Jump to content

Fuziunea RPG1 - RPG2


Kelton
 Share

Recommended Posts

ozSKTZl.png

 

:ro: 

 

Așteptarea a luat sfârșit iar fuziunea va avea loc pe data de 1 Iulie 2023, începând cu orele 05:00-06:00.

Dacă totul merge conform simulărilor și nu apar probleme neprevăzute, până când reușiți majoritatea să vă treziți o să fie gata fuziunea.

Voi încerca să fiu cât mai scurt și la obiect pentru a nu vă pierde prin text.

 

Conturile

 

Toate conturile de nivel 1-10 care nu s-au conectat pe servere în ultimele 6 luni de zile vor fi șterse pentru a elibera numele.

Toate celelalte conturi vor fi transferate cu tot ceea ce dețin, mai puțin rentul, căsătoria, 2FA-ul care vor fi resetate din motive tehnice. Așadar nu uitați să vă reactivați 2FA-ul după fuziune.

 

Conturile care vor fi transferate de pe RPG2 vor avea numele schimbat sub forma RPG2_NumeVechi. Așadar dacă pe RPG2 ai numele Alex, contul de pe RPG1 o să aibă numele RPG2_Alex.

Conturile de pe RPG1 care au prefixul RPG2_ în nume la momentul fuziunii vor fi șterse pentru a nu încurca conturile care vin de pe RPG2.

 

Toți jucătorii vor primi 1x Free Namechange pentru a-și putea schimba numele după fuziune. Numele poate fi schimbat atât din joc de pe /shop selectând opțiunea Name Change și folosind utilizarea gratuită, sau de pe websiteul rpg.b-zone.ro conectându-te la contul tău, apoi mergând la tabul de My Account -> General Info iar în partea dreaptă a ecranului veți vedea o iconiță pentru Edit Nickname.

 

Atenție, dacă serverul vă dă eroare că aveți numele prea lung îl veți putea schimba numai de pe website!

 

Dacă întâmpinați probleme puteți deschide un ticket pe forum https://forum.b-zone.ro/support/ pentru ajutor.

 

Funcțiile și Facțiunile

 

Pentru că știm cât de mult înseamnă acestea pentru voi, toată lumea va fi transferată cu funcția pe care o deține în momentul actual și o va păstra după fuziune.

 

La facțiuni acest lucru înseamnă că vor avea câte 2 lideri, până când unul dintre aceștia va demisiona sau va rămâne fără funcție, moment în care va rămâne unul singur. Ne bazăm pe maturitatea liderilor și compromisuri din partea acestora să învețe să lucreze împreună, pentru că de aceea facem parte din aceeași comunitate minunată.

 

Ca să nu se supere nimeni, vom păstra de asemenea toți subliderii actuali, adică 4 în total, până când 2 dintre ei vor renunța sau vor fi degradați, moment în care vor rămâne maxim 2 ca și până acum.

 

Sloturile la facțiuni vor fi mărite în timpul fuziunii pentru a acomoda numărul nou de membri. Aplicațiile vor fi în mod automat închise în cazul în care sunt deschise.

Toți membri de facțiune din momentul fuziunii vor primi câte un Raport Opțional Gratuit pe care-l pot utiliza oricând doresc. Pentru jucătorii care vin de pe RPG2 vă sfătuiesc să aruncați de pe acum un ochi pe regulile din facțiunea voastră de pe RPG1.

 

Va exista o perioadă de tranziție cu posibile schimbări de regulamente la facțiuni cât și de acomodare a noilor jucători. Vom comunica liderilor să fie indulgenți cu anumite reguli care erau diferite, acolo unde se poate.

 

Banii, drogurile, materialele din HQ-urile facțiunilor de pe RPG2 vor fi mutați în mod automat la fuziune.

Membrii vor avea disponibilă comanda /leavefaction pentru a putea părăsi facțiunea fără Faction Punish până în data de 9 Iulie.

 

Bizurile

 

După cum s-a votat, am transformat sistemul actual de bizuri într-un sistem modern care suportă conceptul de ACȚIUNI.

Ca să explic pe scurt pentru cine nu știe, acțiunile permit mai multor jucători să dețină simultan același biz. Fiecare jucător care este acționar va câștiga bani în funcție de câte acțiuni deține.

 

Jucătorii de pe RPG1 vor primi 60% din acțiunile bizurilor deținute iar jucătorii de pe RPG2 vor primi 40% din acțiuni.

