Jump to content

Bug [/crates] !


YourCharisma
 Share

Recommended Posts

Salut, Am deschis asta seara 5 cutii albe din care am avut norocul sa mi pice 2 silver skin si restul de 3, cand ajungea la patratul albastru / rosu, se bloca cand sa mi pice pe un skin si asa ramanea pana ce dadeam ESC.

 

 

##Nu am apucat sa fac dovezi, dar se poate verifica asta deschizand o cutie alba si se va vedea bugul.

Edited by YourCharisma
Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Am testat acum și nu merge reprodus bugul. Din 4 crate-uri albe câte am deschis la toate am primit premiu.

Cel mai probabil deții deja toate skinurile de tip bronz, iar în momentul în care îți pica un skin de genul nu mai primeai premiul pentru că nu aveai cum.

Link to comment
Share on other sites

Pai cand ai toate skinurile bronze, iti da bani din ce stiu cand am deschis, dar aseara cand am deschis, din 3 nu a picat nimic. Am toate bronze skin, dar nu le am pe cele silver si am zis ca poate pica silver sau daca nu, pica bronze si dadea acei $.

 

Am avut 5 si am deschis 2 din care am luat silver, dar dupa ce am deschis pe restul de 3, pur si simplu nu se mai misca acea faza rondom sa mi dea skin ul si asa ramanea. Daca nu e bug, e bine, eu i am zis lui @SaRtOR aseara si mi a zis sa l raportez si i am specificat ca n am o dovada clara sa arat.

Link to comment
Share on other sites

Dacă deţii toate skinurile Bronze, nu primeşti altceva la schimb. Este premiul minim pe care îl poţi primi. Dacă cumva îţi pică Silver Skin şi le ai pe toate, abia atunci primeşti un Bronze Skin (dacă îţi lipseşte vreunul).

 

Interfaţa părea blocată pentru că are un timp cam lung de închidere, 1 minut. Nu îl voi modifica acum, dar dacă apeşi ESC este perfect în regulă.

 

Am adăugat un mesaj lămuritor dacă deja deţii toate skinurile din categoria respectivă.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.