Jump to content

Propuneri care ar ridica serverul mult mai mult

Guest MistaJoey

Recommended Posts

Guest MistaJoey

Deci in primul rand vreau sa va dau cateva idei despre ce ar avea nevoie acest server:

* jailul ar trebuii mutat.. intr-o alta parte.. e o prostie faptul atunci cand un Cop vrea sa aresteze pe cineva trebuie sa se dea infractorul jos si sa-l urmeze... Ar trebuii cautat un loc dragut in LS unde sa fie scriptat un Jail unde sa fie dusi toti infractorii care au fost arestati.. Jailul care il avem acum e o mare tampenie si o inghesuiala ... Daca va uitati va pot da si o parere despre un nou Jail.. De la skate park.. daca continuati sa mergeti prin spatele sectiei de politie.. observati ca e un pod... exact langa podul ala e o cladire inchisa.. ar putea fii scriptat un interior cu celule pentru infractorii care nu sunt cuminti iar in afara sa aiba ceva loc... unde ar putea sa joace barbut.. si mai multe... http://dl.fisier.ro/files/5c5ccrdpo885o1h/Untitled.jpg.html

* lipseste o factiune a primariei.. unde sa se aleaga primarul care sa-si aleaga la randul lui consilierii, in cadrul acestei factiuni (Los Santos Council) sa se afle si avocati, un ministru de interne, casier.. etc..

* lipsesc gang-urile; cred ca ar trebuii adaugate cateva ganguri... precum Compton Crips, Grove Street, si altele.. Propun ca lvl pentru intrare in gang-uri sa fie 5+ iar gangurile vor fii populate de oameni saraci, care sunt tot timpul pusi pe rele, se ocupa cu vanzari de droguri si arme ilegale si tot timpul vor ramane persoane certate cu legea.

Acum soseste marele moment pentru care am facut acest topic... In primul rand imi cer iertare pentru ca am deschis un nou topic... dar sper sa fie de folos macar.. urmeaza mai jos

Propun sa se creeze primul gang ... Numele sa fie "Mara Salvatrucha 13 (MS-13)"

Aici am detalii despre locul unde sa aiba HQ-ul acest GANG, skinurile care o sa le aiba, la fel si masinile:

Skins:

Leader Skin: http://dl.fisier.ro/files/hnmejhekb3oep5g/leader_skin.png.html

Rank 1 si 2: http://dl.fisier.ro/files/k8ehefrdo7pb5ja/skin_1.png.html

Rank 3 si 4: http://dl.fisier.ro/files/1olpagcgc1dfdj3/skin_2.png.html

Rank 5: http://dl.fisier.ro/files/hmk1phgpp8dkf83/skin_3.png.html

Cars:

Rank 5+ : http://dl.fisier.ro/files/74m12ina2blh8ik/412.jpg.html

Rank 3+ : http://dl.fisier.ro/files/ngm5387lbdng52r/466.jpg.html

Rank 2+ : http://dl.fisier.ro/files/3r22alddpce3fi5/549.jpg.html

Rank 1+ : http://dl.fisier.ro/files/in1mlb3io4dehi1/576.jpg.html

M-am gandit ca HQ-ul MS-13 sa fie undeva in spatele garii... e "locul potrivit" dupa parerea mea! Am aici o poza: http://dl.fisier.ro/files/72jo7fh8r5ifbhi/HQ.png.html

Ranks:

Rank 6: Escobar

Rank 5: Leiva

Rank 4: Calpernia

Rank 3: Perro

Rank 2: Morieira

Rank 1: El Salvador

Eu cred ca aceasta e o idee buna deoarece sunt playeri multi pe server si avem foarte multi civili si nu prea mai sunt locuri in factiuni... Cel mai bine ar fii sa se creeze cateva gang-uri.. Asta ar duce serverul pe un loc mult mai bun. Si ar fii bine daca s-ar adauga si teritorii pentru care vor lupta gang-urile.. Si strazile care vor fii ocupate de aceste ganguri sa fie mereu sub supravegherea detinatorilor.. si gang-ul care detine un anumit teritoriu sa aiba dreptul de a cere taxe de protectie locatarilor din zona respectiva. Multumesc!

