Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema SAMPFUNCS.asi


AT AllexKIA

Recommended Posts

Salut,in ultimul timp am intampinat o problema la samp,mai exact in legatura cu modurile.Toate modurile ce au sampcac in ele imi merg iar cele fara nu (am testat cu cele de la sawu).Pana acum credeam ca e vreo problema cu cleo dar am observat ca singura problema este la SAMPFUNCS.asi, cand incerc sa instalez fisierul de pe orice browser imi apare o eroare ``removed`` ,ma gandesc ca poate e vreun antivirus pe care nu il gasesc sa il dezactivez.Se mai intampla dupa un restart sa pot instala fisierul dar in urmatoarele minute dispare pur si simplu,asta am observat ca se intampla si in folderele cu modpackuri,dispare sampfuncs si primesc crash,de aceea nu imi merge nici mapa pe m si nici crosshair.asi, etc. Va rog sa ma ajutati.

Link to comment
Share on other sites

On 11/28/2020 at 6:27 AM, AT AllexKIA said:

Salut,am incercat si asta. Cand SAMPFUNCS.asi este in arhiva e totul ok,cum l-am extras pe dekstop de exemplu sau in folderul jocului,oriunde in pc se sterge singur. @spersaiaufoc

Incearca sa dezactivezi firewall-ul din control panel sau orice antivirus pe care tu il ai.

Link to comment
Share on other sites

On 11/28/2020 at 6:33 AM, AT AllexKIA said:

Cum mai exact?

 

Firewall-ul din control panel -> sistem and security ->Windows Firewall

Si antivirus din control panel -> programs -> programs and features.

Link to comment
Share on other sites

Ai vreun alt antivirus inafara de Windows Defender? Din cate stiu windows defender cu setarile default nu prea ti-l sterge direct, te atentioneaza prima data si ii poti da restone urmand ca dupa aceea sa te lase sa-l folosesti.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

Make sure that you install DirectX 9 because it very important to launch .dll plugins and then Microsoft Visual.

Get version 0.3.7 of SAMP because it's considered the best compatible with sampfuncs, I can suggest this version https://bit.ly/2J765eP

Thanks for using our section ?

Link to comment
Share on other sites

Am avut aceeasi problema cu Windows Defender si l-am dezactivat. Pentru a-l dezactiva intri in Virus & treat protection --> Manage settings --> Real-time protection debifezi. El se va reactiva la urmatorul restart al PC-ului sau la scurt timp dupa ce l-ai dezactivat si va trebui sa faci asta de fiecare data. Exista modalitati de a-l dezactiva de tot, insa dupa parerea mea nu sunt eficiente.

Acesta nu ti-l sterge dar il pune in carantina, dupa cum a spus si TheTom. Atunci cand iti sterge SAMPFUNCS-ul/crosshairs/alt file, intra in Windows Defender --> Protection History, gasesti SAMPFUNCS/file-ul si ii dai Restore, mai apesi odata si ii dai Allow.

 

Nu poti descarca SAMPFUNCS din cauza browser-ului. Pentru a dezactiva aceasta protectie, intra in setarile browser-ului --> Security --> No protection. Insa ar trebui sa-l activezi la loc dupa ce descarci de ce ai nevoie pentru orice eventualitate daca nu stii ce descarci pe parcurs.

Link to comment
Share on other sites

@AT AllexKIA dacă nu ai reușit încă să descarci SAMPFUNCS-ul după cum ți-au spus băieții de mai sus, trimite-mi mie un PM pe forum pentru a discuta acolo mai pe larg și a te ajuta cu această problemă. În orice caz, încarcă să adaugi tot folderul cu GTA-ul pe care joci tu în lista de excluderi de la Windows Defender sau de la ce antivirus folosești tu, sau chiar la ambele pentru a nu-l mai scana și a îți sterge din el modurile .ASI (majoritatea modurilor .ASI sunt recunoscute ca și viruși dar defapt nu sunt viruși) după care încearcă să muți fișierele .ASI de care ai nevoie în folderul cu GTA adăugat la lista de excluderi a antivirusului.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, AT AllexKIA said:

Unde gasesc Windows defender, l-am cautat in task bar si singurul e ceva de genul ``Windows Defender Firewall with Advanced Security``. Intru in el si nu gasesc nimic de Protection History

Eu personal nu folosesc Windows 10 pentru a îți putea spune fiecare pas pe care să-l faci, însă ți-am lăsat în PM un tutorial după care să te orientezi.

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.