Acolo unde bizul nu are proprietar pe unul dintre servere, acțiunile vor rămâne la stat și vor fi scoase la licitație ulterior de către admini. Vom anunța pe forum și în joc când vor avea loc licitațiile.

 

Banii care există în bizuri vor fi automat retrași pe conturile proprietarilor la momentul fuziunii. Vor fi resetate de asemenea orice prețuri stabilite pentru vânzarea bizului.

A fost înlăturată comanda de a modifica numele bizului, astfel că toate bizurile vor avea un nume general care descrie tipul de biz și locația dacă e cazul.

Au fost de asemenea înlăturate comenzile de punere în vânzare a bizului (/bizprice), de modificare a intrării în biz, de închidere/deschidere a bizului.

 

Fiecare proprietar de acțiuni va avea control doar asupra propriilor sale acțiuni, putând să-și verifice acțiunile oriunde cu comanda /bizinfo, putând să retragă bani din acțiunile deținute doar de lângă biz cu comanda /bizwithdraw, putând să vadă acționarii bizului doar de lângă biz cu comanda /shareholders, putând să își vândă acțiunile la stat cu comanda /sellshare (atenție, acțiunile nu mai pot fi cumpărate de la stat doar prin licitații). Toate comenzile relevante se regăsesc pe /help -> Businesses.

 

16jDlwO.png

 

Toate bizurile au fost modificate în ceea ce privește modalitatea prin care își crește profitul, dublând sumele vechi. În funcție de tipul bizului, fie am dublat prețul de intrare și prețul produselor acolo unde a fost cazul, ori am înjumătățit comisionul care se plătea către stat. 

La bizuri precum Farmer sau Craftsman Biz am adăugat un 10% venit din valoarea cheltuită de jucători pentru bunurile cumpărate din aceste bizuri.

 

Casele

 

Proprietarii de case de pe RPG2 știți deja cum se va proceda, dar voi repeta pe scurt. În urma votului s-a decis despăgubirea jucătorilor de pe RPG2, așadar am elaborat un sistem pe website prin care am putut comunica direct cu proprietarii acestora să discutăm despre prețurile cu care vor fi despăgubiți.

 

Pentru toate casele cu proprietari de pe RPG2 s-a făcut o estimare de preț, care le-a fost comunicată prin sistemul de mesaje private și unde s-a discutat și ajustat estimarea acolo unde a fost cazul. S-a oferit timp de răspuns o săptămână pentru a-și exprima nemulțumirea în caz că există. Cine nu a spus nimic în timp util va rămâne cu estimarea care i-a fost comunicată.

 

Cine a cumpărat casa ulterior și a observat că a plătit mai mult pe casă decât am făcut noi estimarea, vă anunțăm cu părere de rău că nu avem ce anume să facem pentru voi.

 

Așadar la momentul fuziunii toți proprietarii de case normale vor primi valoarea comunicată pe conturile lor.

 

Cât despre casele de shop, proprietarii au primit și ei un mesaj privat la care încă mai pot răspunde pentru o zi, două (maxim o săptămână de când a fost trimis), cu opțiunile pe care le au. Aceștia au putut alege între a primi o proprietate echivalentă pe RPG1, a primi înapoi creditul pe shop sau a primi gold în schimbul casei.

 

Cei care au optat pentru a primi o altă casă la schimb sau a primi gold, le vor primi la momentul fuziunii.

 

Valabil pentru toate casele în momentul fuziunii, banii din case vor fi mutați pe conturile voastre, banii cheltuiți pentru mobilier vor fi returnați, goldul cheltuit pe interioare va fi returnat în funcție de tipul de interior avut, goldul pentru garaje la fel, cei care au avut lifturi vor primi și ei gold pentru ele.

 

Clanurile

 

După cum s-a votat, acolo unde există două clanuri cu același TAG își va păstra TAG-ul/Numele clanul care a cheltuit cel mai mult gold pentru reînnoirea acestuia. Celelalte clanuri vor primi un alt nume general. Toate clanurile vor primi un Free Clan Name Change pentru a putea să-și schimbe numele după fuziune. De reținut că această gratuitate se oferă ownerului de clan.

 

Clanurile care vin de pe RPG2 vor rămâne fără HQ-uri, însă vor primi câte un HQ Claim Slot și HQ Interior Slot gratuit. La momentul fuziunii vom adăuga de asemenea 24 de HQ-uri noi pentru clanuri, câte 8 în fiecare oraș.

