Jump to content

Fuziunea RPG1 - RPG2


Kelton
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, South Max said:

 

Păi şi unde văzuşi tu că specifică Kelton "raportul de activitate este opţional în perioada 26.06.2023 - 02.07.2023? Acel raport opţional îl primesc jucătorii după ce va avea loc fuziunea, nu înainte şi nici în timpul săptămânii. Faptul că este promovat la Lider pe un Server (rpg 2), şi este transferat pe (rpg 1), nu este acelaşi lucru. Tu înţelegi că acum vor fi 2 Lideri, iar cei de pe RPG 1 vor fi neîndreptăţiţi? Faptul că vine un Lider care poate sta şi 50 de ani în funcţie, va dezavantaja un jucător de pe RPG 1 şi poate chiar de pe RPG 2. 

 

Ar trebui să existe o perioadă de timp în care poţi fi Lider, deoarece membrii facţiunilor îşi doresc acest grad, dar au foarte mult timp de aşteptat. Practic oferi un grad mai multor persoane, lucrurile să fie mereu în schimbare, după o perioadă de timp te plictiseşti şi nu mai ai acelaşi  "hype". Dacă îndeplineşti o perioada anume, 6-12 luni fără warn, să poţi fi promovat la funcţia de Helper & posibilitatea de a continua ca membru Rank 5 / Sublider în acea facţiune, pentru a se oferi şansa şi altor jucător să devină Lideri.

Da-mi ma panaramo parola si pinu la cont pe watsapp, iti fac eu raport.

Si cu ocazia asta imi mai bat joc si de nespalatu' ala de snake.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Kelton said:

ozSKTZl.png

 

:ro: 

 

Așteptarea a luat sfârșit iar fuziunea va avea loc pe data de 1 Iulie 2023, începând cu orele 05:00-06:00.

Dacă totul merge conform simulărilor și nu apar probleme neprevăzute, până când reușiți majoritatea să vă treziți o să fie gata fuziunea.

Voi încerca să fiu cât mai scurt și la obiect pentru a nu vă pierde prin text.

 

Conturile

 

Toate conturile de nivel 1-10 care nu s-au conectat pe servere în ultimele 6 luni de zile vor fi șterse pentru a elibera numele.

Toate celelalte conturi vor fi transferate cu tot ceea ce dețin, mai puțin rentul, căsătoria, 2FA-ul care vor fi resetate din motive tehnice. Așadar nu uitați să vă reactivați 2FA-ul după fuziune.

 

Conturile care vor fi transferate de pe RPG2 vor avea numele schimbat sub forma RPG2_NumeVechi. Așadar dacă pe RPG2 ai numele Alex, contul de pe RPG1 o să aibă numele RPG2_Alex.

Conturile de pe RPG1 care au prefixul RPG2_ în nume la momentul fuziunii vor fi șterse pentru a nu încurca conturile care vin de pe RPG2.

 

Toți jucătorii vor primi 1x Free Namechange pentru a-și putea schimba numele după fuziune. Numele poate fi schimbat atât din joc de pe /shop selectând opțiunea Name Change și folosind utilizarea gratuită, sau de pe websiteul rpg.b-zone.ro conectându-te la contul tău, apoi mergând la tabul de My Account -> General Info iar în partea dreaptă a ecranului veți vedea o iconiță pentru Edit Nickname.

 

Atenție, dacă serverul vă dă eroare că aveți numele prea lung îl veți putea schimba numai de pe website!

 

Dacă întâmpinați probleme puteți deschide un ticket pe forum https://forum.b-zone.ro/support/ pentru ajutor.

 

Funcțiile și Facțiunile

 

Pentru că știm cât de mult înseamnă acestea pentru voi, toată lumea va fi transferată cu funcția pe care o deține în momentul actual și o va păstra după fuziune.

