Jump to content

Windows 11 va primi o interfață nouă pentru File Explorer


Recommended Posts

Windows 11 Update UI File Explorer

 

Odată cu lansarea lui Windows 11, cei de la Microsoft s-au angajat într-o misiune de reîmprospătare a interfeței grafice. Au început ușor cu un dark mode, care mai apoi s-a răspândit pe la Notepad și alte aplicații default, iar mai apoi au început nebuniile. Task Manager nou, funcții noi, bara aia pe centru cu widget de vreme. Și era și normal ca File Explorer, ori My Computer cum îl mai știm unii, să treacă prin câteva schimbări la față. Acum este în teste o versiune nouă și am apucat să vedem câteva imagini cu aceasta.

 

Windows 11 Update UI File Explorer

 

Noul UI al File Explorer include o interfață modernă, care îți arată pe prima pagină niște previzualizari ale documentelor recente, ori ale celor favorite. Alte lucruri care s-au mai schimbat sunt bara de adresă și cea de căutare, ambele primind un refresh vizual. Iar pentru cei care folosesc One Drive, de acum accesul este mai simplu și vei ști mereu dacă fișierele tale sunt salvate în cloud grație unui indicator special.

 

Update-ul din care face parte interfața nouă de File Explorer este același în care Windows 11 va primi suport pentru controlul iluminării RGB. Când am vorbit despre asta ultima dată nu știam care sunt partenerii implicați, dar acum avem și-o listă de suspecți: Acer, Asus, HP, HyperX, Logitech, Razer și Twinkly. Aceste funcții noi ale lui Windows 11 sunt deja în stadiu de testare pe canalul Insider de la Microsoft și vor fi introduse în versiunea publică în viitorul destul de apropiat.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.