 

Toate clanurile vor primi o prelungire a valabilității cu o lună de zile.

Mai jos aveți locațiile tuturor HQ-urilor de Clanuri existente pe server.

 

KlZKgMW.png 

 

CfbfN9T.png 

 

 i0zNlyw.png

 

Turfuri Ganguri și Clanuri

 

Turfurile vor fi resetate pentru a oferi tuturor o șansă egală la acestea.

 

Warurile Obligatorii

 

Urmează să discutăm cu liderii de ganguri dacă consideră că ar trebui să ținem warurile oprite pentru 1-2 zile (Luni-Marți) până când se pot acomoda membrii. 

La cererea liderilor warurile vor fi oprite Luni și Marți până se acomodează jucătorii. Se vor reface sondajele pentru programul de waruri de vară deoarece toată lumea va face parte din același server și dorim să alegeți un program care să convină majorității dintre voi.

 

Stocuri Dealership

 

Vom suplini de asemenea stocurile în dealership, astfel:

- +20 stoc la vehiculele cu prețul sub 1,000,000$.

- +10 stoc la vehiculele cu preț de 1,000,000$ sau mai mare.

 

Altele

 

- jucătorii de pe RPG2 care și-au cumpărat parcele private în ultimele 24 de ore vor primi goldul înapoi.

- jucătorii de pe RPG1 care dețin parcele vor avea setată ca oră de închiriere, plantare, udare ora de la finalizarea fuziunii pentru a nu le pierde.

- jucătorii de pe RPG2 care și-au cumpărat frecvențe private în ultima lună vor primi goldul înapoi.

- a fost făcută o curățenie generală a bazei de date, ștergând informații vechi și fără o importanță majoră.

- nu au fost mutate lucruri care nu sunt prea utile din baza de date de pe RPG2.

- serverul RPG2 va rămâne momentan deschis cu parolă, indicând faptul că s-a făcut fuziune pentru jucătorii care nu știu acest lucru.

- website-ul serverului RPG2 va rămâne de asemenea deschis o perioadă, fiind accesibil doar adminilor și indicând și acesta informații despre fuziune.

- secțiunea de forum a serverului RPG2 va avea postarea de topicuri noi și răspunsuri dezactivată după fuziune, păstrând secțiunea vizibilă pentru un scurt timp pentru a se prelua de acolo ce informații sunt necesare, după care va fi complet dezactivată.

 

Maratonul

 

ir6yd5Q.jpg

 

Vom avea de asemenea activ sezonul 27 a maratonului pe parcursul lunii Iulie.

Premiile au fost selectate în funcție de părerile pe care le-ați oferit în cadrul serverului nostru de discord.

Faceți click pe poză pentru a o mări și a vedea premiile și punctajele. Prețul pentru Maratonul PRO nu este cel din imagine.

 

Reduceri Shop

 

rBYhQpC.png

 

Vom avea de asemenea reduceri pe shop în perioada 1 Iulie ora 10:00 și 9 Iulie ora 23:59.

Pe lângă asta am creat o nouă pagină pentru produsele de shop pe website, pentru a putea să le vedeți mai rapid, pentru a putea vedea mai ușor când sunt aplicate reduceri și cât timp rămas mai există până la expirarea reducerilor.

Vor exista mai multe informații în update log-ul de pe website.

 

Quest Special

 

Din păcate încă nu avem certitudinea că Mushroom va reuși să finalizeze la timp Questul special pe care și l-a propus să-l facă, dar sperăm să putem să-l finalizăm și pe acesta ca să vă puteți bucura de o nouă activitate pe server.

După fuziune voi informa adminii să pregătească și ei niște activități în cadrul serverului cu niște premii speciale pentru voi.

 

 

Dacă credeți că am omis ceva, lăsați un reply la topic și voi edita topicul dacă este cazul ca să știe toată lumea.

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

ozSKTZl.png

 

:en:  

 

The wait is over, and the merger will take place on July 1, 2023, starting at 05:00-06:00.

If everything goes according to the simulations and no unforeseen issues arise, by the time most of you manage to wake up, the merger will be completed.

I will try to be as concise and to the point as possible to prevent you from getting lost in the text.

 

Accounts

 

All level 1-10 accounts that have not logged into the servers in the last 6 months will be deleted to free up the names.

