Jump to content

Ce moduri de jocuri preferaţi?


BIS aka OldNab
 Share

Ce moduri de jocuri preferaţi?  

12 members have voted

  1. 1. Ce moduri de jocuri preferaţi? (sondaj)

    • Singleplayer
      3
    • Co-op
      2
    • Multiplayer
      12


Recommended Posts

Joc cu plăcere toate modurile de jocuri în funcţie de cum mă simt sau de ce îmi doresc la momentul respectiv. În cea mai mare parte m-am jucat multiplayer, fiindcă de obicei vreau să interacţionez şi cu alţii. Apoi, am jucat foarte mult şi singleplayer când voiam să mă distrez de unul singur. Foarte rar dar am jucat şi co-op, cel mai bun fiind A Way Out până acum, asta dacă vreau să petrec timp alături de o persoană anume.

Link to comment
Share on other sites

Prefer sa joc multiplayer. Rare ori mi se intampla sa doresc sa joc singleplayer, deoarece nu gasesc distractie daca o faca singur :)). De cele mai multe ori aleg singleplayer-ul in jocurile din franciza GTA sau Mafia, la momentul de fata doar in acestea 2 mi-am gasit distractie cu pritagonistul/ -istii. In legatura cu misiunile pe care ni le poate oferi un joc, sincer niciodata inca nu am trecut un joc pana la sfarsit, chiar si legendarul GTA San Andreas, dar asta nu inseamna ca nu mi s-a parut interesant, din contra as incepe prima misiune de nenumerate ori! :)
 

In schimb, co-op ul, nu l-am jucat de prea multe ori, si daca am facut-o, a fost ceva pe moment alaturi de un prieten sau mai multi, deci nu am prea multe legaturi cu acest mod de joc. :D

Edited by KOPPEN
Link to comment
Share on other sites

Pe locul 1 in top favorite pentru mine este modul multiplayer deoarece poti interactiona cu alti jucatorii, pe locul 2 modul co-op unde incadrez CS:GO-ul, PUBG-ul si DbD-ul atunci cand ma joc cu prietenii, iar pe locul 3 modul singleplayer atunci cand vreau sa fac nefacute pe un joc anume. 😂

Link to comment
Share on other sites

Multiplayer deoarece sa te joci singleplayer nu mai este WOW.. daca n-ai cu cine sa te joci si sa faci o conferinta misto pe discord e degeaba.. (parerea mea).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.