Jump to content

Doriti sa parasesc aceasta comunitate ?

Pad Vlad 1993

90 members have voted

1. 1. Doriti sa parasesc aceasta comunitate ? Votati cu Da sau Nu.

• Da.
      25
    • Nu.
      48
    • Nu ma intereseaza acest lucru.
      17

Recommended Posts

M-am gandit acum 2-3 zile sa parasesc aceasta comunitate pentru faptul ca mai multi ma urasc dar nu stiu de ce, eu cred ca m-am schimbat vad ca nu se observa acest lucru, eu mi-am cerut scuze de la toti celor care le-am facut rau pe serverul de SA-MP RPG, cand intram cu coduri si nu va lasam sa va jucati pe server si cand va dadeam kick-uri la toti... mi-am dat seama ca degeaba mi-am cerut scuze, multi dintre voi ma urati dar nu stiu acel motiv, ati uitat cand v-am ajutat pe fiecare cu banii ? cand va ajutam la schimburi si ma intrebati mereu se merita aia pe aia, asta pe asta ?. vi-am dat eu teapa cu ceva sau ? Cu greu am intrat si in factiunea School Instructor, doar eu stiu cum am ajuns in S.I, asa ca va rog frumos sa votati cu Da sau Nu si eu va voi face pe plac, asa am renuntat si la Owner Respawn, Bobo stie acest lucru, am ajutat mult comunitatea B-Zone, tot Bobo stie si acest lucru si in momentul acesta ajut comunitatea..., RazR ca sa scape de mine mi-a dat in mana Rocket Launcher, am avut si dovezi ca el mi-a dat si de atunci m-am tot gandit... Gabb mi-a spus ceva important cand m-am reapucat din nou si a aflat ca eu sunt Pad_Vlad asa a si fost dupa cateva lunii de zile RazR a vrut sa scape de mine dar nu stiu de ce ca nu am facut nici-o greseala asa de mare, @ RazR daca vrei sa parasesc comunitatea B-Zone iti fac pe plac, la fel si celorlati.

@ Bobo Daca eu parasesc comunitatea cine iti mai aduce tie aproape 4000+ vizite reale pe zi ? Ai vazut bine ca de la 90-130 de vizite la cuvantul cheie b-zone a urcat la 200-250 doar datorita mie, iti voi da si niste dovezi daca nu crezi.

@ Apropo ce pateste cineva care da banii in game celor ce au cont pe forum si lvl mic si care au nevoie de $ sa imi dea mie minus ha ? Stiu pe cativa care fac acest lucru si am si dovezi asupra lor, astept un raspuns de la un admin RPG.

@ Bobo, RazR, Ryan, ByCorleone de ce nu ii banati pe cei care au vreo 2-3-5 conturi pe forum ? adica doar unul singur care isi da + sau minus la altu la profil ? De ce nu ii verificati zilnic ca eu am aflat cativa care fac acest lucru, va dau dovezi daca voi nu sunteti atenti la fiecare...

Ii rog pe cei ce au acces la topic sa nu dea topic closed deloc, va rog sa votati cu Da sau Nu la acest topic.

Nu am gasit alta categorie si subforum pe forum unde sa postez acest topic.

Pad noi nu te uram pt ca ai jucat cu coduri sau alte cele...ci pt ca tu imediat cum gresim te duci pe forum si ne postezi...pe cand atunci cand tu gresesti nu vrei sa recunosti , si daca chiar vinovat mai vrei sa-i tragi si pe altii cu tine, + ca faci enspeee miii de posturi total aiurea doar ca sa faci + ,Noi dast'a te dispretuim padule....In viata daca-ti da unu un pumn te duci la mama?

Eu zic sa faci cum crezi mai bine...Daca sti ca te schimbi in bine eu zic sa ramai,daca Nu te schimbi si ai acelas comportament pe forum eu zic mai bn sa pleci....O zi buna Padule.

P.S:Am citit la sfarsit ce ai scris , Vezi? nici in al 10-lea ceas nu rezisti tentatiei sa-i dai in gat pe alti...Dc nu faci si tu asa omule??? " Traim in Romania Si Asta ne Ocupa Tot Timpul"

Am Votat NU

@ Hara atunci tu ai inceput e martor Moartea daca mai isi aminteste totul, iti era lider atunci si tu stii bine ce mi-ai facut.

Un singur lucru am de spus, aproape NIMENI nu stie cat de mult ajuta baiatu asta B-Zone in fiecare zi, va intereseaza doar cine a fost nu CINE E ! Rusine celor care dau bani in SA:MP pentru ai da un - ! Groaznic ati ajuns, bravo B-Zone !

Iar pentru tine Vlade, vezi-ti de treaba, lasa capu jos si nu-i mai baga in seama pe ceilalti, e normal sa ai asa zisi 'prieteni' ai facut destule ! Te-ai schimbat, dar lumea nu a uitat, e normal, absolut normal, cu niste scuze nu rezolvi nimic, pe langa ce faci fa si niste fapte pe care sa le observe si ei, poate atunci vei avea mai mult noroc... sau nu. In orice caz, lasa prosteala la o parte si fi baiat serios, stiu ca poti !

P.S.Pentru orice viitor amarat care va intra in acest topic sa il jigneasca si sa il faca in toate felurile, ganditi-va la un singur lucru, daca ati fi in locul lui, sa va faca toata lumea pe la spate, nu dati dovada de prostie ci fiti si voi oameni seriosi ! Macar atat.

eu am votat "nu" , desi intrai cu coduri etc. acum te-ai schimbat putin spre bine , oricum de cand "te-am sfatuit" in game sa nu mai faci posturi aiurea si la toti la complaints am vazut ca ai renuntat, dar tot ce ai vrut sa demonstrezi in acest topic ai stricat la sfarsit

"@ Bobo Daca eu parasesc comunitatea cine iti mai aduce tie aproape 4000+ vizite reale pe zi ? Ai vazut bine ca de la 90-130 de vizite la cuvantul cheie b-zone a urcat la 200-250 doar datorita mie, iti voi da si niste dovezi daca nu crezi.

