Jump to content

Problema "Sa:mp can't create font ariel"

Kobe.

Recommended Posts

Salut, de o perioada de timp tot primesc eroare asta care se vede pe filmare: 

Se vede ca mi se face hp-ul mai negru si la scurt timp primesc crash din cauza asta, am tot instalat si dezinstalat modpack-uri dar nu gasesc solutia, daca este cineva care ma poate ajuta v-as fi recunoscator!

7 minutes ago, R y a n n said:

Atunci chiar nu știu, încearcă să scoți modurile Cleo/modloader pe rând să vezi dacă e problema de la ele

Am tot facut asta si nimic, la un momnt dat le-am scos pe toate si tot pateam asta, are cum sa fie de la programul cu care filmez ca asa mi-au mai zis niste prieteni

6 minutes ago, Kaban said:

Posibil sa fie de la mapa pe m ? Din ce vad a inceput ca hp-ul sa fie negru cand ai pus harta

Nu e de la mapa ca am scos mapa din modpack sa testez daca de la ea e si tot mi-a dat crash

Din cate stiu este o problema de la texturi aceea, daca ai pus un mod de strazi, vegetatie sau chiar un timecyc in gta3.img sau gta_int.img, este posibil de acolo sa fie.

Ca un mic sfat, mai bine pui un gta3.img nou si pui toate modurile in modloader daca nu vrei sa folosesti multiprocess.

17 hours ago, TheTom said:

Din cate stiu este o problema de la texturi aceea, daca ai pus un mod de strazi, vegetatie sau chiar un timecyc in gta3.img sau gta_int.img, este posibil de acolo sa fie.

Ca un mic sfat, mai bine pui un gta3.img nou si pui toate modurile in modloader daca nu vrei sa folosesti multiprocess.

Am schimbat gta3.img si acum trebuie sa testez sa vad daca mai iau crash, nu am mai avut timp sa verific aseara, revin cu un update

On 8/15/2020 at 4:31 AM, TLG Kobe. said:

Salut, de o perioada de timp tot primesc eroare asta care se vede pe filmare: 

Se vede ca mi se face hp-ul mai negru si la scurt timp primesc crash din cauza asta, am tot instalat si dezinstalat modpack-uri dar nu gasesc solutia, daca este cineva care ma poate ajuta v-as fi recunoscator!

incearca aceste dll uri : http://www.girlshare.ro/3769958610

We have experienced such a problem before https://forum.b-zone.ro/topic/404996-problema-samp-cant-create-font-arial/ and it seems to be very rare and we don't know exactly it's cause.
This case happens generally when you delete an AMD process (video card), try closing the GeForce Experience or get a drivers update.

24 minutes ago, TLG Kobe. said:

Si fisierul cu Dll unde trebuie pus pentru a functiona?

am uitat sa mentionez, scuze :))

in folderul principal al jocului

daca nu merge nici cu dll urile incearca sa instalezi acest sa-mp.cfg http://www.girlshare.ro/3769958615.5

il bagi in documents->Gta San Andreas User Files->SAMP

Sa inteleg ca iei crash si dupa ce ai schimbat gta3.img si gta_int.img, in cazul acesta este posibil ca problema sa fie de la unul din modurile din modloader sau chiar din cauza unei modificari din modpack (in general ce tine de texturi), ideea este ca problema finala este creata de alta problema (se poate vedea ca bara de heal isi schimba culoarea inainte), acea problema cel mai probabil este din cauza unor texturi care nu pot fi inacarcate la un momentdat (din ce am mai intalnit eu pana acum).

Nu stiu exact ce modificari ai facut la modpack, dar iti recomand sa il refaci, iti bagi modurile din cleo, iti bagi hud-ul si chestiile mai simple penrtru inceput, daca nu iei crash continui pana localizezi modul care produce problema.

9 hours ago, TheTom said:

Sa inteleg ca iei crash si dupa ce ai schimbat gta3.img si gta_int.img, in cazul acesta este posibil ca problema sa fie de la unul din modurile din modloader sau chiar din cauza unei modificari din modpack (in general ce tine de texturi), ideea este ca problema finala este creata de alta problema (se poate vedea ca bara de heal isi schimba culoarea inainte), acea problema cel mai probabil este din cauza unor texturi care nu pot fi inacarcate la un momentdat (din ce am mai intalnit eu pana acum).

Nu stiu exact ce modificari ai facut la modpack, dar iti recomand sa il refaci, iti bagi modurile din cleo, iti bagi hud-ul si chestiile mai simple penrtru inceput, daca nu iei crash continui pana localizezi modul care produce problema.

Problema e ca am tot schimbat modpack-uri si tot problema asta o am, am scos tot din cleo si nimic, tot crash, nu prea imi dau seama de la ce ar mai putea fi, as putea pune link de la modpack aici pentru a te uita in el, ajuta cu ceva?

@TLG Kobe. Have you ever tried updating the Precision X tool?  thus you should switch it off.

Try also to go into your fonts and uninstall Arial as it might be corrupted. After that, download it fresh off the internet and install it once more.

Install the required font, and edit the perms of your GTA SA USER FILES. And your GTA SA folder. Right click> Security> Allow ALL.
Try an other version of GTA SA and this version of SA:MP 
https://dracoblue.net/downloads/samp-client/

Salut, din ce stiu eu, problema asta apare cand samp-ul ramane fara memorie, adica nu isi mai poate aloca memorie sau a atins limita, stiu ca eu facusem o chestie in AutoCmd sa salvez fiecare rand din chat, iar dupa ce primeai cateva sute de mesaje, nu mai avea memorie sa le stocheze si dadea aceeasi eroare, cu "Can't create font arial". Incearca sa iti iei un mod ceva sa te lase sa aloci mai multa memorie sampului sau intra in Task Manager si vezi ce se intampla cand joci SAMP, si daca poti sa-i faci ceva de acolo. 

@Sebastian. Nu stiu care e, este din modpack

8 minutes ago, Nic said:

Salut, din ce stiu eu, problema asta apare cand samp-ul ramane fara memorie, adica nu isi mai poate aloca memorie sau a atins limita, stiu ca eu facusem o chestie in AutoCmd sa salvez fiecare rand din chat, iar dupa ce primeai cateva sute de mesaje, nu mai avea memorie sa le stocheze si dadea aceeasi eroare, cu "Can't create font arial". Incearca sa iti iei un mod ceva sa te lase sa aloci mai multa memorie sampului sau intra in Task Manager si vezi ce se intampla cand joci SAMP, si daca poti sa-i faci ceva de acolo. 

Si cum as putea sa ii aloc mai mutl spatiu, sau prin ce mod ca sa stiu sa caut, sau in task manager la ce trebuie sa ma uit ca sa rezolv  problema, am tot schimbat modpack-uri dar fara noroc. Eu de exemplu am autocmd2 de la tine poate sa fie de la modul acela?

• TheTom locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.