All other accounts will be transferred along with everything they own, except for rent, marriage, and 2FA, which will be reset for technical reasons. Therefore, don't forget to reactivate your 2FA after the merger.

 

Accounts that will be transferred from RPG2 will have their names changed in the form of RPG2_OldName. So, if you have the name Alex on RPG2, your account on RPG1 will have the name RPG2_Alex.

Accounts on RPG1 that have the prefix RPG2_ in their names at the time of the merger will be deleted to avoid confusion with the accounts coming from RPG2.

 

All players will receive 1x Free Namechange to be able to change their names after the merger. The name can be changed either in-game through /shop by selecting the Name Change option and using the free option or on the rpg.b-zone.ro website by logging into your account, going to the My Account -> General Info tab, and on the right side of the screen, you will see an icon for Edit Nickname.

 

Please note that if the server gives you an error stating that your name is too long, you will only be able to change it on the website!

 

If you encounter any issues, you can open a ticket on the forum at https://forum.b-zone.ro/support/ for assistance.

 

Functions and Factions

 

Because we know how much these things mean to you, everyone will be transferred with their current rank and will retain it after the merger.

 

For factions, this means they will have two leaders each until one of them resigns or is removed from their position, at which point there will be only one leader. We rely on the maturity of the leaders and their willingness to compromise in order to learn to work together, as we are all part of the same wonderful community.

 

To avoid any hard feelings, we will also retain all current subleaders, which means there will be a total of four, until two of them step down or are demoted, at which point there will be a maximum of two, as before.

 

Faction slots will be increased during the merger to accommodate the new number of members. Applications will be automatically closed if they are still open.

All faction members at the time of the merger will receive one Free Optional Report that they can use whenever they want. For players coming from RPG2, I advise you to take a look at the rules of your faction on RPG1 in advance.

 

There will be a transition period with possible changes to faction regulations and adaptation to new players. We will communicate with the leaders to be lenient with certain rules that were different, where possible.

 

The money, drugs, and materials in the faction HQs from RPG2 will be automatically moved during the merger.

Members will have the /leavefaction command available to leave the faction without Faction Punish until July 9th.

 

Businesses

 

As voted, we have transformed the current business system into a modern system that supports the concept of SHARES.

To explain briefly for those who don't know, shares allow multiple players to simultaneously own the same business. Each player who is a shareholder will earn money based on the number of shares they own.

 

Players from RPG1 will receive 60% of the shares of the businesses they own, while players from RPG2 will receive 40% of the shares.

Where a business does not have an owner on one of the servers, the shares will remain with the state and will be auctioned off by the admins at a later time. We will announce on the forum and in-game when the auctions will take place.

 

The money that exists in businesses will be automatically withdrawn to the owners' accounts at the time of the merger. Any prices set for selling the businesses will also be reset.

The command to modify the name of the business has been removed, so all businesses will have a general name that describes the type of business and, if applicable, the location.

The commands for putting a business up for sale (/bizprice), modifying the entry to the business, and closing/opening the business have also been removed.

 

Each shareholder will have control only over their own shares and can check their shares anywhere using the /bizinfo command. They can withdraw money from their owned shares next to the business with the /bizwithdraw command, view the shareholders of the business next to the business with the /shareholders command, and sell their shares to the state with the /sellshare command (note that shares can no longer be bought from the state except through auctions). All relevant commands can be found under /help -> Businesses.

 

16jDlwO.png

 

All businesses have been modified in terms of how their profit increases, with the old amounts being doubled. Depending on the type of business, we either doubled the entry price and product prices where applicable, or halved the commission paid to the state.

For businesses like Farmer or Craftsman Biz, we have added a 10% income from the value spent by players on goods purchased from these businesses.

 

Houses

 

The owners of houses from RPG2 already know how the process will be, but I will briefly repeat it. Following the vote, it was decided to compensate the players from RPG2, so we have developed a system on the website to directly communicate with the owners to discuss the compensation prices.

 

An estimated price has been made for all houses owned on RPG2, which has been communicated to the owners through the private messaging system, and where necessary, discussions and adjustments have been made to the estimates. A one-week response time was given for expressing any dissatisfaction. Those who did not respond in a timely manner will remain with the communicated estimate.

 

For those who purchased the house later and noticed that they paid more for the house than our estimate, we regret to inform you that there is nothing we can do for you.

 

Therefore, at the time of the merger, all owners of regular houses will receive the communicated value in their accounts.

