Jump to content
Sign in to follow this  
TLG Koppen

Bug Solo Rob

Recommended Posts

Nick-ul tau: Koppen
Server: Rpg2
Descrierea bugului: Pai, la Solo Rob, acum cat este perioada asta de lag, cand trebuie sa sparg sistemul usii si sa controlez acel "prototip" sa ajunga pana la finalul liniei, el se bloehaza intre timp, adica nu merge fluent cum ar fi trebuit sa mearga adica eu controlez acest "prototip" si deodata se blocheaza timp de cateva milisecunde cand acesta ar fi trebuit sa mearga, acesta la deblocare sare peste cativa milicentimetri si astfel nu pot sa imi dau seama cand trebuie sa ii schimb pozitia (sus/jos/inainte) pentru a ajunge la finalul liniei. Sper ca m-ai inteles, am incercat sa fiu cat mai explicit posibil.
Screenshot(s): Nu am putut sa aduc dovezi prea multe ci doar o mica poza sa va prezit. As fi putut sa aduc un video insa am zis ca nu isi are rostul deoarece daca incercati si voi sa dati Solo Rob pe Rpg2, veti vedea ca e ceea ce spun eu. Si am facut asta la ora aproape 2 dimineata cand pe server erau in total 680 de jucatori, (
https://imgur.com/a/hhgX2nM) si dupa cum puteti vedea, am stat pana la 100 de secunde sa vad daca va mai fi asa, si la 680 de jucatori nu cred ca ar fi trebuit sa fie lag pe server. Consider ca acest bug se "activeaza" doar in aceasta perioada a lagului si este asemanator cu prima misiunea OG-Loc. Propun sa fie rescris acest sistem de Solo Rob si in loc de acest "prototip" sa scriem niste cifre care mi le arata in chat sau pe care trebuie sa le gasim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acele modele sunt complicate si atunci cand nu este lag, exceptandu-l pe primul, ar trebui modificate intr-un fel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.