@ Apropo ce pateste cineva care da banii in game celor ce au cont pe forum si lvl mic si care au nevoie de $ sa imi dea mie minus ha ? Stiu pe cativa care fac acest lucru si am si dovezi asupra lor, astept un raspuns de la un admin PRG.

@ Bobo, RazR, Ryan, ByCorleone de ce nu ii banati pe cei care au vreo 2-3-5 conturi pe forum ? adica doar unul singur care isi da + sau minus la altu la profil ? De ce nu ii verificati zilnic ca eu am aflat cativa care fac acest lucru, va dau dovezi daca voi nu sunteti atenti la fiecare...

Ii rog pe cei ce au acces la topic sa nu dea topic closed deloc, va rog sa votati cu Da sau Nu la acest topic.

Nu am gasit alta categorie si subforum pe forum unde sa postez acest topic."

Eu am votat "Nu". Chiar daca mai ai apucaturi de ale tale eu cred ca ne putem intelege. Si totusi esti OM oricine gresete, oricine are un moment de slabiciune.

Eu zic sa ramai aici .

Am votat "NU" . De ce? Te-ai schimbat mult ( in bine, desigur ), iar eu nu am nimic cu tine personal, chiar te cred un prieten...Avand in vedere ce ai facut in trecut, nu conteaza, a fost, s-a dus...

Ce ai facut are inca ecouri in prezent...ai grija ce faci de acum inainte si nu mai face posturi la Complaints din orice porcarie. Asa daca tie ti se face negi totul, am vz. Ai grija pe viitor cum te folosesti de Complaints si s-ar putea sa nu mai fi vazut asa de unii.

Mi-e indiferent daca pleci sau ramai. Nu te-am cunoscut personal destul de bine ca sa dau da/nu.

Eu votez NU, deoarece in momentul acesta imi pari un baiat de treaba. Si in privinta cu - de pe pagina ta pe forum, cei care iti dau - au mii de motive jalnice de ati umple contul cu - asa ca nu ii baga in seama. Tu continua sa iti vezi de treaba si cu timpul totul o sa fie mai bine (parerea mea).

Am votat Nu , deoarece orice player este important pentru aceasta comunitate , chiar daca ai avut un trecut mai neplacut , ai reusit sa te schimbi si asta este tot ce conteaza!

Am votat indiferent. Si sa spun si de ce.

A fost o perioada in care ne intelegeam chiar bine. Acum vin toti jucatorii de doua saptamani, si spun "pad vlad e un tantalau, mi-a spus mie un <prieten>". Majoritatea din voi nici nu stiti ce a fcut pad_vlad cu adevarat, de este asa urat de cei vechi. Imi pare rau ca o spun, insa unii sunteti ipocriti.

Chiar daca as fi spus 'Da, sa ramana', ar fi fost restul de 90% care spun 'Sa plece'. Ai facut acest topic pentru a vedea cat de iubit esti pe aceasta comunitate? Iti spun sincer. Aproape deloc.

Multi sunt invidiosi pe tine ca ai reusit sa te redici economic. Asta e adevaratul motiv pentru care te 'urasc'.

Salut PadVald.AM primit acest PM de la tine,si am intrat sa vad,am citit tot ce ai scris.Eu sincer nu am nimic cu tine,poate mi-ai facut rau sau nu,dar au trecut,toate sunt trecatoare.Eu am sa votez NU si am sa-ti dau un + la reputatie.Ceea ce am sa fac in fiecare zii.Sa iti refaci reputatia.PadVlad,nu pleca de pe server.Lasa-i pe toti.

PS: PadVlad a gresit,orice om greseste,o mare sansa ar trebui sa-i fie acordata.

Pade,bafta.

Eu nu stiu ce ai facut de s-a ajuns la asa ceva dar sunt unii care ii influentiaza pe toti impotriva ta...avand in vedere ca ti-ai cerut scuze si ai ajutat comunitatea,eu am spus "NU" si sincer eu am vazut schimbarea ta in bine.. RAMAI!!

Am votat NU,chiar daca ai un trecut mai straniu,ramai pe comunitate,si daca ai 17 ani asa cum spui,incearca sa gandesti dupa varsta ta,eu unul nu te urasc,dar nu incerca de fiecare data cand ai ocazia sa faci un post doar pentru faptul ca vei fi satisfacut ca playerul acela primeste un FW,Warn etc.incearca sa faci impresie buna adminilor liderilor,chiar si playerilor cu level mai mic,si vei fi vazut cu alti ochi de toata lumea ,Bafta Vlad,ai gija de tine !

Pad,eu nu te cunosc prea bine dar sa sti ca pari un tip de treaba.Ce greseli ai facut alea au fost in trecut :-J daca te ajuta cu ceva sa sti ca iti dadeam + aproape in fiecare zi !

deci raspunsul meu este NU !

Topic Inutil...

Ce rost are sa faci acest topic? Daca vrei sa pleci pleaca, daca vrei sa ramai ramai. Asta este decizia ta.

@EDIT: Pentru Bloodfury

Gandeste inainte sa postezi bloodfury..

Topicul este total aiurea, daca vrea sa puna astfel de intrebari sa intrebe lumea prin PM-uri sau in samp, nu se face topic ca sa se faca spam cu da si nu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.