Jump to content

Cum este cand esti ascultat, ai emotii?

Lauren
 Share

Recommended Posts

Eu sunt clasa a 13-a cand sunt ascultat,incep sa rad :)),toti colegi incep sa rada,la noi e un haos total,luam note bune numai din lucrari ca atunci copiem de pe internet :))

Uneori am emotii. Depinde de profesorul care asculta si de cat de bine sunt pregatit la acea materie.

Ia-o mai usor cu posturile pe ziua de azi

Neh, poate doar la ala de engleza, odata l-a dat pe unu cu capul de banca, altadata s-a imbatat la scoala, cum nustiu. ( ne este profesor de istorie,geografie, istorie optional, engleza , deci avem vreo 5 h cu el pe saptamana )

Asta profesor..

De obicei, sunt "chill", dar na' ca tot omul..

Cand faceti un post in topic'ul asta detaliati.

Nu spuneti doar orele la care aveti emotii s.a.m.d, incercati sa acoperiti tot subiectul topic'ului.

ON : Nu mai am emotii de mult, pentru ca de la un timp la unele materii sunt foarte arogant, dar ma bazez pe ceva(medie mare, cunostinte) si sunt unele materii la care uneori(foarte rar) am emotii de ce voi zice, nu de notarea ulterioara.

da am emotii deoaerce nu stiu ce nota o sa iau

Edited by sNRobert

Nu mai am emotii din clasele mici atunci cand ma asculta, acum invat bine si nu ma tem sau nu am emotii cand sunt asculat, se mai intampla din cand in cand la unele materii, poate cand nu sunt prea sigur pe mine (nu prea am invatat) sa mai am putina teama, dar nu pentru ca as lua o nota mica ci pentru ca nu as sti sa dau raspuns la intrebarile esentiale...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.