 

Regarding shop houses, the owners have also received a private message to which they can still respond for one or two days (up to a maximum of one week from the time it was sent), with the available options. They were able to choose between receiving an equivalent property on RPG1, getting their shop credit back, or receiving gold in exchange for the house.

 

Those who opted to receive another house in exchange or to receive gold will receive them at the time of the merger.

 

Applicable to all houses at the time of the merger, the money from the houses will be transferred to your accounts, the money spent on furniture will be refunded, the gold spent on interiors will be refunded based on the type of interior, the gold for garages as well, and those who had elevators will also receive gold for them.

 

Clans

 

As voted, in cases where there are two clans with the same TAG, the clan that has spent the most gold on renewing it will retain the TAG/Clan Name. The other clans will receive a different general name. All clans will receive a Free Clan Name Change to be able to change their name after the merger. Please note that this free change is offered to the clan owner.

 

Clans coming from RPG2 will remain without HQs but will receive one free HQ Claim Slot and one free HQ Interior Slot. At the time of the merger, we will also add 24 new HQs for clans, 8 in each city.

 

All clans will receive a one-month extension of their availability.

Below you will find the locations of all existing Clan HQs on the server.

 

KlZKgMW.png 

 

CfbfN9T.png 

 

 i0zNlyw.png

 

Gang and Clan Turfs

 

Turfs will be reset to offer everyone an equal chance for them.

 

Obligatory Wars

 

We are going to discuss with the gang leaders whether they believe we should keep the gang wars paused for 1-2 days (Monday-Tuesday) until the members can adapt. We will provide an update here.
Upon the leader's request wars will be unavailable Monday and Tuesday. We will redo the summer war schedule polls because everybody will be on the same server and we wish for you to select a schedule that fits the majority of you.

 

Stocuri Dealership

 

We will also replenish the stocks in the dealership as follows:

- +20 stock for vehicles priced below $1,000,000.
- +10 stock for vehicles priced at $1,000,000 or higher.

 

Others

 

- players from RPG2 who have purchased private parcels within the last 24 hours will receive a refund of the gold.

- players from RPG1 who own parcels will have their rental, planting, and watering hours set to the time of the merger's completion to prevent any loss.

- players from RPG2 who have purchased private frequencies within the last month will receive a refund of the gold.

- a general cleanup of the database has been conducted, removing old and insignificant information.

- non-essential items from the RPG2 database have not been transferred.

- the RPG2 server will temporarily remain open with a password, indicating the merger to players who are unaware of it.

- the RPG2 server website will also remain accessible for a period, but only to admins, and it will provide information about the merger.

- the forum section of the RPG2 server will have new topic posting and replies disabled after the merger, keeping the section visible for a short time to retrieve necessary information, after which it will be completely disabled.

 

Marathon

 

ir6yd5Q.jpg

 

We will also have Season 27 of the marathon throughout the month of July.

The prizes have been selected based on the feedback you provided in our Discord server.

Click on the image to enlarge it and see the prizes and points. Please note that the price for the PRO Marathon is not the one shown in the image.

 

Shop Discounts

 

rBYhQpC.png

 

We will also have discounts in the shop from July 1st at 10:00 to July 9th at 23:59.

In addition to that, we have created a new page for shop products on the website, so you can view them more quickly and easily. You will be able to see when discounts are applied and how much time is left until the discounts expire.

More information will be available in the update log on the website.

 

Special Quest

 

Unfortunately, we still do not have certainty that Mushroom will be able to finish the special Quest he proposed to do on time, but we hope to be able to complete it so that you can enjoy a new activity on the server.

After the merger, I will inform the admins to prepare some activities within the server with special prizes for all of you.

 

 

If you believe that we have missed something, please leave a reply in the topic, and I will edit the topic if necessary, so that everyone is aware.

 

Edited by Kelton
Link to comment
Share on other sites

in sfarsit... era groaznic cu 150 de playeri, din care 20-30 erau activi. cea mai bună decizie din ultimii ani pe comunitate. 

Link to comment
Share on other sites

Stima,

Dupa mai bine de 10 ani de cand acest server activeaza a cam venit vremea fuziunii...

Btw, la quest vrem premii cat mai mari datorita economiei care se va schimba brusc!

