Jump to content

Fuziune RPG1 & RPG2 (Pacaleala de 1 Aprilie)


Kelton
 Share

Recommended Posts

27 minutes ago, Dark Night said:

Ce îmi place că mulți se atacă și nu înțeleg ca oricum se va face fuziunea în perioada următoare :))

 

Popcorn Lurking GIF - Popcorn Lurking Watching GIFs

 

Îți dai seamă că ei citesc printre rânduri, nu? Ei sunt viitoare generație de paranoici dezinformați de pe Facebook. 

Link to comment
Share on other sites

Nu trebuie să vă atacați aici pentru că nu s-a făcut ACUM fuziunea. Dacă ați fi citit detaliat ce-ar fi scris acolo, ați vedea că fuziunea se va face în viitorul apropiat și anunțul ăsta s-a dovedit a fi un spoiler. 

Nu înțeleg de ce sunteți așa supărați :), mai ales cei de pe rpg2, parcă ieri spuneați că vă lăsați că pierdeți casa/bizul, acum vă lăsați c-a fost o păcăleală.

Link to comment
Share on other sites

Este trist să văd că în ziua de azi mulți oameni nu mai apreciază umorul, chiar și atunci când acesta nu schimbă în mod direct situația actuală. Este inevitabil ca fuziunea să aibă loc, deoarece nu există alte soluții viabile.

 

Recunosc că nu am luat întotdeauna cele mai bune decizii pentru toată lumea, dar am depus întotdeauna eforturi pentru a vă oferi o experiență de joc cât mai plăcută. Este regretabil că unii nu au înțeles acest lucru și preferă să transmită mesaje negative. Într-o lume în care critica pare să fie la ordinea zilei, poate că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe partea pozitivă a lucrurilor și să mulțumim pentru ceea ce ni se oferă.

 

Mulțumim pentru questuri, mulțumim pentru clipele frumoase, mulțumim că vă bateți capul cu noi și cu problemele pe care le creăm zilnic, mulțumim că încercați să ne oferiți câte ceva nou, mulțumim că vă dați interesul. Lucrurile de acest gen din păcate nu le auzim nici pe departe pe cât ar trebui. Să știți că și lipsa de apreciere are un impact asupra tuturor lucrurilor care se întâmplă. Dar asta e o chestiune de educație, care la unii...

 

Link to comment
Share on other sites


Pe lângă toate astea, ar trebui ca Bobo sau Kelton să revină pe YouTube ca pe vremuri, așa s-ar promova serverul. 
Pot posta anunțuri informative legate de comuniate sau update-urile care se petrec. Puteți încerca altfel de abordări de promovare pe lângă cele existente de acum.

Link to comment
Share on other sites

Și cei care si-au vândut casele și biz-urile la preturi sub valoarea lor din cauza fuziunii, credeți ca vor gusta gluma voastră? [-X

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Kelton said:

Urat din partea voastră!Pun pariu in 2 luni rpg2 nu va mai exista din cauza inactivității nu din cauza unei fuziuni.

 

Link to comment
Share on other sites

Din 300 de jucatori online care sunt seara pe RPG2, maxim 150 se joaca, restul sunt fie conturi multiple pentru referal, fie jucatori sleep. "In viitorul apropiat" este un termen subiectiv, pentru cineva poate insemna maine, poimaine, pentru altcineva peste 1 an. Pana la un anunt oficial cu o data concreta despre viitoarea fuziune, ramane doar o gluma foarte proasta. Ca sa nu mai zic ca ai postat pe YouTube dupa 3 ani de zile ca sa faci o glumitza de genul, update-urile, promovarea comunitatii, probabil nu se ridica la nivelul importantei unui astfel de anunt. Sa nu uitam ca varful de lance al comunitatii noastre a fost atunci cand tu si Bobo postati pe YouTube si erati activi pe partea de videouri. Nu trebuie sa luati drept "hate" majoritatea comentariilor jucatorilor care au in mare parte aceeasi parere cu a mea, au reactionat asa pentru ca (virgula) chiar isi doreau fuziunea, pentru ca, isi doresc binele comunitatii noastre. Nu stiu la ce reactii v-ati fi asteptat voi la un astfel de anunt avand in vedere situatia grava de pe servere. Multumim pentru update-uri si hai cu fuziunea aia mai repede ca mi-e ca o sa ajungem in punctul in care o s-o facem degeaba. Forta B-Zone!

