Jump to content

Pregatiri Fuziune - Casele si Clanurile


Kelton
 Share

Recommended Posts

On 6/15/2023 at 1:06 AM, SlashX said:

A ramas batut in cuie ca "Fuziunea se va intampla prin iarna lui 2023", sau facem un efort in vara asta? Se cam anunta seceta pe RPG2 si in toamna nu stiu ce roade mai culegem daca nu e nimic sadit.

Din partea mea puteati sa o faceti si pe 1 Aprilie si cred ca era un boom mai benefic la aportul de playeri. Se stie ca vara scade numarul de jucatori, ganditi-o cum trebuie, dar nu o ganditi prea mult - si cel mai important, ganditi promovarea din spatele fuziunii. Ca mai multa reclama cred ca s-a facut pe alte comunitati ca fuzioneaza serverele B-Zone decat pe YouTube-ul propriu zis - am sustinut si voi sustine ca B-Zone este cea mai buna comunitate de RPG din Romania, dar n-a avut niciodata un youtuber mare si devotat care sa o propulseze din spate, asa cum trebuie.

Fuziunea trebuia facuta de cativa ani, da asta e partea a doua :))

Link to comment
Share on other sites

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Gandita treaba cu fuziunea. Felicitari

Link to comment
Share on other sites

Detin o casa pe RPG2. Intrebarea mea este..in contextul in care fuziunea se apropie, mai este necesar sa fac cele 20 ore minime pentru a nu pierde casa?

Mentionez ca pe luna Aprilie am 12 ore, luna Mai 12 ore, iar luna Iunie 1 ora. Sunt confuz si vreau sa stiu daca mai trebuie sa fac ore pentru luna aceasta.

 

Link to comment
Share on other sites

Având în vedere că nu s-a anunțat niciunde că se exclude vreo regulă, respectiv regula pentru ore jucate, da, mai trebuie să fii activ pentru a păstra casa/beneficia de despăgubire. Altfel riști să o pierzi precum se întâmplă în mod normal dacă ești inactiv.

Link to comment
Share on other sites

On 6/20/2023 at 7:09 PM, Kelton said:

:ro: 

 

 

Salutare,

 

Jucătorii de pe RPG2 care dețin case de shop (case de level 999) au primit direct pe website un mesaj cu opțiunile pe care le au la dispoziție pentru fuziune.

Acestea sunt:

- vei primi o noua casa la un pret echivalent dintre casele disponibile pe RPG1.
- daca ai platit cel putin 20 de euro pentru casa si nu iti place niciuna dintre casele disponibile, poti solicita crearea unei case noi care sa corespunda ca dimensiune si pret cu casa pierduta.
- daca nu iti place ideea de a primi o alta casa, mai avem pentru tine varianta de a primi inapoi creditul cheltuit in contul de shop sau echivalentul in gold pe contul tau.

 

:en: 

 

Hello,

 

Players on RPG2 who own shop houses (level 999 houses) have received a direct message on the website with the options they have available for fusion.

These are:

- you will receive a new house at an equivalent price from the houses available on RPG1.
- if you have paid at least 20 euros for the house and do not like any of the available houses, you can request the creation of a new house that matches the size and price of the lost house.
- if you don't like the idea of receiving another house, we also have the option for you to receive back the credit spent in your shop account or the equivalent in gold to your account.

Si jucatorii de pe rpg1 pe care ii pagubiti, furandu-le bizurile cand le dati optiuni pentru despagubire ?

Link to comment
Share on other sites

On 5/11/2023 at 10:45 AM, Kelton said:

:ro: 

 

Salutare tuturor,

 

Trecem mai departe cu subiectul fuziunii și vom discuta despre case și clanuri. Pentru cei care nu aveți chef să stați să citiți puteți asculta clipul pe care l-am postat ieri, aici:

 

 

 

 

Am încercat și de această dată să găsim alternative mai bune față de cum am procedat la prima fuziune, dar casele ne limitează destul de mult cu privire la ceea ce putem face cu ele.

Am să vă prezint mai jos opțiunile la care m-am gândit împreună cu stafful.

 

Pentru casele normale:

1. Despăgubirea jucătorilor de pe RPG2 la economia de pe RPG1

- aceasta este cea mai simplă modalitate din punct de vedere tehnic și ar ușura într-o măsură destul de bună întregul proces de fuziune, dar e o opțiune care nu este deloc în avantajul jucătorilor de pe RPG2.

- opțiunea aceasta a fost folosită la prima fuziune tocmai pentru a nu complica lucrurile și a nu lungi fuziunea și mai mult.

 

Cu toate acestea suntem dispuși să oferim alternative chiar dacă ne complicăm puțin, nu exagerat, dacă asta înseamnă că lumea va fi mai mulțumită.

 

2. Despăgubirea ambilor proprietari la economia de pe RPG1, licitând ulterior casele

- am adăugat această opțiune și în sondajul pentru bizuri, o vom adăuga și aici pentru că oferă posibilitatea unui start nou tutor.

- de ținut cont că o astfel de opțiune prelungește procesul pentru că avem de discutat cu ambii proprietari, avem de făcut despăgubirile iar abia după ce am terminat cu toate despăgubirile să putem începe procesul de licitații.

