Jump to content

Recomandare SSD + RAM


Recommended Posts

Salut Bzone. Am un laptop Lenovo Ideapad 700-15ISK Procesor I5-6300HQ, Nvidia GTX 950M 4GB, 8GB RAM, HDD 1TB. Vreau sa ii fac upgrade cu un SSD de la Samsung mi-a placut modelul Samsung M2 Evo Plus 970 de 500GB si nu sunt sigur ca e compatibil cu laptop-ul meu. In recenzii la produs vad ca toata lumea e multumita si nu prea am vazut sa nu fie compatibil cu vreun laptop, unii chiar spuneau ca l-au instalat pe laptop-uri vechi de 10 ani si a mers. De asemenea, vreau sa ii iau si o placuta RAM de 8gb pe langa cea de 8gb pe care o are deja si la fel sunt putin sceptic sa nu cumva sa aleg ceva care sa nu fie compatibil. Aici ma gandeam la produsul de la Corsair ValueSelect 8GB DDR4 2133MHz CL15 1.2v.

 

Astept niste sfaturi, poate alte variante decat ce am ales eu sau eventual sa-mi confirmati ca ce am ales e ok pentru ce am eu. 

 

PS. Laptop-ul meu e achizitionat in 2017. 

 

Multumesc frumos.

Link to comment
Share on other sites

@ Snik  Pai pentru inceput nu ne ai specificat si noua o placa de baza ce are laptopul tau, daca are slot sata liber poti sa ii pui un ssd insa cel pe care l ai pus tu mai sus e pe slot M.2 si asta trebuie sa verifici tu daca placa ta de baza suporta si are slot pt asa ceva, iar fiind vorba de rami aici tot de placa de baza tine sa verifici ddr ul cel mai probabil 4 sa fie si voltajul sa fie la fel cu cealalta placa ram "1.2 spre ex daca o ai la fel si pe cealalta si CL ul latenta in sine sa fie egala cu placuta cealalta altfel nu ti merge si iti iei bluescreen sau nici nu porneste". Revino cu raspuns daca mai ai nevoie de ajutor si lasa ne detalii despre placa de baza.

Link to comment
Share on other sites

Recomand sa folosesti servicii mai populare si sa mergi spre cele mai mici preturi >> precum <<.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.