Jump to content

Tutorial|Comanda /stats si planul de Level Up

LorDyX

Recommended Posts

Am facut acest tutorial, pentru a va explica putin cum sta treaba cu acest Level, si cum va puteti configura contul, dupa orientarea pe care o luati. Sper sa va ajute.

• Comanda /stats

Cand vrem sa aflam informati despre contul nostru, accesam comanda /stats in joc.In Chat, o sa va apara cateva randuri cu informati legate de contul vostru.Aceste informati arata, la un newbie, ca in poza urmatoare:

96942538483281570267.png

Acestea sunt Stats' ale contului meu.In continuare va prezint o explicatie pentru fiecare.

• Level:[x] | x Este levelul detinut. (Ex: 1,2,3,5,10)
    • Sex:[x] | Masculin / Feminin
    • Origin:[x] | x Este originea ta. (Ex: Bucuresti,Bacau)

[*]Cash:[$x] | x Reprezinta numarul de bani, pe care il aveti la voi. ($)[*]Bank:[$x] | x Reprezinta numarul de bani, pe care ii aveti depusi in banca.[*]Phone number:[xxxx] | xxxx Reprezinta numarul de telfon pe care il detineti. (Ex: 1234)[*]Premium Account:[Yes/No] | Va arata daca aveti Premium Account.[*]Level up:[$x] | x Este suma necesara care trebuie platita, pentru Level Up. ($)[*]Respect:[x/y] | x Este numarul de RespectPoints care il aveti / y Este numarul de RespectPoints de care aveti nevoie pentru Level Up.[*]Playing hours:[x] | x Este numarul de ora jucate.[*]Rob points:[x] | Cand aveti 20 de puncte si level 10, puteti sa spargeti banca.

• Kills[x] | x Este numarul persoanelor omorate de tine.
    • Deaths[x] | x Este numarul deceselor tale.
    • Wanted Deaths[x] | x Este numarul deceselor, pe care le-ai primit, din cauza ca ai avut Wanted.
    • Crimes commited:[x] | x Este numarul crimelor pe care le-ai comis.
    • Times arrested:[x] | x Este numarul arestarilor tale.
    • Jailed:[No/Yes x] | No atunci cand nu esti in arest, Yes x atunci cand esti arestat, x Este numarul de secunde ramase de stat.
    • Wanted level:[x] | x Este numarul de Wanted care il ai. Cu cat este crima mai mare, cu atat este si el. (0-6)

[*]Married with:[x/No-one] | Cand esti casatorit, va aparea numele persoanei(x) cu care esti casatorit, iar daca nu esti, va aparea No-one.[*]Lotto number:[x] | x Reprezinta numarul de pe biletul tau, daca esti inscris la loterie.[*]Disease:[None/x] | Aici va aparea daca aveti vreo boala, daca nu aveti, va scrie None, iar daca aveti, va va scris numele ei. (x)

• Drugs:[x] | x Este numarul de droguri pe care il aveti la voi.
    • Materials:[x] | x Este numarul de materiale pe care le aveti la voi.

[*]Team:[x] | x Este numele factiuni din care faceti parte (Ex: Barzini Family, News Reporters), iar daca nu aveti, va va scrie Civilian (Civil).[*]Job:[x] | x Este numele munci secundare pe care o aveti. (Ex: Farmer)[*]Organisation:[x] | x Este organizatia din care faceti parte.[*]Family:[x] | x Este familia din care faceti parte. (Nu o comfundati cu factiunile, aceasta este o familie normala, nu o organizatie.)[*]Rank:[x] | x Este gradul pe care il detineti in Organizatia din care faceti parte.[*]FPunish:[x/60] | x Este numarul de ore, in care esti obligat sa stai Civil.

Revin cu un EDIT, la planul pentru Level Up, Upgrades si cum sa faci bani usor.

Daca am gresit ceva, sau aveti ceva de adaugat va rog PM !

Bravo, acest topic este bun pentru Incepatori de ex pentru mine dar stiam o parte despre lucruri , tin sa precizez ca iti trebuie lvl 10 ca sa poti sparge banca :D

gg

Daca mai faci un asemenea post,te sanctionez,cat despre restu posturilor,incercati sa le faceti mai ample,eu stiu sa veniti cu o idee care sa dezvolte acest plan sau ceva de genu.

EDIT: gg = good game, chiar asa greu e sa traduci? m-am saturat sa vad pe toata lumea cu "gg" pe cand ei nici macar nu stiu ce inseamna. Faceti si voi posturi aiurea pt +1 ca sa ce? mai bine las-o balta, daca scopul tau pe forum e sa faci cat mai multe posturi atunci n-are rost. (nu ma refer doar la tine ci la mai multi)

Am o intrebare, de ce tot timpu la "Family" e scris "None" ?!

Scrie /families in joc . Families este pentru /adjust,mai nou ,se poate abuza de acaesta comanda ( nu cred ca se face) . Poti da rank ,uninvite,factionwarn sau altele ,daca membrul acela se afla in FAMILY (nu cel din invite,ci cel din /adjust invite) fara sa se vada logs .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.