Guest Hades19

Foarte buna ideea cu gangurile ... ar putea fi puse si la un lvl mai mic... ceva gen lvl 6-7 pt ca intradevar, sunt multi civili care terorizeaza pe toata lumea... macar daca ar fi mai multe ganguri sau mafii ar fi putin mai organizati... de la mine un mare PRO !

Guest MistaJoey

Trebuie neaparat adaugate si ganguri. .crede-ma... mafiile sunt undeva de rang inalt. Ele se ocupa cu, cazinouri, afaceri care ar aduce bani multi si mafiotii sunt toti bogati.. hai sa facem ceva si pentru clasa saracilor.. precum gangurile... Asta te duce cu gandul la nesiguranta oamenilor, politia ar avea mai mult de lucru, batai de strada... etc Gangurile sa aiba acces doar la D'eage, baseball bat, knife..

Chestia cu gangurile oricum e de cand e SA:MP.Dar va dati seama, o data cum numarul playerilor creste, nu mai sunt asa multe locuri in mafii.. parerea mea, si as spune , ca fiecare MAFIE sa aiba un GANG subordonat, care sa faca chestiile murdare.. mie imi place ideea asta ;)

Totul este copiat de pe un server anume. Macar daca incercat sa schimbi si tu numele macar. ;)) Interesant dar, nu e original + ca deocamdata Razr din cate stiu eu, se ocupa de noile comenzi 0.3c. Ok nu ma bag aici dar, deocamdata nu prea sunt de acord.

Deci mi se pare o prostie :)))

1. Primaria exista.2

2. Avem mafii , ce ne trebuie si gang-uri ? Daca vrei intr-o factiune , lupta sa ajungi acolo.

3. Tu zici ca sunt prea multi civili ? Majoriatea factiunilor au vreo 25-30 de membrii cu exceptia Hitmanului.

4. Nu e original.

Din 1,2,3,4 => Idee proasta

In primul rand , avem un primar , fondatorul serverului . Daca facem gang-uri , automat creste si DM , nu avem nevoie de asta . Ce ai pus tu acolo skin-uri sunt de la Barzini Family ( Groove Street ) , am ajuns unde suntem acum pentru ca suntem originali .

Nu creste niciun DM daca se fac ganguri stati linistiti, gangurile nu se impusca cu arme.Ei se bat cu bate si chestii de genul asta.

Eu unul sunt de parere ca factiuni ar mai trebui , acuma na..

gabb,tu chiar crezi ca ei o sa se bata cu bate,sabii si cutite?

Umbla cei din factiunile pasnice cu dealge dupa ei dapoi daca ar fi ganguri. Si eu sunt de parere ca ar mai trebui factiuni dar nu neaparat mafii/ganguri :) spre ex ar putea sa se faca LV-PD :) (asta a fost doar asa un exemplu nicidecum o propunere)

Idem Gabb , imi plac ideiile cu gangurile . Si tot spuneti voi ca au fost copiate ideiile,nu prea e logic,RP asta inseamna , copii script RP facut de cei de la sa-mp,vrei post? :|

Orcum 100% nu o sa se intampla pentru ca topicul de propuneri e inchis si nah,copiem modul RP. Asta e un mod "waiting payday and afk " :-J

Ma rog,celelalte cu jail-u si numai stiu eu ce sunt copiate,dar sa copii un element RP foarte important si original (factiuni)? OMFG

Idem Gabb.

