Jump to content

BUSINESS IN A BOX! please READ!

NANEmernic

Recommended Posts

Nimeni nu prea ia jobbu' "Boxing". De ce? PenTru ca nu e nici un casTiG:). Cu ajuTorul vosTru puTem sa punem in pracTica acesT Job si lumea sa dea /accepT Job!

Job-ul e bun... penTru lupTe. InainTe se orGanizau meciuri inTre diferiTi playeri (se pariau boxerii) ai serverului si era Transmis si de News ReporTer se luau inTerviuri. Era frumos! De ce nu vreTi sa facem si o afacere prin asTa?! AsTepT cu nerabdare si parerile alTor jucaTori B-zone.:)

sper sa nu deranjeze cu ceva parerea mea.

1.Te rog nu mai scrie cu "T" in felul asta.

2.E o vorba,daca vrei sa schimbi ceva...INCEPE CU TINE.

Incepe tu sa faci,sa vedem ca "afacerea" ta merge,iar atunci adminii/scripterii/administratorii de pe RPG vor da un ochi peste chestia asta probabil,daca doar ai idei,si vi aici sa le propui nu rezolvi nimic.

PS: Asa eram si eu cand nu stiam de SA:MP,si abia am venit...toata ziua "Haideti sa facem factiune,haideti sa facem asta...asta..si asta"...NU e chiar asa.

1.Te rog nu mai scrie cu "T" in felul asta.

2.E o vorba,daca vrei sa schimbi ceva...INCEPE CU TINE.

Incepe tu sa faci,sa vedem ca "afacerea" ta merge,iar atunci adminii/scripterii/administratorii de pe RPG vor da un ochi peste chestia asta probabil,daca doar ai idei,si vi aici sa le propui nu rezolvi nimic.

PS: Asa eram si eu cand nu stiam de SA:MP,si abia am venit...toata ziua "Haideti sa facem factiune,haideti sa facem asta...asta..si asta"...NU e chiar asa.

1.nu am cum sa fac cu T-ul asTa :)

2.afacerea nu era numai pe mine:) erau mulTe casTiGuri si nu numai la boxeri..

3.joc samp de caTiva ani:)

4. lasaTi-o balTa.. mai bine inchideTi Topicul asTa..

Eu as fi cat se poate de PRO!!

Ideea este excelenta!

Se poate paria. Cine castiga meciul de box sa ia un anumit premiu. "Impresarii" sa ia 30% din pariuri.

Este o idee buna, dar unii pot face bug abuse din chestia asta. Si ia mult cat vin news reporterii... Sau nu dar ma rog e ceva mai complicat. Sa fie o comanda de genul...nu stiu /impresar iar fara el sa nu poti face meciul

Intradevar ar fi frumos. Este un lucru RP, dar acum jucatorii pun mult accent pe bani si de aceea distractia aceasta, este data la o parte.

In completare:

1. Ar trebui sa scri putin mai corect nu crezi? ("geTa Mia FuRAt mAsiNA"). Nu sti cat de urat arata?

2. Nu ii putem obliga pe jucatori sa faca ceea ce ei nu vor.

3. Ideea este buna dar, este greu de pus in practica. Cea mai buna solutie la ceea ce vrei sa faci tu, este sa organizezi vreo 2-3 "intalniri" ale celor doritori si sa le explici niste lucruri (desi nu cred ca cineva este interesat sa stea si sa asculte - pentru cei noi veniti distractia e interesante, restul e Canca.).

Totusi cu toate acestea, iti urez succes.

Eu zic sa inveti sa scrii si apoi sa vi cu propuneri..

unde era dactilograful :-J

e super propunerea , sa castigi bani dupa un meci castigat , ar fi frumos

Dar acuma daca nu scrii cu litera mare la inceput , cu virgula(,) , unii pun virgula si cand nu trebuie , inseamna ca nu stii sa scrii.

o idee buna, dar fara un jcuator influentabil nu o sa rezolvi mai nimic, toti au impresia ca daca stau pe langa cineva cu level mare si cu bani o sa castige si ei ceva.. ar fi faina o factiune care sa se ocupe de entertaiment si printre actiunile ei sa faca parte si boxul.. ceva de genu cum e wwe...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.