Jump to content

Credeţi în destin?

BIS aka OldNab
 Share

Credeţi în destin?  

78 members have voted

1. 1. Credeţi în destin? (sondaj)

• Da
      41
    • Nu
      37

Recommended Posts

Da si ceea ce m a convins ca exista destin este si sa intalnesti persoana potrivita la momentul potrivit si ca sa generalizez, norocul si intamplarile la momentul potrivit sunt dovada destinului. Destinul nu consta neaparat in ceea ce promoveaza filmele fata Y si baiatul X au ajung impreuna pentru ca destinul lor a facut asta posibil, au trecut prin multe dar au ramas impreuna datorita destinului. Bun, poate fi si asta o varianta dar dau un exemplu, o persoana a aranjat ca la ora 7 40 isi pune ceasul sa sune ca sa ia autobuzul de 8 sa plece undeva, nu a auzit ceasul si nu s a trezit atunci si a pierdut autobuzul iar ulterior afla ca autobuzul a avut un accident, destinul a facut in asa fel incat el sa nu fie implicat.

Da, sincer cred ca exista, dar destinul este un cuvant complex fiecare il poate interpreta in felul lui, eu nu cred ca destinul este ceva definit sa se intample, dimpotriva cred ca destinul ti l faci cu mana ta si depinde totul doar de tine.

Desi nu cred in religii, cand vine vorba de destin stau foarte mult pe ganduri, pe de o parte cred, pe de alta nu, deocamdata nu am ajuns la un raspuns final, lucrurile care se intampla in jurul mereu ma pun pe ganduri si de multe ori gasesc raspunsul, insa aici nu am un raspuns, dar daca ar fi sa dau un raspuns intre "da" si "nu", raspunsul meu este da, deocamdata.

Nu cred in destin, deoarece prefer sa mi-l fac eu. Se mai numeste directie personala si vointa ambitiei viitorului. Totusi oamenii slabi de la baza piramidei ierarhiei lumii cred in destin, de aia raman jos cu crezu si destinul. Oamenii din varful piramidei care conduc lumea politic, financiar, etc.. isi fac destinul cu mana lor si au rezultate imposibile pentru cei slabi.

Destinul și noroc în viata ți l faci tu cu mana ta. Deci nu cred în destin sau noroc.