- e posibil să dureze câteva luni de zile până se poate reintra în posesia unei case.

 

3. La libera înțelegere a proprietarilor, acolo unde pe ambele servere clădirea este ocupată de un jucător, proprietarii vor discuta între ei ca să decidă care dintre ei păstrează casa și care dintre ei dorește să fie despăgubit SAU să-și aleagă o casă într-o nouă locație

- opțiunea aceasta ca durată de procesare ar fi ceva mai lungă ca prima opțiune, dar mai scurtă ca a doua.

- jucătorul care va opta pentru alegerea unei case într-o nouă locație va putea face asta în funcție de dimensiunile și valoarea casei pierdute cât și de casele disponibile pe server.

- e posibil ca pentru casele mai scumpe să creăm o nouă casă la cererea proprietarului, care să corespundă într-o oarecare măsură ca dimensiune și preț cu ceea ce a pierdut, o casă cu nivel normal care poate fi vândută și altor jucători.

- pentru casele ieftine proprietarul va putea alege doar dintre casele deja existente pe server sau să fie despăgubit.

- dacă proprietarii nu se înțeleg ei singuri, jucătorul de pe rpg1 va rămâne în mod automat cu casa iar cel de pe rpg2 va putea alege una nouă sau despăgubire.

 

Pentru casele de pe shop:

- veți primi o nouă casă la un preț echivalent dintre casele disponibile pentru casele ieftine (cele cu 5-10-15 euro).

- pentru casele mai scumpe veți putea cere inclusiv crearea unei noi case care să corespundă ca dimensiune și preț cu casa pierdută.

- alternativ veți putea fi despăgubiți în gold sau credit pe shop dacă nu doriți o nouă casă, cu suma pe care ați plătit-o inițial pentru casa cumpărată.

 

În mod automat vom transfera la fuziune banii din seiful casei în contul jucătorului (la fel și pentru bizuri dar am uitat să menționez), vom rambursa goldul plătit pentru interioare custom, garaje, lifturi direct în contul jucătorului, vom rambursa banii cheltuiți pe mobilierul din casă.

 

Acestea sunt variantele pentru case. Dacă cumva aveți idei mai benefice pentru toată lumea, care să nu ne complice și mai mult, le puteți lăsa printr-un răspuns în acest topic.

 

Vom trece mai departe la clanuri. Din moment ce clanurile nu sunt exagerat de multe putem face niște compromisuri dacă asta se dorește.

Iată variantele.

 

Pentru clanurile cu același TAG:
1. Clanul care a cheltuit cel mai mult pentru reînnoirea acestuia păstrează TAG-ul, iar celălalt va fi redenumit și va primi schimbare gratuită de nume

- poate observați că această opțiune diferă de ceea ce am folosit la prima fuziune, și anume clanul cel mai vechi să-și păstreze tag-ul, asta pentru că am realizat că pot exista situații în care un clan mai nou cu mai multe sloturi poate cheltui în timp mai mult pentru reînnoirea clanului decât unul mai vechi cu mai puține sloturi.

 

DRdUD3N.png

 

Aici aveți un exemplu concret în care clanul de 25 de sloturi este mai vechi ca cel de 75 de sloturi, dar a plătit mai puțin gold pentru reînnoirea clanului.

 

2. Ambele clanuri își păstrează același TAG acolo unde ownerii ambelor clanuri cad de acord cu acest lucru

- scriptul limitează folosirea celuiași tag cu un alt clan, dar în momentul mutării noi putem opta pentru a nu redenumi tag-ul.

- o astfel de opțiune ar permite în teorie ca două clanuri să aibă același tag/nume, distincția făcându-se după culoarea clanului cel mai probabil.

- e foarte posibil să apară confuzii în rândul jucătorilor despre identificarea corectă a clanului unei persoane sau a clanului în sine.

- e foarte posibil să apară probleme tehnice, așadar dacă se va opta pentru această variantă și vedem că sunt probleme pe care să nu le putem trata, vom forța clanul care a cheltuit cel mai puțin pentru reînnoirea sa să-și schimbe tag-ul.

 

Pentru HQ-urile de clanuri:

1. Clanul care a cheltuit cel mai mult pentru reînnoirea sa va păstra HQ-ul, iar celălalt clan va primi un HQ nu la alegere

- având în vedere că nu sunt foarte multe clanuri, putem adăuga HQ-uri în locații noi direct la cererea ownerului respectivului clan

 

2. Clanurile de pe RPG1 își păstrează HQ-ul iar cele de pe RPG2 vor primi unul la alegere

- similar cu prima opțiune, dar aceasta ar simplifica procesul tehnic deoarece nu ar mai trebui să schimbăm proprietari, ci doar să adăugăm HQ-uri noi în funcție de ce vor ownerii.

 

3. Resetăm toate HQ-urile, adăugăm HQ-uri în plus și mergem pe principiul primul venit, primul servit.

- această opțiune eliberează toate HQ-urile și permite oricui să dea claim la orice HQ apucă.

 

Acestea ar fi variantele la care ne-am gândit și care nu ar complica lucrurile mult prea mult.

 

Se pare ca a fost o idee foarte buna, felicitari!

Link to comment
Share on other sites

  • SaRtOR locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.