Jump to content

Profesori care ,,va poarta pica''

psych0Llo
 Share

Recommended Posts

Profa de religie,e exigenta,si noi la randu nostru pacatuim mult la ora dansei,incepem sa tipam la ea sa ne dea detalii daca exista Dumnezeu,ea se chinuie si noi ii spunem aratati`ne ceva la mana :)))

In clasa a 6-a si a 7-a am avut o profesoara care avea ceva cu mine... M-a pus o data sa predau eu lectia ca cica... ma cred prea destept. Am predat lectia si mi-a dat nota 7 (deci cred ca ma fac profesor:)) ). Mi-a chemat parinti la scoala de cateva ori, mi-a scris si la sfarsitul carentului de elev... Cu toate astea nu am avut nota scazuta la purtare :X In a 7-a si a 8-a am avut o profesoara de fizica/chimie care pur si simplu nu ma suporta, dar din fericire nu a avut treaba cu parintii. Acum, la liceu tot profesoara de chimei are ceva cu mine. Priimul semestru media 9, acum...am un 2 si un 3. :-J Sunt cam ratati profesorii...

Edited by Alc0olic

Cea de engleza, ma pune sa citesc lectia, ma ridica in picioare...si nu se lasa pana nu imi pune o nota mica. Dar de cele mai multe ori stiu... am doar un 4 ca nu am stiut odata.

Profa de romana - aveam 2 de 8 si un 9 si 6 in teza , repede mi-a mai dat un 4 si un 5 sa-mi strice media ;o

Profa de mate - Ne da teme dar nu le face nimeni dar nici nu le verifica , la sf.scolii imi cere caietu de teme (doar mie) am zis ca nu am caiet de teme si pac mi-a dat 2 ;o ( dupa mi-a dat 2 de 10 si 2 de 9 ca sa am media 8 )

Profesoara de chimie.Nimeni nu o place..cred ca e nebuna...se uita frumos la tine si deodata vezi ca incepe sa tipe sa iesi la tabla.Ne-a dat un test cred ca l-o fi luat de pe net de nu stiu unde ...nu ne predase lectia respectiva..din care ne-a dat ala si ne-a pus note foarte slabe....

Edited by yomyko

Profesorul de geografie,cum scot un sunet ma trimite direct la directoare si i-am zis 'dute dreacu de handicapat' si dupa m-a intrebat 'poftim?' si i-am zis iar,ce-ai auzit, 'dute dreacu de handicapat' :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.