 

La facțiuni acest lucru înseamnă că vor avea câte 2 lideri, până când unul dintre aceștia va demisiona sau va rămâne fără funcție, moment în care va rămâne unul singur. Ne bazăm pe maturitatea liderilor și compromisuri din partea acestora să învețe să lucreze împreună, pentru că de aceea facem parte din aceeași comunitate minunată.

 

Ca să nu se supere nimeni, vom păstra de asemenea toți subliderii actuali, adică 4 în total, până când 2 dintre ei vor renunța sau vor fi degradați, moment în care vor rămâne maxim 2 ca și până acum.

 

Sloturile la facțiuni vor fi mărite în timpul fuziunii pentru a acomoda numărul nou de membri. Aplicațiile vor fi în mod automat închise în cazul în care sunt deschise.

Toți membri de facțiune din momentul fuziunii vor primi câte un Raport Opțional Gratuit pe care-l pot utiliza oricând doresc. Pentru jucătorii care vin de pe RPG2 vă sfătuiesc să aruncați de pe acum un ochi pe regulile din facțiunea voastră de pe RPG1.

 

Va exista o perioadă de tranziție cu posibile schimbări de regulamente la facțiuni cât și de acomodare a noilor jucători. Vom comunica liderilor să fie indulgenți cu anumite reguli care erau diferite, acolo unde se poate.

 

Banii, drogurile, materialele din HQ-urile facțiunilor de pe RPG2 vor fi mutați în mod automat la fuziune.

Membrii vor avea disponibilă comanda /leavefaction pentru a putea părăsi facțiunea fără Faction Punish până în data de 9 Iulie.

 

Bizurile

 

 

 

Jucătorii de pe RPG1 vor primi 60% din acțiunile bizurilor deținute iar jucătorii de pe RPG2 vor primi 40% din acțiuni.

Acolo unde bizul nu are proprietar pe unul dintre servere, acțiunile vor rămâne la stat și vor fi scoase la licitație ulterior de către admini. Vom anunța pe forum și în joc când vor avea loc licitațiile.

 

Banii care există în bizuri vor fi automat retrași pe conturile proprietarilor la momentul fuziunii. Vor fi resetate de asemenea orice prețuri stabilite pentru vânzarea bizului.

A fost înlăturată comanda de a modifica numele bizului, astfel că toate bizurile vor avea un nume general care descrie tipul de biz și locația dacă e cazul.

Au fost de asemenea înlăturate comenzile de punere în vânzare a bizului (/bizprice), de modificare a intrării în biz, de închidere/deschidere a bizului.

 

Fiecare proprietar de acțiuni va avea control doar asupra propriilor sale acțiuni, putând să-și verifice acțiunile oriunde cu comanda /bizinfo, putând să retragă bani din acțiunile deținute doar de lângă biz cu comanda /bizwithdraw, putând să vadă acționarii bizului doar de lângă biz cu comanda /shareholders, putând să își vândă acțiunile la stat cu comanda /sellshare (atenție, acțiunile nu mai pot fi cumpărate de la stat doar prin licitații). Toate comenzile relevante se regăsesc pe /help -> Businesses.

 

16jDlwO.png

 

 

 

Imi place ca ai folosit bizul meu pe post de exemplu in poza de mai sus, apropo, eu nu mi-am dat acordul sa cedez nici macar 1 cent din bizul meu pentru leprele de pe rpg2 deci ai face bine ca dupa fuziune sa fiu propietar 100% sau ma despagubesti pentru cat imi furi.

Edited by macabru lama fina
cause i'm him.
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, South DemonMD said:

@ Kelton

Buna ziua, vreau sa intreb ce se va intampla daca unu-l din cei doi proprietari  al unu-i biz este Banat sau nu are orele necesare în ultimele două luni, cum se va proceda in situația dată ?

Cel inactiv va pierde actiunile, iar actiunile pierdute vor fi licitate, asa a spus Sartor intr-un live, cel putin.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, South DemonMD said:

@ Kelton

Buna ziua, vreau sa intreb ce se va intampla daca unu-l din cei doi proprietari  al unu-i biz este Banat sau nu are orele necesare în ultimele două luni, cum se va proceda in situația dată ?