Link to comment
Share on other sites

Mă gândeam totuși ca odată cu fuziunea asta să alungi ura acumulată la adresa mea și să-mi ștergi și mie mențiunea de "no unban" de pe conturi, că de cumpărat îmi cumpăr singur. Totuși nu cred că ar afecta pe cineva acest lucru, sunt printre singurii dacă nu chiar singurul care am atâtea conturi banate cu no unban... zic și eu că ar trebui să lăsăm ura de o parte, să fim niște oameni mai buni!!!

 

Big like pentru aceasta Fuziune delicioasa fara fantezii adaugate marca FuzeTea

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, uL Syko said:

Mă gândeam totuși ca odată cu fuziunea asta să alungi ura acumulată la adresa mea și să-mi ștergi și mie mențiunea de "no unban" de pe conturi, că de cumpărat îmi cumpăr singur. Totuși nu cred că ar afecta pe cineva acest lucru, sunt printre singurii dacă nu chiar singurul care am atâtea conturi banate cu no unban... zic și eu că ar trebui să lăsăm ura de o parte, să fim niște oameni mai buni!!!

 

Big like pentru aceasta Fuziune delicioasa fara fantezii adaugate marca FuzeTea

ne scuzam domnule Syko dar nu permitem acest lucru, nu stiu nici eu de ce =))

Link to comment
Share on other sites

Keltone hai sa fim oameni ca tot vine fuziunea sa fim mai mult dai unban lui Majosoka_44 ca avea si el un clan de intretinut si a muncit mult la cont te rog si eu si el. PS: Faceti premiile la quest mai mari. Pwp

 

Link to comment
Share on other sites

BIG UP!

Sper ca toata lumea sa fie multumita, nu ca la fuziunea anterioara.

Felicitari pentru organizare si de maturitatea de care dati dovada.

Link to comment
Share on other sites

Salut, 

Odată cu această fuziune, aș sugera ca următoarele lucruri de pe RPG2 să se adauge pe RPG1.

-- aplicațiile pentru primar pe website
RPG2 folosește website-ul pentru aplicațiile la primărie, iar RPG1 forumul. Mi s-ar părea mult mai organic ca pe noul și singurul server să folosim website-ul.

-- orele la facțiune
Actualmente, pe RPG2 dacă îți pui o inactivitate la facțiune, și orele lunare ți-s scăzute în funcție de numărul de zile ale inactivității, când în schimb, pe RPG1, nu.

Aș sugera ca și pe server să fie adăugată această caracteristică, în funcție de perioada prestabilită de inactivitate din luna respectivă.
 

Edited by NEXUS.
Link to comment
Share on other sites

Looking forward to it mate :) Good work Kelton, Sartor, and the rest of the team. You always come through when we need it the most.

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Adem SFSIUU said:

@ Kelton

I have a question about sfsi faction i wonder if its gonna remain as eng faction or its gonna be changed too

 

We had no discussion at this point into changing anything related to the RPG1 SFSI Faction, so for the time it will remain the same as it currently is on RPG1.

Link to comment
Share on other sites

Dacă nu s-ar fi vrut downgrade-ul comunităţii, probabil că nu s-ar fi ajuns aici!

 

PS: Serpăria v2, cooming sooon, arrr ~~~~~~~

 

Să înceapă lupta pentru "putere", ahahahha! ^^

 

https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=434

 

--------------------------------------------------

 

De obicei postez mai mult, mă reîntorc cu un edit să nu las ceva prea sec;

 

Nu îneţelesei de ce ce vă mai bateţi capul cu funcţiile (Lider & Sublider), este diferenţă între cele două servere, la fel şi cu alegerea Subliderilor. Nu sunt de acord ca un Lider de pe RPG 2 să vină cu "ai lui" pe RPG 1, având alte reguli şi alte criterii, adică o prostie.

 

Trecând peste ăstea, de ce vrei să păstrezi liderul de pe rpg 1 sau de pe rpg 2? Ar fi trebuit să te consulţi cu supervizorul de pe RPG 2 şi să luaţi decizia împreună, dacă rămâne cel de pe rpg 1 sau de pe 2, adică încă o prostie neînţeleasă şi fără rost. Ai un lider pe nume "iza", mai mult de 10 membri nu poate avea în acea facţiune, interes zero, iar cunoştinţele sale sunt spre 0, nu are o treabă cu gangurile.

 

Dacă dorţi să faceţi un lucru bun, debanaţi jucătorii, refaceţi momentul iertării, din moment ce sunt 4 servere într-unul! :))

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.