Sunt PRO in legatura cu gang-urile . De ce? Pentru ca sunt multi civili care fac DM aiurea , si se aleg cu warn/ban X zile . Inca ceva: sa nu aiba acces la knife . Why? Pentru ca knife au doar Hitmen . Sa aiba acces la arme legale ( Eagle , MP5 , Ak47 , M4 etc. ) .

Propunerea ta este copiata de pe alt server , si stiu eu care , dar nu fac reclama. Macar sa ne gandim la alte nume pentru ranks si alte masini . Skin-urile sunt copiate de la Barzini Family si Paterno Family . Masinile cam naspa .

Acum , este mult de scriptat pentru un "gang" . RazR ar avea mult de lucru , si nu stiu daca propunerea asta va fii acceptata .

Pai daca tot vrem asa mult ganguri , de ce nu vorbim cativa oamenii care au idei de pe server de level mare si facem o idee proprie. Sa gasim niste skinuri asa mai potrivite, o locatie foarte buna mai de "Ghetto" sa zic asa, ce arme sa primeasca, ce hq, masini s.a.m.d. Oricum acum e versiunea 0.3c care imbuntateste foarte, foarte mult rp-ul , gangurile stiti deobicei vand,arme,droguri si asa poti face rp, te duci cu masina undeva retras sa nu te vada politia, deschizi portbagaju scoti droguri,arme cat vrea acela, asa e rp.

Plus ca gangurile au atacuri organizate, mult mai organizate ca la mafii, adica daca stii sa iti organizezi gang`ul bati 3 mafii.

Ma rog, daca e cineva interesat sa facem o idee , call me in joc.

Da Stephan , dar totusi ... sti "gang-ul" ala facut de ( numai stiu cine ) ? Fiecare membru a luat ban 5 zile (chiar daca au incetat cu dm ,ci pur si simplu' pentru motivul "nu exista ganguri" )

Haose, aia facuta de FiestaZero nu a fost gang, a fost un nume asa ca sa faca ei dm , si sa ii lase lumea in pace. Totusi erau civili, daca ar fi asa, pot sa iasa 5-6 oamenii mai competenti cu experienta rp din mafii si sa formeze un gang rp, asta se poate face.

Asa de civili isi aleg niste skin`uri, isi aleg o zona chiar pot sa cumpere o casa ca un hq, isi pun masinil pe acolo patruleaza.

Sunt de acord cu crearea unor ganguri ( 1 maxim 2 deocamdata....) ! Ar trebui sa se gaseasca un loc mai bun unde ar putea sa se faca un HQ al lor,masinile sunt bune inafara de Tampa ( nu prea se potriveste , zic eu ) iar la /takeguns sa aiba doar baseball bat ...sa nu aiba oricine din acel gang deagle , ak47 s.a.m.d ( exceptie rank 5+ care vor avea baseball bat , deagle , ak47) ....Daca tot a aparut versiunea 0.3c eu zic sa "profitam" putin ,mai exact sa poti pune droguri/arme in portbagaj deoarece ar fi mult mai RP . Daca tot s-a facut acest topic, mai am si eu cateva propuneri :

Ar fi foarte fain sa poti baga girofare pe orice masina ( La FBI s-ar potrivi cel mai bine ,ei pot si /undercover etc )

Daca nu poti da foc la casa ...ce rost mai au pompierii ? Focul oricum dispare singur .... Sa iti dea wanted 6 daca dai foc la o casa ( cu drept de predare ) ,iar ca sa dai sa iti trebuiasca lighter ( bricheta ) si mai multe chestii scumpe ( ca sa nu poata da oricine foc oricui )

Sa ne putem pune palarii/ochelari La unele skinuri s'ar potrivii o palarie/o pereche de ochelari

Nu'i vorba ca " ai vazut alea pe youtube " sau alte chestii de genul asta ,dar ar fi mult MULT mai RP !!!

P.S : In legatura cu gangurile ..am sa caut niste skinuri mai potrivite si o locatie mai buna , dupa am sa le postez pe forum !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.