 

Cum s-a menționat mai sus, se va întâmpla exact același lucru care s-a întâmplat și până acum. Jucătorii care nu-și fac minimum de ore jucate pe ultimele luni vor pierde acțiunile deținute (în loc de biz cum era până acum).

Link to comment
Share on other sites

@ Kelton Cei care detin clan pe RPG2, ce se va intampla cu vehiculele clanulurilor RPG2? Vom primi inapoi cu cat le-am cumparat din Dealer Shop sau?

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, BOYRPG2 said:

Un biz se va vinde, numai in caz ca detine 100 la suta actiunile pe acel biz in cauza?

 


Vei putea să îți vinzi toate acțiunile pe care le deții, necontând câte procente de acțiuni ai din bizul respectiv. 

Dacă tu ai de exemplu 10 procente de acțiuni din Gunshop, vei putea să le vinzi mai departe jucătorilor sub formă de 10%:

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, HANKSERO said:

@ Kelton  Propun ca Maraton PRO sa fie Gratuit pentru cei de pe RPG2 pentru ai incuraja sa se apuce de RPG1 in ciuda lipsei si diferentelor mari de economie sau macar sa fie la jumatate de pret Maratonul PRO.

Destul de incisiva propunerea asta avand in vedere ca economia de pe rpg1 este infinit mai avantajoasa pentru cei de pe 2. Tocmai din cauza diferentelor in ceea ce priveste economia, propunerea ta este invalida. Nu cred ca este nevoie de un ‘stimulent’ de genul acesta pentru ca jucatorii sa se simta ‘incurajati’ sa joace. La fel de bine cum cei de pe 2 s ar simti cumva nedreptatiti, asa ar putea si cei de pe 1 sa faca. 

Edited by Cuero
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, HANKSERO said:

@ Kelton Cei care detin clan pe RPG2, ce se va intampla cu vehiculele clanulurilor RPG2? Vom primi inapoi cu cat le-am cumparat din Dealer Shop sau?

 

Se mută și vehiculele de la clan. Singurele lucruri care se pierd sunt cele menționate în anunț, lucruri care sunt neimportante.

Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, South Max said:

 

Depinde de facţiune, dar puteau discuta (supervizorii rpg 1&2). Nu am nimic cu cei de pe RPG 2, sunt ex-Lider acolo, ştiu că fiecare jucător îşi doreşte mai mult sau mai puţin să fie promovat, dar eu îţi dădui un exemplu facţiunea El Loco Cartel (rpg 1), care are un Lider incapabil să se ocupe de acel gang. Fuziunea nu oferă garanţia că serverul va avea 500-600 de jucători online după ora 18-19 sau în perioada warurilor. Din câte îmi aduc eu aminte, nu prea văd niciun ex-Lider de pe rpg 3 încă prezent în funcţia de Lider. :)) 

 

@ Kelton Fuziunea are loc într-o săptămână aglomerată pentru mai mult de 50% din jucătorii activi, media de playeri 100-200 reali / zi (poate nici ăia), vezi maxim 300 seara. De ce nu avem raport opţional pentru această săptămână? Vrei să ne batem capul?!

 

 

Efectiv modul tau de gandire este foarte egoist, ca rezumat la tot ce ai spus este ca RPG1 sa rămână cu functia iar RPG2 aia este.

Adica timpul si munca dedicata unui jucator de pe 2 sa fie un nimic pentru voi. 

Link to comment
Share on other sites

On 6/27/2023 at 5:42 PM, DarK4MooN said:

 

Salut,

 

Deci si eu cu 11 luni vechime nu as avea ce sa caut pe rpg1 lider, corect?

 

Meriti mai mult Alin. Pacat, majoritatea s-au lasat si fuziunea abia acum se face, too late....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.