Jump to content

B-Zone Tv - Cop Instinct

Cr1spy
 Share

Recommended Posts

Salvatore, nici nu te-ai uitat la film :-J

Ai postat la filmul lui DonZ di Cuneo si aici in acelasi minut, si filmul dureaza 6 :-J , iar filmul lui Donz nici nu a iesit bine si zici numai ,,Frumos , GG '

Ia mai lasati +1

Edited by Squash

Nu vreau să par ca Mihai Petre, dar filmul lasă de dorit. Melodia aleasă nu-mi place de fel. La un moment dat când infractorul se află pe o clădire în SF, apare miraculos un elicopter care nu era acolo. De unde nu se știe ... La sfârșit când ăla sare de pe munte, apare un cadru cu baza muntelui pentru câteva secunde după care cade un om ...

Tot ce pot spune e că se poate mai bine.

Edited by Kelton

Kelton .. nu s-a putut realiza cum trebuie deoarece eu nu eram acolo sa dau indicatii eu nu mai joc SA-MP ... eu doar i-am dat scenariul lui Cr1spy si el l-a regizat.

Oricum, ma supun criticii sunt de aceeasi parere.. as mai fi pus ceva pe parcurs.. de exemplu sa le piarda urma dupa blocada, iar cand ajunge fugarul la Wang Cars si sparge sticla, observi o camera de supraveghere..ei acolo puteam sa punem un cadru in Sony Vegas , si sa le spuna paznicul ca sunt acolo. :)

frumos felicitari !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.