Jump to content

Trandafirii din Mexic (2018)


Ailime
 Share

Recommended Posts

Autor: Pam Muñoz Ryan

Titlul cărţii: Trandafirii din Mexic

Anul publicării: 2018

Genul cărţii: Drama 

Numărul de pagini: 200

Scurtă descriere: Uneori se poate intampla ca totul sa se naruiasca, atunci cand ti-e lumea mai draga, si de pe cele mai inalte culmi sa ajungi in cele mai tntunecate abisuri. Demult, la El Rancho de las Rosas, Esperanza ducea o viata cat se poate de privilegiata: locuia intr-o casa mare, avea rochii minunate, papusi de portelan, servitoare care erau mereu la dispozitia ei si o familie care o iubea nespus. Acum locuieste cu mama si cu alti oameni intr-o baraca mica si inghesuita dintr-o tabara de lucru din California si trebuie sa invete sa ia totul de la zero.

Recenzie personală: Din moment ce este cartea mea preferata de la editura Arthur, nu are cum sa nu-mi fi placut. Povestea emotionanta a unei fete bogate care a ajuns sa fie nevoita sa lucreze din greu zi de zi pentru a o tine in viata pe mama ei incepe sa te prinda chiar din primele pagini citite. Eu cred ca ar iesi un film foarte reusit dupa aceasta carte, mai ales ca a primit Medalia Belpre.

Link to comment
Share on other sites

  • Ailime locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.