Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Credeţi în destin?


BIS aka OldNab
 Share

Credeţi în destin?  

76 members have voted

  1. 1. Credeţi în destin? (sondaj)

    • Da
      39
    • Nu
      37


Recommended Posts

Nu cred in acest anumit "destin". Tu in viata iti faci cu mainile tale totul, adica nu poti simplu sa fii facut sa fii astronaut, NU! Totul il faci pentru tine si pentru ce vrei sa fii in aceasta viata plina de obstacole, ispite si placeri. 

Link to comment
Share on other sites

Eu personal nu cred in destin, sunt de acord cu fara "destinul este in mainile tale". Dar v-ati gandit vreodata ca atunci cand ati avut de ales ceva de exemplu: Te afli pe o carare, drumu se desparte la stanga, la dreapta si tot in fata, doar ca orice ai alege, orice ai intampina pe acel drum destinatia e aceeasi.

Link to comment
Share on other sites

Sunt un om foarte spiritual de fel, si da, cred in "Destin". Spiritul in care noi credem, la noi fiind cazul, Dumnezeu, stie tot ce ni se va intampla in decursul vietii. Totodata, datorita faptului ca eu cred in Destin, automat cred si in faptele Predestinate fiecaruia, cum ar fii imbolnavirea cu o boala rara sau incurabila sau castigarea unui trofeu, etc. Pot fi lucruri bune si rele predestinate, numai ca noi nu stii ce va urma!

Link to comment
Share on other sites

Nu cred in destin, consider ca viata ti-o faci dupa cum doresti, daca stau in casa toata viata o sa mor de obezitate, daca sunt sofer pot muri intr-un accident sau in primul rand, simplul fapt ca iti poti incheia viata singur oricand vrei tu ma face sa nu cred in destin.

 

Link to comment
Share on other sites

Nu. Dumneata, stimată ființă umană înzestrată cu aptitudinea de a lua decizii de una singură, de a cântări riscurile și posibilele câștiguri atunci când iai o decizie, de a decide ce faci 24 de ore ale tale dintr-o zi, ești creatoriul propriei tale vieți. Nu este atât ce se întâmplă, ci cum reacționezi la orice eveniment pe care îl întâlnești

 

Bineînțeles, excludem din spusele de mai sus acele accidente asupra cărora nu ai nici o influență, e.g. să-ți vină un Boeing în 2001 în clădirea unde lucrezi. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.