Jump to content

Hitman Blood Money

Unknown X
 Share

Recommended Posts

17458178686773794159.jpg

Hitman Blood Money sau Hitman 4 este un joc dedicat oamenilor rabdatori care sunt pregatiti sa isi elimine tinta . De ce zic rabdatori ? Simplu , o mica graba ptr. a termina cat mai repede contractul te poate costa tot ce ai facut pana la momentul acela .

Jocul creat de IO Interactive si distribuit de Eidos se incadreaza perfect in categoria jocurilor Shooter - Stealth .

Inainte de a incepe jocul trebuie sa va inarmati cu rabdare si un mouse bun ( tinta trebuie sa fie perfecta ptr. a elimina tinta ) . Jucand ajungeti sa descoperiti povestea personajului principal asasinul numit " Agent 47 " . Acest 47 are mai multe

" contracte " pe mari personalitati ai lumii din care asasinul nostru face parte . Se poate observa " profesinalismul " agentului in indeplinirea sarcinilor deoarece acesta nu esueaza niciodata .

Cu timpul o simpla misiune se poate transforma intr-un adevarat calvar ptr. dumneavostra si Agent 47 , motiv : lipseste tinta . Am avut surpriza neplacuta sa ajung intr-un anumit punct si sa observ ca tinta mea nu exista , am omorat toata

" harta " cautand ore in sir dupa " Target " dar fara succes .

Mai pe scurt , jocul merita jucat dar cu multa rabdare . Cu timpul puteti deveni un adevarat " Hitman " . Distractie placuta !

96061284008034820144.png

Cerinte minime de sistem :

• Windows 2000/XP
  • Intel Pentium 4 1.5 GHz or AMD Athlon XP equivalent
  • 512MB RAM
  • Hardware TnL and Pixel Shader 2.0
  • DirectX 9.0c compatible sound card
  • Quad-speed (4x) DVD drive
  • 5.0GB free hard disk space

ptr. trailer-ul jocului

O poza din Hitman Blood Money

33140890018116185082.jpeg

Edited by Unknown X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.