fie cel mai bun

Edited by MotorHeaD01

Deci: Ai facut o greseala "maricica" si unele mititele:

A) Cea mare: Ai apasat pe T in timpul filmarii - Non RP

B) Trebuia sa pui si ceva actiune , gen traficanti de droguri , dealeri de arme prinsi in flagrant si dusi la sectie , nu numai o urmarire

C) Suspectul trebuia sa cada pe fata , nu pe spate , deci trebuia sa-l omori , nu sa dea el fall - atunci cand omori un suspect in realitate si il impusti din spate , cade-n fata.

D) Ai lovit masina de politie , in realitate , masinile de politie au un "plug" la bara din fata...

Avand in vedere ca-i primul tau film , iti acord 9/10 , nu o lua in nume de rau :D

@ EDIT: Cand vin acasa , te ajut eu la un alt film despre FBI si iti garantez ca o sa fie cel mai bun

Ms de sfaturi ;)

Nu pot sa spun frumos, real :D nota 6...

1. Ai facut 1 tur de lv ( FOARTE PLICTISITOR )

2. La faza cand tragi in el se vede CLAR ca e anim...

3. Daca era trebuia macar sa nu fi tu soferu masinii...mai exerseaza pt data viitoare !

In fine,trecand cu vederea apasarea butonului "T" ,din greseala,ca altfel n-am cum sa ii zic,cred ca ti-a dat failed bindul,in fine...

Filmulet este frumos,dar simcer am adormit cat timp tu ai facut turul LV...Cand ai inceput sa tragi,ai tras pe langa si saracul suspect a murit (de inima rea banuiesc).

La faza aceea trebuia sa filmeze altcineva,ar fii iesit mai frumos.Revino cu un film mai frumos...@MotorHead ai o exprimare de toata capodobera ( quote by [aKa]RtXx ) .

Toate au un inceput ... Frumos , avand in vedere ca este primul tau videoclip de acest gen , este frumos . Bravo !

Mai exerseaza astfel de clipuri si iti vor iesi altele si mai bune . :-bd

Hai sa iti dau eu niste sfaturi

- Umbla la Pan/Corp in Sony vegas sa se vada in tot triunghiu ala de la Youtube videoclipu

- La faza cu urmarirea, puteai sa filmezi mult mai multe faze decat ce ai facut tu acolo, exemplu : cand face trafic de droguri suspectu, cand il urmareste politia, DAR, trebuie sa stai tu in masina si sa pui alta camera , sa conduca altceva, se vedea mult mai frumos, decat asa cum ai facut tu.

- A doua melodie nu e potrivita pentru o prezentare, mai bine o lasai pe prima, puteai sa faci un sincron super pe prima melodie.

- Scrisu ala e cam... nasol, incearca sa folosesti un font si sa il lasi pe ala nu il mai edita cu tot felu de culori ca iasa foarte urat.

Mai multe afli pe viitor, bafta.

Iti dau 10/10 pentru primu tau film.

pentru inceput este binisor, dar nu trebuia sa folosesti "T" si fara anim ala cand ai tras in el. si ai facut un tur de LV degeaba. Nu prea are inteles aceasta filmare dar oricum iti dau un 8/10 ;) pe viitor fii mai inspirat si mai atent ;)

as prefera sa imi dati sfaturi ca si luigi nu sa imi ziceti ca am gresit , ca am inteles ca am gresit de la primu post ...

Am o intrebare ,, daca pun melodia de la international pictures , imi sterge clipu ? sau il face mute ?

Edited by lcxx

Urmarirea a fost cam mare... ~_~

Faza cu traficanti "se plimba"... suna aiurea.

Faza cu impuscatu tragi 2-3 gloante aiurea, dupa care se pune pe anim ala.. ciudat.

PAYDAY'u ala...
8-|

Bafta pe viitor.

@MotorHeaD01 - ms de sfaturi (9/10)

@F4L Blade - stiu ca urmarirea a fost plctisitoare , faza cu anim si T ... (6/10)

@Luigi - ms de sfaturi (10/10)

@Lokki - ms (10/10)

Cer TC pentru evitare +1 ! (deja va repatati , am inteles ce am gresit)

Edited by lcxx

Mi-a Placut foarte mult , Si modul acela pe Masina de Cop foarte dragut .... Pentru primul tau film ai 10 ... Bafta in continuare ... Si cum faceti sa filmati in timp ce va jucati este un Program ?? ... Programul de la Topicul Cum faci fimul

ete in SA-MP nu am reusit sa fac si eu Un Filmulet ... Scuzatima De Post

Edited by Lokki

se putea si mai bine

1.Dupa nick-ul si exprimarea ta , nu cred ca ai mai mult de 11 ani.

2.Fa-l tu mai bine daca ai zis "se putea si mai bine" .

3.Post pentru +1

4.Limbaj de chat / mess.

@ florinacyo , apsatul lui T este NON-RP ....Nu-mi spune tu ca in viata reala apesi un buton ca sa vorbesti

E frumos insa e plictisitor la inceput cu turul LV-ului , mi-a placut ca ai pus cateva efecte mai "nesimnificative" dar care au facut videoul mai placut , ptr ca a fost si primul tau clip facut eu iti dau 10/10 se vede ca te-ai straduit la el :P .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.