Link to comment
Share on other sites

@ Kelton pai astea sunt glume de facut, cand rpg1 merge 450 playeri dintre care 150 sunt refferale iar inca 150 sleep. Rpg 2 este la propriu in cap si nu are popularitate deloc... Glume hai sa radem toti ce sa mai. Intradevar ati muncit mult la server update si etc dar fuziune trebuia sa aiba loc. E dezastru se duce in jos. Eu unul nu mai joc cu placere din cauza lipsei de playeri. E jalnica aceasta gluma. Bravo baietii ati dat cu muci in fasole.

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, SaRtOR said:

 

Si mie mi se pare interesant cum cineva care nu a mai jucat mai mult de 30 de ore din Ianuarie 2022 sa aibe asemenea pareri despre STAFF / server in sine. Nu evitati sa ma uimiti prieteni, keep up the hate :* 

extraordinar, ce sa ti povestesc, mai nou trebuie sa ai 500 de ore pe luna ca sa observi ce magarii face staffu'

hate ca ce? ca spune omul adevarul si nu ti convine? ti ai adus toti lacheii in functie si i ai scos pe aia care meritau, un bun exemplu ar fi ce a urmat dupa fuziunea de data trecuta, unde membrii staff care erau de pe 3 au disparut unul cate unul, ca prin magie. da, stiu, acum o sa mi dai exemplu de jucatori care au ramas de pe 3, iar aia fiind tot mana n mana cu tine.

e incredibil cum unii dupa ce ca sunt prosti mai si semnalizeaza.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chief MavrokordaT said:

Și cei care si-au vândut casele și biz-urile la preturi sub valoarea lor din cauza fuziunii, credeți ca vor gusta gluma voastră? [-X

Nu este vina staff-ului ca v-ati pus voi sa vindeti casele si bizurile. Ati fi primit oricum decontare pe ele la fuziune, deci aceasta alegere este strict a voastra (Foarte proasta, daca ma intrebi pe mine). Mai amuzant ar fi ca cei ce le-au cumparat sa primeasca mai mult la fuziune :)) 

Link to comment
Share on other sites

Ce-mi plac fostii membrii din STAFF care dau cu hate in conducere doar pentru ca nu sunt capabili sa-si asume ce au facut in trecut cu functia si din cauza frustrarii dau cu hate in STAFF-ul actual, keep going boyz ;).

Link to comment
Share on other sites

Bravo ma, pe server sunt 50 oameni si tu stai sa faci glume, iti pierzi si timpul tau si pe al nostru, esti incult? RPG2 la waruri nu a mai vazut 20 membrii pe turf de 1 an si tu ce asteptari ai? Sunt rank 6 in TTB si mi e o sila ca stau sa intru sa fac secundele si sa ies pentru ca efectiv nu ai ce face la warurile alea, sunt 3 membrii pe turf si alergi pentru kill uri, sa nu mai zic de faptul ca nu mai e concurenta, de cand e Dark4Moon lider a ramas o singura mafie care cucereste toate turfurile si cam atat, probabil s au plictisit si ei sa intre la waruri cand ei sunt 15 si  joaca in alt oras unde dau de o mafie cu 8 respectiv 12 membrii in factiune, sa nu mai vorbim ca nu te mai distrezi cu nimic, nu poti sa te joci la paintball, nu ai cu cine, rob uri dai fara nicio retinere pentru ca nu are cine sa vina sa iti dea fail, sau daca esti pd si intri gasesti 2 roburi din cauza ca nu sunt jucatori, treaba ta, daca nu faci mai rpd fuziunea asta o sa ramai cu copiii astia care se bucura la 90k la un rob si o casa de 1kk, eu oricum nu rup jocu asta dar ma enervezi ca esti prost si stai sa ti bati joc de oamenii astia.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.