Jump to content

Meeting in Bucuresti !

LoLLi

Recommended Posts

aLLx VINE, il iau eu cu camionu din casa :))) Eu nu cred ca ploua, e doar o vreme mohorata... Ne descurcam noi ! In caz ca ploua ne intalnim in gura de metrou de la statia Constantin Brancoveanu sa nu raciti ! :))

aLLx VINE, il iau eu cu camionu din casa :))) Eu nu cred ca ploua, e doar o vreme mohorata... Ne descurcam noi ! In caz ca ploua ne intalnim in gura de metrou de la statia Constantin Brancoveanu sa nu raciti ! :))

Am iesit eu pe afara si e destul de cald, doar ca e innorat, nu cred ca va ploua, daca e sa vina 'urganu' mergem in city.

Hai ca vin si eu

Nu va speriati dragi copii ca nu voi lua si pistolul la mine... ci iau doar mitraliera

Observ ca voi, in loc sa va purtati frumos in joc ca in realitate, sunteti niste DMisti, dati cu pumnul si scoateti armele cu fiecare ocazie. Nu aveti simtul prieteniei si respectului reciproc, cautati mereu razbunare si incercati sa fiti mai presus ca ceilalti.

Probabil veti face exact invers, va veti purta in real-life asa cum v-ati obisnuit in joc, si cum fiecare are dusmani in joc, imi imaginez ce real-life DM va iesi in parcul ala, cum va veni real-life Police si cum veti vedea prima data un real-life Jail, va anunt inca de acum ca in real-life Jail nu aveti calculatoare!!

Serios acum: nu-s din Bucuresti, nu pot veni.

Va urez sa uitati de certurile din roleplay si PURTATI-VA FRUMOS, fara DM !!

Nu mai pot de curiozitate sa vad ce va iesi

Cum am spus mai sus, topicul asta nu este facut sa ne explice unii ce o sa iasa si cum o sa fie. Cum va fi vom vedea astazi.

Pacat ca sunt din Rm.Valcea,si acum locuiesc in Londra :(,veneam si eu sincer.

Oricum distractie placuta baietii & fete.

Vremea Bucuresti, Sambata, 9 Aprilie 2011

Vremea Bucuresti

Temperatura minima: 3 °C

Temperatura maxima: 17 °C

Deci fiti calmi :)) Si vorba lui JustMed, mergem in City daca ploua, ce pana mea, zic bodyguarzii ca am venit la scandal cand vom intra acolo 20-30 :)))=)))

Si stam ca boschetarii la gura de metrou ? =)))))

Cersim 10-20k =))))

la cat de gol e city nu se observa :)))

Buna asta =))))))))))))

@Pana la urma ne intalnim la tineretului la ora 14:00 ? Daca da, unde la tineretului ? Jos la Sincai si la terenurile de baschet sau sus ?

Si stam ca boschetarii la gura de metrou ? =)))))

Cersim 10-20k =))))

Buna asta =))))))))))))

@Pana la urma ne intalnim la tineretului la ora 14:00 ? Daca da, unde la tineretului ? Jos la Sincai si la terenurile de baschet sau sus ?

Nu acolo la tineretului... Ne intalnim la gura de metrou ca e mai usor... Pnm, adica in fata la intrarea in Oraselul Copiilor, Mc.Donald's.

Nu acolo la tineretului... Ne intalnim la gura de metrou ca e mai usor... Pnm, adica in fata la intrarea in Oraselul Copiilor, Mc.Donald's.

Aaaaaaaaaaaaaaaa...gata, stiu.

Adica la MC :D La gura aia de metrou...

Lasa ba mc'ul foamea :))))

Foarte frumos ca ati organizat acest meeting. Imi pare rau ca nu pot veni si eu pentru ca sunt din jud. Cluj, sa ma intalnesc cu voi, sa ne cunoastem real, nu doar virtual..Dupa ce va intoarceti, am o rugaminte, sa uploadati cateva poze su toti, sa va "cunosc" oarecum xD

Distractie placuta!

Foarte frumos ca ati organizat acest meeting. Imi pare rau ca nu pot veni si eu pentru ca sunt din jud. Cluj, sa ma intalnesc cu voi, sa ne cunoastem real, nu doar virtual..Dupa ce va intoarceti, am o rugaminte, sa uploadati cateva poze su toti, sa va "cunosc" oarecum xD

Distractie placuta!

Am eu cu Marius aparat, deci poze or sa fie ... Mai ales ca toti avem un amarat de telefon cu camera :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.