Jump to content

[BUG] /wearglasses

Picciotto siLvEr

Recommended Posts

* Nick-ul tau: MiGu3L

* Descrierea bugului: Mi-au disparut ochelarii... Acuma pentru playerii cu level mai mare nu cred ca-i o problema, ca putem cumpara din nou ochelarii... dar celor cu level mai mic probabil ca nu le-ar convine sa le dispara ochelarii cu pretul (foarte realistic) de 100.000$. Chiar e a 2-a oara cand mi se intampla..

* ScreenShot(s):

Astazi la 15:17 - http://img.b-zone.ro/images/56675626637250633451.png

Astazi la 23:00 - http://img.b-zone.ro/images/04258730732253519044.png

P.S. :

NU

- am luat crash

- am dat /q

- am murit (eram pe /sleep)

- mi-am vandut ochelarii (nici nu se poate)

- am facut orice sa fi disparut ochelarii asa spontan

Aveai ochelari pusi pe ochi,si ai fost omorat.Cand esti omorat si porti ochelari dispar,nu ii mai ai.Daca iti ve-i mai cumpara ochelari,cand te ataca cineva dai "/removeglasses" si nu iti va mai disparea.

Aveai ochelari pusi pe ochi,si ai fost omorat.Cand esti omorat si porti ochelari dispar,nu ii mai ai.Daca iti ve-i mai cumpara ochelari,cand te ataca cineva dai "/removeglasses" si nu iti va mai disparea.

Nu-i adevarat, nu te baga daca nu stii despre ce vorbesti.. am murit de atatea ori cu ochelarii pusi si nu mi-au disparut, + ca am fost pe sleep in tot acel timp :|

are dreptate

Are dreptate Vodka.

Daca porti ochelarii si te omoara cineva, automat pierzi ochelarii si nu mai merge /wearglasses.

Daca dai /q cu ochelarii la ochi, cand intrii pe server, poti da /wearglasses si ii vei mai avea.

La fel si cu crash-ul, tot vei avea ochelarii.

Toata treaba este in faza cu omoratul. Daca te omoara cu ochelarii "pe ochi", ii pierzi. Daca dai /removeglasses si te omoara, nu-i problema pentru ca ii poti pune iar.

Cum naiba ma, eu de fiecare data cand muream cu ochelarii pe ochi puteam da /wearglasses din nou dupa ce ma respawnam...

Si totusi, tot nu-i asta problema. Eram pe /sleep in tot timpul asta, ochelarii nici macar nu-i aveam pe ochi !

Mi se pare ca poti sa mori de cateva ori si cu ochelarii pe ochi fara sa-i pierzi dar la un moment dat ii pierzi,asa am observat.

Eu de fiecare data cand am murit (cu ei pe ochi), ii pierdeam, de-asta i-am spus si lui ca ii pierzi cand mori cu ei pe ochi.

Are dreptate Vodka.

Daca porti ochelarii si te omoara cineva, automat pierzi ochelarii si nu mai merge /wearglasses.

Daca dai /q cu ochelarii la ochi, cand intrii pe server, poti da /wearglasses si ii vei mai avea.

La fel si cu crash-ul, tot vei avea ochelarii.

Toata treaba este in faza cu omoratul. Daca te omoara cu ochelarii "pe ochi", ii pierzi. Daca dai /removeglasses si te omoara, nu-i problema pentru ca ii poti pune iar.

Eu de fiecare data cand am murit (cu ei pe ochi), ii pierdeam, de-asta i-am spus si lui ca ii pierzi cand mori cu ei pe ochi.

ADevarat !

Sa nu crezi ca am ceva personal cu tine ,dar nu este bug.In postul tau cand apari cu ochelarii esti intr-un loc, dup`aceea cand nu mai ai ochelari esti in alt loc => ai murit => ai pierdut ochelarii.

Locuri diferite? Wtf? Mai uite-te o data pe poze

@Aualeu intelegeti ca in tot intervalul "am avut ochelari - nu mai aveam ochelarii" nu am murit DE LOC !!!

Am observat ca atunci cand mori ucis de arma (nu daca te arunci de la etaj sau mori intr-o masina in flacari) iti dispar ochelarii, in rest nu. Acest bug alt tau pare putin imposibil in masura in care eu am acceasi pereche de ochelari de o saptamana si ceva si inca nu mi-au disparut, desi stau afk in intervalul cand sunt la scoala. Sigur nu ai facut nimic dubios? Doar ai dormit tot timpul?

Nimic dubios boss, doar am dormit tot timpul, si cand m-am intors SPUF ochelari :(

Dar cred ca mi-am dat seama care-i faza. Probabil ca murisem atunci cand eram pe /sleep, deci este bug cauzat de alt bug.. pentru ca viata scade atunci cand sunt pe /sleep.

Nimic dubios boss, doar am dormit tot timpul, si cand m-am intors SPUF ochelari :(

Dar cred ca mi-am dat seama care-i faza. Probabil ca murisem atunci cand eram pe /sleep, deci este bug cauzat de alt bug.. pentru ca viata scade atunci cand sunt pe /sleep.

si eu am patit

:|

faza ca daca mori si ai pierzi nu e adevarata

mie imi dispar din senin

Problema este urmatoarea daca sa zicem e 12:59:59 si mori si la 13:00:00 da payday nu il primesti deci daca stai pe sleep nu iti pune la playng hour ins special e ca si cum ai fi mort de aceea si eu am patit sa imi pun ochelari sa ma bag pe /sleep iar dupa sa nu i mai am

Eu de cand mi-am cumparat nu am avut probleme cu ei nu mi-au disparut

Cum fac eu sa numi dispara : pai cand vad ca mai am un sfert la viata le dau /removeglasses sa nu se trezeasca unu sa ma omoare si sa ma duc iar sa i cumpar

Si dupa ce mori frumos dai ,, t ,, si scri /wearglasses si atat .

Nu cred ca e bug , acum sa vedem ce zic admini

Orcum il locu tau nu il raportam deoarece nu cred ca este bug

+ Cand ai ochelari activati si esti pe /sleep iti dispar

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.