Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vechiul B-Zone RPG | Aminitirle noastre .

Calvin

Recommended Posts

Si eu nu jucam :)) ? Nici nu stii ce nickname am avut breaks zone are vreo 5-7 ani il stiu pe bobo asa de pe messenger, breaks de vreo 5-6 ani ca sigur nu mint, aveam admin pe gg si cs la el daca mai ma stie.

Esti tare! XmLmLX2, XmAcX2, InNsSi2.3.. nu-mi amintesc.

lol insi nu e pad :| insi are numele pe forum acum Andreiiiiii e co-owner la sj si nu are nici o treaba cu pad...

N-am zis ca Pad_Vlad e InNsSi2.3, i-am zis doar "Esti tare!" apoi am adaugat si eu trei fosti playeri pe care nu i-am vazut in lista.

@ Clau_Bv mi-a fost lider in LCN si eram boss si pe atunci :)))

Sunt vechi dar voi nu ma credeti b-zone are 2 ani si cateva lunii, da breaks.myforum ... are vreo 4-5 anii e fostu breaks- b-zone.... era doar de cs si gg.

Deci . cei care i-ai scris mai sus inafara de Cipanezu' si Asssinu si Moarteal , nu jucau inainte de wipe , sau daca jucau erau ceva mic , ceva eu si tu acum .

Eu unu joc deodata cu gabb pe b-zone mai exact spre sfarsitu' anului 2008.. Nickuri: Ionuc_Bledea, Bledeanu, Bledeanu_no1, Ionuc_Bledea, Mr.IonuC, Ionuc.Marian, Ionuc si Armando_Corttez. Le-am pus in ordine cronologica.

Ai uitat de Sk1zzo,Th3Driv3r, Whiskey, Litz,si multi altii, o sa revin eu cu un post reply dupa scoala.

De ce sa fie scos Stal1n de pe lista? A adus multi playeri asa nub (sa nu zic altceva) cum era.. Oricum topic aiurea. Vechiul B-Zone nu va mai fi niciodata, pentru ca s-a ''popularizat'' comunitatea si acum astia mai noi nu stiu decat sa injure si sa faca dm, sa fure.

Mare dreptate ai acum civilii se inghesuie cine sa te bata primul aici daca ai o arma si omori pe cineva pe post de auto aparare incep astia ca niste cretini incurabili "POSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST POSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST" deci mai bine era inainte cu 100 si ceva de playeri dar macar aia aveau cap nu erau infumurati nu erau smecherasi de b-zone acum orice civil se duce isi ia o arma si incepe sa faca macel ...injura si face orice dupa de /q si isi face alt cont asta e prostie si pad ti-am zis ca inlocul tau as fi tacut nu ai facut nimic bun pentru comunitate din contra esti o povara . Acum multi playeri cat de cat vechi ..sau mai putin vechi au "ajuns cineva " hai sa fim seriosi a-ti ajuns cineva nu singuri ci cu ajutorul altcuiva pe care acum l-ati uitat pe acel cineva si va bateti joc de el si unii din voi nici nu stiti cu ce se mananca samp dar aveti tupeu, b-zone a ajuns ...nimic a-ti primit noi playeri noobi cretini si de tot felul si au plecat veteranii care aveau cap pe umeri , pacat mare pacat .

Eu unu joc deodata cu gabb pe b-zone mai exact spre sfarsitu' anului 2008.. Nickuri: Ionuc_Bledea, Bledeanu, Bledeanu_no1, Ionuc_Bledea, Mr.IonuC, Ionuc.Marian, Ionuc si Armando_Corttez. Le-am pus in ordine cronologica.

Ai uitat de Sk1zzo,Th3Driv3r, Whiskey, Litz,si multi altii, o sa revin eu cu un post reply dupa scoala.

Am uitate de tine, scuza-ma :D si mai e si Morpheus.

Edit: si eu joc de cand era gabb level 3 si lider la taxi si nu sunt pe lista

Am uitate de tine, scuza-ma :D si mai e si Morpheus.

Edit: si eu joc de cand era gabb level 3 si lider la taxi si nu sunt pe lista

Am uitat de tine ma Costytzu' :)... scuze... mai sunt o gramada...chiar... inca un server de RPG :))..

TwiX, Edi_Stepe, Dani_Steptu (Snickers),[Aka]RtxX,Mar_Maryus7, Tox1c,d3m0,Pa1, Piticul,kNNz,Crysty_U_Craiova, Clau_Bv, DreamS, etc. mai revin eu cu edit:)

Chiar cand avea alin admin level 4 Electricity :X Ce frumos era. Krrn DreamsS cand erau hitman .

Multi spun ca Stal1n nu merita. Nici macar nu la-ti cunoscut multi dintre voi. Era un baiat de nota 10. Inafara ca avea apucaturile lui era OK.

Chiar cand avea alin admin level 4 Electricity :X Ce frumos era. Krrn DreamsS cand erau hitman .

Multi spun ca Stal1n nu merita. Nici macar nu la-ti cunoscut multi dintre voi. Era un baiat de nota 10. Inafara ca avea apucaturile lui era OK.

La inceput cand nu eram admin si m-am intalnit cu Stal1n , am intrat in bmx-u lui ( el statea pe o roata ) si mi-a dat ban ca l-am darmat :)) sa fim seriosi , daca ii spuneai ceva sau daca ii dadeai arrest inchidea serveru( gabb stie ) , juca codat ( facea abuz de admin ) se ducea dupa wanted cu minigun , facea bug abuse , ceva bun inafara de faptu ca a hostat serveru nu imi amintesc sa fi facut , a da daca erai " pupincurist " si te dadeai pe langa el capatai si tu ceva . Dupa ce a plecat Stal1n, a facut numai rau comunitatii .

Mda.. Loloz , Brooklyn , Litz , Lethal , r3g3n3sis... .. "nume grele" pe care mi le aduc cu drag aminte , va respect pentru tot ce ati facut , apropo unde sunt eu pe lista aia :)) (TazZmAniA)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.